בית פורומים בחדרי חרדים

יהיר לפיד דואג לתלמוד בבלי....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/5/2023 14:50 לינק ישיר 
יהיר לפיד דואג לתלמוד בבלי....

חזק!!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2023 16:28 לינק ישיר 

לא נכנסתי לסרטון אך זכורים לי לא מעט פעמים שהוא התבטא שהוא חושב שכל תלמיד צריך לדעת ללמוד דף גמרא וכדומה.

מוכן לתרום כמה שקלים למי שיעבוד על סרט לפיד והיפוכו שעוד קצת מקהל מצביעיו יראו את הבלוף ואת הבלון הענק מרוקן. האיש באמת בדיחה. [עושה ועשה את זה לעצמו] .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2023 18:50 לינק ישיר 

חסדא כתב:
לא נכנסתי לסרטון אך זכורים לי לא מעט פעמים שהוא התבטא שהוא חושב שכל תלמיד צריך לדעת ללמוד דף גמרא וכדומה.

מוכן לתרום כמה שקלים למי שיעבוד על סרט לפיד והיפוכו שעוד קצת מקהל מצביעיו יראו את הבלוף ואת הבלון הענק מרוקן. האיש באמת בדיחה. [עושה ועשה את זה לעצמו] .

ינון מגל עושה את זה הרבה פעמים, אאל"ט הייתה תכנית בממשלה הקודמת שנקראה "הלפיד הלילי":)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2023 18:55 לינק ישיר 

הוא אידיוט ומטומטם. סביר להניח שהוא באמת לא זוכר מה קישקש אתמול.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2023 19:47 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:

הוא אידיוט ומטומטם. סביר להניח שהוא באמת לא זוכר מה קישקש אתמול.

זה לא שהוא לא זוכר,
הוא אפילו לא מנסה לזכור.
זה הקטע שלו. לקשקש שטויות בביטחון רב.
והכי עצוב שלפי סקרי עומק יש לו לא מעט מנדטים של אוהדים שרופים שילכו איתו באש ובמיים. בלי קשר למה הוא יגיד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2023 22:20 לינק ישיר 
חסדא

מצדרביעי כתב:

ינון מגל עושה את זה הרבה פעמים, אאל"ט הייתה תכנית בממשלה הקודמת שנקראה "הלפיד הלילי":)

אז צריך להוציא סרט הלפיד הלילי !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2023 23:37 לינק ישיר 
ללא הבנה

חסדא כתב:

את שם הסרט אתרום: הבלבול (על שם לפיד המבולבל ועל שם בבלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יהיר לפיד דואג לתלמוד בבלי....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext