בית פורומים בחדרי חרדים

הזדעזעי ארץ !! גלית עברה חוויה קשה ומטלטלת בבני ברק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/5/2023 12:10 לינק ישיר 
הזדעזעי ארץ !! גלית עברה חוויה קשה ומטלטלת בבני ברק

גלית סיטון עוברת בכל יום בבני ברק בדרכה מעבודתה. אתמול (שני) בשעות אחר הצוהריים כאשר הלכה לסניף Be של שופרסל ברחוב הרב לנדאו בעיר, נדהמה לראות כי פני נשים כוסו מתמונות שעל אריזות מוצרי טיפוח.
"הייתי צריכה אצטון אז עברתי בסניף של Be בבני ברק. זה המסלול הכי קצר באופניים מהעבודה שלי בדרך אל הבית", סיפרה גלית ל-N12. "פתאום ראיתי שפנים של נשים כוסו".

"תהיתי אם זה לאחרונה או שזה דבר חדש שלא שמתי לב אליו, כי הייתי שם כמה פעמים", הוסיפה גלית. "ברגע שראיתי את זה חשבתי על איזה מסר זה מעביר. פנים של אישה זה דבר רע? מחנכים אנשים לטומאתה של אישה - כמה שזה פוגע בדימוי העצמי. ידעתי שזה קיים בשלטי חוצות אבל חשבתי שזה רק כשהתמונות 'לא צנועות'".

"לקחו את זה צעד קדימה, מדובר ביופי נשי שצריך להתבייש בו", המשיכה גלית. "כמה קיצוניות יש בזה, כציבור חילוני היינו בהכחשה. לא הייתי מודעת ששנאת נשים זה משהו שכל כך יתפתח, כמה דיכוי ושנאה יש פה, זה בדיוק כמו האירוע באשדוד שלא נתנו לנשים לעלות לאוטובוסים".

"זה כמו בטהראן שבאיראן", הזדעזעה. "זו אותה הפנאטיות, ממש כמו באיראן. אם ניתן לזה לגדול, לאן נגיע. זה לא רק מעשה סמלי, יש לזה השפעה פסיכולוגית ותודעתית. מה אישה וילדות שמגיעות לסניף מבינות מזה, איזו הרגשה זה נותן לנשים".

יו"ר נעמת, חגית פאר: "הדרת נשים מהמרחב הציבורי בישראל אינה קלישאה אלא מציאות חיינו. אנו חוות את ההידרדרות בכל תחום וישנו קשר ישיר בין התבטאויות ויוזמות של בכירים בקואליציה הזאת לבין מה שקורה בשטח. ישנה רוח גבית מגורמים בכירים להדרה הזאת - ברור לחלוטין שיש לדרוש הסברים מרשת be אך חשוב מכך לדרוש הסברים מאלו שפועלים להפרדה בין נשים וגברים בשמורות טבע, בחופי רחצה, באוטובוסים, מכאלו שרוצים לדחוק נשים מהצבא, מתפקידים בכירים. כולי תקווה שנשמע קול ברור מהממשלה הזאת - ולא הקול שנשמע עד כה"

בשופרסל מסרו בתגובה: "רשת Be מכבדת את כלל המגזרים באוכלוסייה הישראלית. מדובר בתמונה שצולמה בסניף ייעודי בבני ברק הפונה בעיקר לאוכלוסייה החרדית. נדגיש כי מדובר בסניף זה בלבד".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2023 13:21 לינק ישיר 

או יו יו יו .... (בנעימה של ינון מגל)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2023 13:46 לינק ישיר 

תיאור קשה לקריאה. לא פשוט. עכשיו יהיו לי סיוטים בלילה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2023 14:03 לינק ישיר 

לדעתי היא צריכה לתבוע אותם על הנזק הנפשי שנוצר לה ולדימוי הנשי שלה וכן ועל הטיפולים הפסיכולוגים שהיא תצטרך עכשיו כתוצאה מהטראומה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2023 15:14 לינק ישיר 

גלית, איך הגעת למסקנות המוזרות האלו ?
מכסים תמונות של נשים כי כך כתוב בתורה ; קדושים תהיו, וכן נאמר ; ולא תתורו אחרי עיניכם, וכן נאמר ; ברוך אשר יקים את דברי התורה הזאת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2023 15:16 לינק ישיר 

מה לך לצטט לה פסוקים,
הלוא היא מדברת מפורשות כנגד טומאת נשים המפורשת בתורה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2023 15:27 לינק ישיר 

היא צודקת. פרסום פנים של אישה לצרכי קידום מכירות זה דבר רע.
שיתביישו להם כל הפרוגרסיבים המחפיצים את הנשים כדי לעשות רווח כספי. נורא ואיום!
(צריך לענות להם בשפה שהם מבינים ומכירים...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2023 15:28 לינק ישיר 

רציף כתב:

גלית, איך הגעת למסקנות המוזרות האלו ?
מכסים תמונות של נשים כי כך כתוב בתורה ; קדושים תהיו, וכן נאמר ; ולא תתורו אחרי עיניכם, וכן נאמר ; ברוך אשר יקים את דברי התורה הזאת

מחלוקת הפוסקים .

לשיטת הנאורים אישה צריכה להסתובב בחוצות העיר בביגוד מינימלי כדי שזקני תל אביב יזילו עליה ריר .

ואם זקנים ממרים לא נעצו בה מבטים הרי שלא יצאה ידי חובתה הנשית .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2023 17:37 לינק ישיר 

שלא תבוא לב"ב!
מי צריך אותה פה? ועוד על אופניים...

כאישה, מביך אותי להתקל בדמויות נשים בפרסומות ועל אריזות. כיסוי מעביר לי מסר של צניעות - אישה היא דבר יקר מכדי לתלות את דמותה בראש כל חוצות. רגש הצניעות הטבעי נהרס להם לגמרי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2023 17:45 לינק ישיר 

שמיםפתוחים כתבה:

שלא תבוא לב"ב!
מי צריך אותה פה? ועוד על אופניים...

כאישה, מביך אותי להתקל בדמויות נשים בפרסומות ועל אריזות. כיסוי מעביר לי מסר של צניעות - אישה היא דבר יקר מכדי לתלות את דמותה בראש כל חוצות. רגש הצניעות הטבעי נהרס להם לגמרי.

את מתנגדת להחפצה ???

איזו חשוכה את ....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2023 18:39 לינק ישיר 

סתם חולת פרסום, ואולי גם נפש !!!
רפואה שלימה !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2023 18:48 לינק ישיר 

כל היום הם מתלוננים על כך שהחרדים נכנסים להם לצלחת, והנה אין להם בעיה להיכנס לצלחת של החרדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2023 19:04 לינק ישיר 

חבל שלא נכנסה לחנות ממול וראתה ששמים מדבקות על החבילות של תחתוני גברים.... ממש בושה שמסתירים את כל הקוביות הגבריות... איזה מסר זה מעביר? שהגוף הגברי הוא טמא? 
זה תוצאה של ממשלה של גברים מזוקנים שרוצים להסתיר מהמרחב הציבורי את הגברים המגולחים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2023 01:17 לינק ישיר 

גלית יש לה מטרה, להסית,
להכפיש, להפיל את ממשלת הימין,
שתלך לנחם את משפחת המתאבדת בת 14 ותכתוב על כך פוסט

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2023 11:50 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:

חבל שלא נכנסה לחנות ממול וראתה ששמים מדבקות על החבילות של תחתוני גברים.... ממש בושה שמסתירים את כל הקוביות הגבריות... איזה מסר זה מעביר? שהגוף הגברי הוא טמא? 
זה תוצאה של ממשלה של גברים מזוקנים שרוצים להסתיר מהמרחב הציבורי את הגברים המגולחים

כיסוי תמונות גוף חשוף במרחב החרדי הוא אכן שיוויוני בין נשים לגברים.

אבל כיסוי תמונות (ואפילו איור) פנים או תמונות צנועות במרחב החרדי, זה אך ורק לגבי נשים.
גברים מרוחים בכיף על מודעות ענקיות ברחוב.

זה סטנדרטים שגור אכפה על החברה החרדית.
כעיקרון, אין הצדקה לצנזר תמונות צנועות של נשים.
באותה מידה אפשר לצנזר אותן מללכת ברחוב..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2023 15:24 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

פלדלפי כתב:

כיסוי תמונות גוף חשוף במרחב החרדי הוא אכן שיוויוני בין נשים לגברים.

אבל כיסוי תמונות (ואפילו איור) פנים או תמונות צנועות במרחב החרדי, זה אך ורק לגבי נשים.
גברים מרוחים בכיף על מודעות ענקיות ברחוב.

זה סטנדרטים שגור אכפה על החברה החרדית.
כעיקרון, אין הצדקה לצנזר תמונות צנועות של נשים.
באותה מידה אפשר לצנזר אותן מללכת ברחוב..

בכל העיתונים החרדיים
לא מפרסמים תמונות צנועות של
נשים, כמובן שזה כולל פוסטרים
ענקיים ברחוב של נשים צנועות וצדיקות..

בפוסטרים אתה פתאום נתקל בהם, אתמול היה שם פירסום אחר, של מיילך זילברשלג החמוד נוגס גבינה צהובה..

לגבי נשים ברחוב - רגילים כבר לא להתבונן,
אין את גורם ההפתעה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הזדעזעי ארץ !! גלית עברה חוויה קשה ומטלטלת בבני ברק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext