בית פורומים בחדרי חרדים

טקטיקות מלחמה: רגע לפני שאנג׳ל קורסת מנסים לשדר נצחון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/5/2023 22:51 לינק ישיר 

אין ספק, אנג'ל לא תקרוס מזה, אבל לא אתפלא אם היא תימכר תוך שנה או תחליף מותג כי מה לעשות אוהב כסף לא ישבע כסף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2023 02:05 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2023 02:06 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2023 02:30 לינק ישיר 

אין מה לומר
אנג'ל כבר לא יוכלו לתקן את שמם
המושג אנג'ל הפך להיות ממותג יוקרתי, למשהו שחור דוחה
אישית יהיה לי קשה לראות את סמל אנג'ל מול הפנים גם אחרי שהסיפור יעבור
לפני כמה ימים עבר מול משאית של אנג'ל, והיתה לי תחושה של גועל, לא הבנתי כאילו מה עושה פה הדבר הזה ברחוב..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2023 02:55 לינק ישיר 
כ״כ הזוי שהחברה מוכנה לשרוף את המוניטין העצום שלה העיקר לא להתנצל

הרב שמואל אליהו: "לאכול לחם שחור בשבת - ולא חלת אנג'ל"

רב העיר צפת ומבכירי הרבנים בציונות הדתית, מסביר מדוע גם הוא מצטרף לחרם ולא צורך יותר מוצרים של חברת אנג'ל, ומדוע לא מדובר רק בנקמה? (חדשות)

73
 | כיכר השבת | י"ד באייר | 05.05.23
(David Cohen/Flash90)

רב העיר צפת, הרב שמואל אליהו, מבכירי הרבנים בציונות הדתית, נשאל היום (שישי) על החרם החרדי נגד מאפיית אנג'ל, "האם החרם על מאפיית אנג'ל הוא נקמה?".

כך הוא הגיב:

זו לא נקמה שאסורה מהתורה, זו מצווה למחות על כבודם של תלמידי חכמים. כשעמר בר לב מאנג'ל מפגין מול ביתו של הרה"ג גרשון אדלשטיין שליט"א כולנו חייבים למחות על כבוד התורה.

הרב אדלשטיין הוא אחד מענקי הרוח של עם ישראל. אחד הצדיקים הגדולים בדור שלנו. הפגיעה בו היא פגיעה בי. היא פגיעה בכל אוהבי ה'.

אני לא מסוגל לאכול לחמניה אחת של אנגל אחרי פגיעה בכל מה שיקר לי. אתה מסוגל? זו לא נקמה.

זו מערכה ציבורית על דמות מדינת ישראל. מי שחשובה לו מדינת ישראל לא יקנה מוצרים של אנגל עד שהם יתקנו את דרכם.

יש מספיק מאפיות אחרות שיודעות לאפות חלות טעימות לשבת. ואם לא תמצא, עדיף לאכול לחם שחור ולא לאכול את החלות שלהם.

תוקן על ידי החלוץ ב- 18/05/2023 02:58:36

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טקטיקות מלחמה: רגע לפני שאנג׳ל קורסת מנסים לשדר נצחון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.