|
|
| נשלח ב-19/5/2023 17:58 |
|
| |
אנג'ל בתחפושת..
לא ברור למה הם צריכים "להתחפש" כדי לייצר לחם "לא רווחי", וכשהם ממש בעליה "מסחררת" בעקבות החרם.. אז שלא "יעבדו עליכם".. כך הוא נראה: נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 19/05/2023 17:58:37
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2023 18:27 |
|
| |
מאפיית 'אחדות תל אביב' שייכת לאנג'ל כבר 27 שנה ..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2023 18:57 |
|
| |
אם כך יש להמנע גם ממוצרי מאפיית אחדות
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2023 21:32 |
|
| |
למה הם מבזים את שמו של הסבא ומייסד של מאפיית אנג'ל שממש לא אשם בכפיות הטובה וטפשות הנכד הידוע ומפרסמים עדיין את שמו על גבי כל כיכר לחם
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2023 21:58 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | מאפיית 'אחדות תל אביב' שייכת לאנג'ל כבר 27 שנה .. |
|
ואיפה זה מיוצר, תל אביב או קרית משה? מאפית אחדות תל אביב קיימת כמפעל בפני עצמו או כמותג בלבד? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2023 22:01 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | מאפיית 'אחדות תל אביב' שייכת לאנג'ל כבר 27 שנה .. |
|
ואיפה זה מיוצר, תל אביב או קרית משה?
מאפית אחדות תל אביב קיימת כמפעל בפני עצמו או כמותג בלבד?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 03:13 |
|
| |
אנגל פשוט כל כך רגילים כבר שנים למכור לחמים לציבור ב"הפסדים" שהם כבר לא יכולים להפסיק עם זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 09:45 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | אנגל פשוט כל כך רגילים כבר שנים למכור לחמים לציבור ב"הפסדים" שהם כבר לא יכולים להפסיק עם זה..
|
|
חחח בול ! רק טיפשים קונים את הכתבות שלהם שהם בכלל הרוויחו מהחרם.
אם לא יעשו שינוי רציני, הם הולכים לספוג ירידה עצומה ברווחים שלהם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 09:51 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| איש_חשוב כתב: |  | אנגל פשוט כל כך רגילים כבר שנים למכור לחמים לציבור ב"הפסדים" שהם כבר לא יכולים להפסיק עם זה..
|
|
חחח בול ! רק טיפשים קונים את הכתבות שלהם שהם בכלל הרוויחו מהחרם.
אם לא יעשו שינוי רציני, הם הולכים לספוג ירידה עצומה ברווחים שלהם. |
|
כתבנו לענייני מע"מ דאנ"ש מר חריף ומקשה כותב פה משהו שאיכשהו בעקיפין דעקיפין יכול להזדהות עם הציבור החרדי ??? לא מאמין למראה עיני נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 09:52 |
|
| |
אכן.
כמדומני שהיום "בית אחדות" ברמת החייל בתל אביב זה בניין משרדים. לא נראה לי שיש שם מאפייה פעילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 13:53 |
|
| |
חלאס יא טרול ילדותי קטנוני. תפנים. יש אנשים שפויים שבוחנים כל נושא לגופו. בודקים ומצליבים נתונים ולפי זה מביעים דעה. מההתחלה כתבתי פה, שאם לא יהיה שינוי בלתי צפוי, אנג'ל כנראה יפסידו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|