| נשלח ב-21/5/2023 00:11 |
|
| |
"מחאת השנאה" ראש השב"כ לשע' כרמי גילון: הפוליטיקאים החרדים והחרד"לים - ג'יהאד יהודי
https://ch10.co.il/news/822046/ראש השב''כ לשעבר כרמי גילון, האיש שכשל בהגנה על ראש הממשלה יצחק רבין ז''ל, השתתף הערב (מוצ''ש) בהפגנת השמאל נגד הרפורמה המשפטית בצומת כרכור והשתלח בממשלת נתניהו, בחרדים ובמפלגת הציונות הדתית.
לפי דיווח ב'הארץ' גילון הכריז בהפגנה: ''הפוליטיקאים החרדים והחרד''לים הם הג'יהאד היהודי, הם איום קיומי וודאי על מדינת ישראל''.
גילון פנה לראש הממשלה בנימין נתניהו ואמר: ''ביבי – הלך עליך פוליטית, לך לדרכך עם סימן קלון על מצחך ותיזכר לעד כראש ממשלה שכמעט הצליח להביא לחורבנה של ישראל''.
שקמה ברסלר, ממובילות המחאה של השמאל, התייחסה בהפגנה בצומת קפלן בתל אביב לסערה שעוררו דבריה של המגישה גלית גוטמן – שאמרה בתוכניתה בקשת 12 ''החרדים האלו מוצצים לנו את הדם''.
בנאומה בהפגנה ברסלר פנתה בדבריה לגוטמן ואמרה: ''כשאת תעמדי לשימוע, דעי שמיליונים עומדים מאחורייך''.
לפי הדיווח ב'הארץ', הקהל הריע לברסלר – שהוסיפה: ''הלינץ' שעוברת גוטמן על ידי מכונת הרעל צריך להדיר שינה מעיני כולנו. בביטוי בה השתמשה השתמשו תומכי ההפיכה, כולל נתניהו עצמו. להבדיל מהם, היא התנצלה. כזכור, איש מהם לא מוזמן לשימוע''.
מיטל להבי, סגנית ראש העיר תל אביב-יפו, אמרה בהפגנה בתל אביב: ''אני לא אליטיסטית ולא אנרכיסטית, וגם אתם לא. אנחנו היום כאן כי התעוררנו – הם הגזימו. הביזה בשיאה, ההסכמים הקואליציוניים עולים לנו 14 מיליארד שקל – מחצית הסכום עובר ללאומנים ולמשיחיים לעידוד ישיבות תורניות. המחצית השנייה מיועדת לחרדים וברובה למימון מוסדות חינוך ללא לימודי ליבה שמייצרים בורות, גזענות ונצלנות''.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 00:25 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 00:34 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | |
|
אולי מספיק להטריל ??
איך אפשר להסכים עם דברי שינאה כאלו ? מה אני שמאלן סהרורי ?
ביקורת עניינית ואפילו חריפה ונוקבת, כן. דברי שנאה, לא ולא !
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 03:07 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
אולי מספיק להטריל ??
איך אפשר להסכים עם דברי שינאה כאלו ? מה אני שמאלן סהרורי ?
ביקורת עניינית ואפילו חריפה ונוקבת, כן. דברי שנאה, לא ולא ! |
|
כתלבלבי התקשורת לומדים קורסים, איך להגדיר את החרדים "מוצצי דם", מבלי לומר את שתי המילים הגסות האלו במפורש
רגע, זה לא מה שעשית כאן באשכולות האחרונים?
הקטע שלך הוא שאתה צריך כל הזמן ללכת על הקוים, לא לחצות את הקו האדום, ועדיין לדגדג אותו כל הזמן במיני הסתה כזאת
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 09:43 |
|
| |
טענות ענייניות לגופן של נושאים, על בסיס נתונים, מתוך כאב ודאגה לעתידנו, זו לא שנאה. זו ביקורת חריפה, נוקבת, ואמיתית.
ביטויים מתלהמים ומכלילים כמו "מוצצי דם" "ג'יהאד יהודי". זו שנאה מובהקת!
וחשוב מאוד להבדיל בין השניים.
אם לא נדע להבדיל בין השניים, אז נהפוך את כולם לשונאים שלנו, ואף אחד לא יתייחס כשנצעק על שנאה ואנטישמיות..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 09:52 |
|
| |
אני מבין שקיבלת הערה לסדר מהמעסיקים, על חצית הגבול וחוסר רלבנטיות, ואתה מנסה לתקן, נו טוף, מה לא עושים בשביל פרנסה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 09:56 |
|
| |
האמת, התרגלנו כבר להסתה ברמה נאצית, בסדר מוצצי דם עלוקות ג'יהאד עד לפני כמה ימים באמת סמרו השערות מכל הכרזה, עכשיו זה כבר הפך להיות נורמה אף אחד כבר לא מתרגש אפשר כבר להמשיך בהקאה
מי שעכשיו אמור לשלם את החשבון, זו מדינת ישראל המתירה לדבר ככה על אוכלוסיה מסוימת, מאחר והחריגו את החרדים, להסית נגד חרדים לפי החוק זו אינה גזענות וכך יוצא האבסורד שבארה"ב מי שידבר ככה נגד יהודים יואשם בגזענות ויענש במאסר בפועל ובארץ היהודים לא יקרה לו כלום, למה? בגלל שהוא עצמו יהודי..
ומכיון שההסתה כבר לא מזיזה כאן לאף אחד, והשמאל רוצה הרי לזעזע.. כנראה יעבור לשלב הבא, שלב מעשי וככל שהוא ישתולל יותר, ככה אנחנו מבינים יותר שהוא פוחד..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 10:38 |
|
| |
אני הבנתי שיש בעיה להרחיב את חוק ההסתה על נושאי דת. כי אז תהיה בעיה גם לחרדים שמסיתים למשל נגד הרפורמים או המזרוחניקים או הכופרים.
אם יתחילו להכניס לכלא, על הסתה נגד חרדים, אז במקביל, לא פחות חרדים יכנסו לכלא בגין אותו סעיף.
וכנראה זו הסיבה שהנציגים החרדים לא ממהרים לתקן את חוק ההסתה. עדיין מחפשים את הדרך לתקן מבלי שהתיקון יתנקם בנו.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 21/05/2023 10:44:12
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 10:43 |
|
| |
אני הבנתי שיש בעיה להרחיב את חוק ההסתה על נושאי דת. כי אז תהיה בעיה גם לחרדים שמסיתים למשל נגד הרפורמים או הכופרים.
אם יתחילו להכניס לכלא, על הסתה נגד חרדים, אז במקביל, לא פחות חרדים יכנסו לכלא בגין אותו סעיף.
וכנראה זו הסיבה שהנציגים החרדים לא ממהרים לתקן את חוק ההסתה. עדיין מחפשים את הדרך לתקן מבלי שהתיקון יתנקם בנו.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 10:46 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
אני הבנתי שיש בעיה להרחיב את חוק ההסתה על נושאי דת. כי אז תהיה בעיה גם לחרדים שמסיתים למשל נגד הרפורמים או הכופרים.
|
|
מזמן טענתי שטרול חילוני אתה . זה כבר מתחיל להיות שקוף ...
|
|
הטרול שאינו מודע לטרוליותו.. או שהוא מודע אבל ההגנה הכי טובה היא להתקיף אחרים במומין שלך.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 11:43 |
|
| |
זה המפעיל של אבישי רביב?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2023 13:44 |
|
| |
חוששני שהתרח הזקן הזה יש לו ניק פעיל בפורום הזה...
|
|
|
|
|