| נשלח ב-17/5/2023 09:22 |
|
| |
מי מצטרף לחרם על מאפיית 'שובע שמחות'?
יו"ר הדירקטוריון של שובע שמחות אמנם לא הפגין מול ביתו של ראש הישיבה אבל כנראה גם אתם שמתם לב לעושק הנורא של שובע שמחות. אם פעם ידעו כולם שבשובע שמחות הכי זול, הרי היום אחרי שהם קנו את אמונם של הלקוחות, הם מרשים לעצמם להיות הכי יקרים. אם פעם שלמנו על ק"ג פרווה 23 שקל, היום משלמים 43 שקל על קילו !!! הם מעלים כל הזמן בהדרגה את המחירים ואין פוצה פה ומצפצף. אולי חרם יעזור?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 10:19 |
|
| |
חחח מה הקשר חרם? זה שוק חופשי עם תחרות. יש לך מישהו באותה איכות ויותר זול? תעבור אליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 10:52 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 10:55 |
|
| |
תמצית הגישה הסוציאליסטית- קומוניסטית: אם מישהו לא מוכר לי במחיר שאני רוצה הוא "עושק" אותי. אתם הבנתם את זה?
כלומר, בעל המאפייה עומד וטורח, משלם הוצאות שכירות מיסים וביטוח, מכין עוגות, מציע לך לקנות, אם אתה רוצה כמובן, לבחירתך. אתה יכול לבחור לקנות או להשאיר את המוצרים, וזה נחשב "עושק" בעיניך.
מרקס היה גאה בך.
תוקן על ידי למה_כן ב- 17/05/2023 10:57:20
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 10:57 |
|
| |
זה באמת טעים לך?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 11:39 |
|
| |
| באר_החיים כתב: |  | מי מצטרף לחרם על מאפיית 'שובע שמחות'?
יו"ר הדירקטוריון של שובע שמחות אמנם לא הפגין מול ביתו של ראש הישיבה אבל כנראה גם אתם שמתם לב לעושק הנורא של שובע שמחות. אם פעם ידעו כולם שבשובע שמחות הכי זול, הרי היום אחרי שהם קנו את אמונם של הלקוחות, הם מרשים לעצמם להיות הכי יקרים. אם פעם שלמנו על ק"ג פרווה 23 שקל, היום משלמים 43 שקל על קילו !!! הם מעלים כל הזמן בהדרגה את המחירים ואין פוצה פה ומצפצף. אולי חרם יעזור??
|
|
אוחי עכשיו שאין לו תחרות מאנג'ל, אז הוא יכול יותר להרשות לעצמו להעלות מחירים. אגב, אנג'ל זולים יותר? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 13:07 |
|
| |
| למה_כן כתבה: |  |
תמצית הגישה הסוציאליסטית- קומוניסטית: אם מישהו לא מוכר לי במחיר שאני רוצה הוא "עושק" אותי. אתם הבנתם את זה?
כלומר, בעל המאפייה עומד וטורח, משלם הוצאות שכירות מיסים וביטוח, מכין עוגות, מציע לך לקנות, אם אתה רוצה כמובן, לבחירתך. אתה יכול לבחור לקנות או להשאיר את המוצרים, וזה נחשב "עושק" בעיניך.
מרקס היה גאה בך.
תוקן על ידי למה_כן ב- 17/05/2023 10:57:20 |
|
שו"ע סימן רמ"ב סעיף ז ואם הנכרים מייקרים השער של הדגים ומחמת זה יש כמה בני אדם שאין יכולים ליקח דגים לשבת, נכון לתקן שלא יקנה שום ישראל מהם דגים איזה שבתות כדי שאח"כ יוזילו השער ויוכלו הכל לקיים מצות עונג שבת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 13:10 |
|
| |
תספר לנו בבקשה איפה יותר זול,היום הכל יקר מאוד ויותר מתמיד הכי זול להכין בבית
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 15:15 |
|
| |
אולי בהמשך מישהו יפרסם כאן על חב' מפוקפקות בהנהלה חרדית, שהרבה משוכנעים שהם בסדר, וגם חברות צדקה שלא עוזרות כלום לתורמים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 16:13 |
|
| |
תקנה את ידיעון הכשרות של הבד"ץ של העדה החרדית,
תבקר בבקשה במערכת כשרות של הרב לנדא,
יתברר לך שיש עשרות חברות שמייצרות עוגות קפואות לקונדיטוריות,
תשכור שטח למאפיה,
תקנה ארון התפחה ותנור אפייה,
ותמכור עוגות במחיר הרבה יותר זול,
בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 16:41 |
|
| |
| באר_החיים כתב: |  | | למה_כן כתבה: |  |
מרקס היה גאה בך.
תוקן על ידי למה_כן ב- 17/05/2023 10:57:20 |
|
שו"ע סימן רמ"ב סעיף ז ואם הנכרים מייקרים השער של הדגים ומחמת זה יש כמה בני אדם שאין יכולים ליקח דגים לשבת, נכון לתקן שלא יקנה שום ישראל מהם דגים איזה שבתות כדי שאח"כ יוזילו השער ויוכלו הכל לקיים מצות עונג שבת. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
צעד צרכני לגיטימי! אין שום מניעה מוסרית להפסיק לקנות כדי להוריד את המחירים. למעשה זה מה שקורה תמיד בשוק בצורה ספונטנית - המחיר מתאזן בין ההיצע לביקוש, אם תהיה יקר מדי לא יקנו ממך. אבל בשום אופן אי אפשר לקרוא לזה "עושק". עושק הוא כשמישהו לוקח ממך על כרחך - פה זה ההפך, מציעים לך, לא רוצה אל תקנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 16:47 |
|
| |
| באר_החיים כתב: |  | מי מצטרף לחרם על מאפיית 'שובע שמחות'?
יו"ר הדירקטוריון של שובע שמחות אמנם לא הפגין מול ביתו של ראש הישיבה אבל כנראה גם אתם שמתם לב לעושק הנורא של שובע שמחות. אם פעם ידעו כולם שבשובע שמחות הכי זול, הרי היום אחרי שהם קנו את אמונם של הלקוחות, הם מרשים לעצמם להיות הכי יקרים. אם פעם שלמנו על ק"ג פרווה 23 שקל, היום משלמים 43 שקל על קילו !!! הם מעלים כל הזמן בהדרגה את המחירים ואין פוצה פה ומצפצף. אולי חרם יעזור??
|
|
עונת החרמות הגיעה ?! מעכשיו כל פוץ ישב בערב עם אשתו הפוצית ויחליטו יחדיו החלטה פוצית את מי להחרים הפעם ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 16:57 |
|
| |
| באר_החיים כתב: |  | יו"ר הדירקטוריון של שובע שמחות אמנם לא הפגין מול ביתו של ראש הישיבה אבל כנראה גם אתם שמתם לב לעושק הנורא של שובע שמחות. אם פעם ידעו כולם שבשובע שמחות הכי זול, הרי היום אחרי שהם קנו את אמונם של הלקוחות, הם מרשים לעצמם להיות הכי יקרים. אם פעם שלמנו על ק"ג פרווה 23 שקל, היום משלמים 43 שקל על קילו !!! הם מעלים כל הזמן בהדרגה את המחירים ואין פוצה פה ומצפצף. אולי חרם יעזור??
|
|
1. אתה נראה יותר טרול שרוצה לעזור לאנגל, והופך את הציבור החרדי כאילו הוא רץ להחרים כל בוקר מישהו אחר לא מחרימים חנויות בגלל מחירים, רוצה - תחרים אותם בעצמך ותחפש חנויות זולות יותר נכון מישהו הביא כאן ציטוט שמחרימים על מחירים גבוהים, אבל מדובר שם בדגים לכבוד שבת קודש שליהודים אין דגים לכבוד שבת, אל תשוה לבורקס ורוגלה
2. המחירים כיום ברוב המאפיות הוא 49 ש"ח, המחיר אכן גבוה ביחס ל2 שקל לקילו קמח, אבל כל עובד שם מקבל שכר מינימום לפחות ויש עוד המון הוצאות, יוקר המחיה אם אתה חושב שתוכל לעזור לציבור ולפתוח חנות במחיר זול יותר, תנסה ותעדכן..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 17:08 |
|
| |
לא רק שובע ולא רק מאפים, זה גם חלות
החוצפה היא שהמאפיות העלו מחירים בטירוף בתחילת המלחמה של אוקריאנה, כאש2 אכן מחיר החיטה זינק פי 2, אלא שכעת מחיר החיטה חזר לרמה נמוכה שהייתה לפני המלחמה והמחיר נשאר יקר בטירוף. פשוט עושק. אני הפסקתי לקנות מאפים וחלות ומכין בבית. זה חוסך לי המון המון כסף. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2023 11:46 |
|
| |
מתברר הסיפור הבעלים של המאפיה היה מחסידי רבי אשר פריינד זצ"ל ובזמנו ביקש מהבעלים שימכור את המאפים במחיר זול כדי שמשפחות דלי אמצעים גם יוכלו לקנות כמו"כ אסר עליו למכור עם כרטיסי אשראי כדי שלא יקנו בלי חשבון ואכן כך הוא עשה במשך שנים ארוכות. וכן לבקשת רבי אשר היה מחלק בחינם למשפחות עניות חלות ומאפים. עם הזמן כשרבי אשר כבר איננו איתנו, הוא התחיל להרשות לעצמו לעלות מחירים וגם התחיל לתת אפשרות לקנות עם כרטיס אשראי ואת זה אנו מרגישים עכשיו בכיס נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2023 12:48 |
|
| |
לגבי הכרטיסי אשראי זה היה לחץ של הלקוחות. אם זה היה תלוי בהם הם היו מעדיפים להישאר בלי ולא לשלם עמלה לחברות הסליקה.
|
|
|
|
|