בית פורומים בחדרי חרדים

מי שמחזיק את הפורום בחיים הוא .....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/5/2023 09:04 לינק ישיר 
מי שמחזיק את הפורום בחיים הוא .....

חרפה ומקשה , כולכם משחקים לידיים המטונפות שלו ושותפים לשלטים בנוסח האשכולות שהוא פותח וסופו מי ישורנו  ,
אין לי כלל ספק שהפורום הזה מהוה גושפנקא והפצה למובילי מחאות כאלו וזאת אחת מהסיבות העיקריות שהחרפה ממשיך לפתוח את אשכולותיו המזוהמות . יאלה חכמולוגים תמשיכו להתייחס ולענות לו ככל דיון עניני !

הפגנה נגד הרפורמה תל אביב קפלן 20.05.23

תוקן על ידי חסדא ב- 21/05/2023 09:21:39

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2023 09:17 לינק ישיר 

חריף ומקשה כתבנו לענייני מע"מ דאנ"ש הוא ככל הנראה סטודנט חילוני שמקבל תשלום על הפצת הרעל פה ובעוד מקומות

תפסיקו להיות תמימים ולחשוב באופן אוטומטי שכל מי שכותב פה הוא חרדי מאחר ומדובר בפורום שאמור לשמש חרדים

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי יו_טיוב ב- 21/05/2023 09:33:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2023 09:52 לינק ישיר 

מותר לי להגיד שאתם מגזימים?
גם אני מרגיש שלפעמים הוא יותר מדי מהר מאמץ את הנרטיב של התקשורת, אבל נראה לי שהוא חרדי, בנוסף- מה לעשות ולפעמים הוא מביא כתבות מעניינות.

קצת ילדותי להגיד שכל מי שקצת מעצבן אותי הוא "לא חרדי"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2023 10:06 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

גם אני מרגיש שלפעמים הוא יותר מדי מהר מאמץ את הנרטיב של התקשורת, אבל נראה לי שהוא חרדי, בנוסף- מה לעשות ולפעמים הוא מביא כתבות מעניינות.

זה לא כל מי שמעצבן אותי הוא לא חרדי .
אלא מי שבאופן עקבי מוצא רק את הרע והטינופת במגזר החרדי "אליו הוא משתייך" זה מעלה סימני שאלה .
כשאתה רואה אדם שאפילו על תקציבים למגזר החרדי הוא קורא ביזה .... מה זה אומר עליו ? אדם שרק מחפש סחי ובוץ אונס ומעשים מגונים במגזר אליו משתייכים אביו ואמו אשתו וילדיו ואחיו וחבריו ??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2023 10:13 לינק ישיר 

אתם חדשים פה בפורום?
כך עבדה השיטה תמיד. כל פעם מניק אחר...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2023 10:26 לינק ישיר 

אם יש ניק חילוני שהרבה פה נופלים ברשתו זה הניק 'לך תדע1' 

תעקבו אחרי כל האשכולות שלו\ה ותראו שיש פה מישהו שבכוונת מכוון מחפש לפגוע בחיים החרדיים,

אני מעריך שבשביל זה אותו ניק מקבל כסף,

'חריף ומקשה' הוא להערכתי איש ש"ס או כיפה סרוגה,

שמעלה לא אחת נושאים קשים אצלנו,

שצריך לטפל בהם והציבור החרדי לא מטפל בהם, וחבל.

המציאות היא שהציבור החרדי בכל הנוגע לבעיות כאלה,

לא יודע לטפל, ואת זה שמעתי מהרבנים חשובים מאוד,

שטענו בפני ,שיש מקרים שאין מה לעשות........................

לצערי הם טועים ויש הרבה מה לעשות,

בנתיים הבעיות צפות, עד שיטפלו בהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2023 12:07 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
מצדרביעי כתב:

זה לא כל מי שמעצבן אותי הוא לא חרדי .
אלא מי שבאופן עקבי מוצא רק את הרע והטינופת במגזר החרדי "אליו הוא משתייך" זה מעלה סימני שאלה .
כשאתה רואה אדם שאפילו על תקציבים למגזר החרדי הוא קורא ביזה .... מה זה אומר עליו ? אדם שרק מחפש סחי ובוץ אונס ומעשים מגונים במגזר אליו משתייכים אביו ואמו אשתו וילדיו ואחיו וחבריו ??

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא הבנתי מה "אפילו" בזה, על הלכות גזל שמעת?
האם החרדים ישבו ודנו איך מבחינה הלכתית יש לקיים חלוקת משאבים ציבוריים כשברור שכל תקציב בא על חשבון משהו אחר?
איך ומתי מותר לקחת כסף בכוח מהאזרחים בשביל זה? וכו'.

אולי גם אני לא חרדי, אבל ככלל הייתי מעדיף שהמדינה תהיה הרבה יותר "רזה" לכל הכיוונים ותיתן לאנשים להחליט בעצמם להיכן להקצות את כספם.

זה נראה לי גם הרבה יותר יעיל, גם יפחית את המתח המיותר שקיים כאן (כי מה לעשות וברמת המאקרו הצד השני כן יותר תורם {או יותר נכון לוקחים לו} מאשר מקבל), ואנשים "אשכרה" יתחילו לראות אחד בשני בני אדם גם אם יש מה להתווכח.

וכמובן, זה נראה לי יותר נכון גם הלכתית, ומתאים דווקא לאתוס החרדי ההיסטורי על החשש מהכוח המוגזם של המדינה והציונות ש"רוצה לשנות את היהדות ואותנו"

הנה מה שכתבתי לסולידית בנושא:

https://twitter.com/On_the_fourth/status/1660046841004675072

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2023 12:08 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

כמובן שהערתי כוונה בעיקר כלפי מי שטוען שהוא אינו חרדי, ולא כלפי פותח האשכולץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2023 12:29 לינק ישיר 
ירו_שלמי

מצד רביעי

מסכים איתך. אבל חוץ מזה אני שואל, ואם הוא לא חרדי? זה משנה משהו במקרה של ניק המביא כתבות שלא הוא כתב? קבל את האמת ממי שאמרה, או שתוכיח שזה שקר, מה זה משנה מי הביא את זה?

ואכן חבל שאשכולות אלו מחזיקים את הפורום, הייתי שמח לראות כאן בנוסף אשכולות בנושאים מעניינים יותר, יש כאן חומר אנושי טוב, לענ"ד. תפתחו אשכולות על בינה מלאכותית, על 'צדק חלוקתי' לפי היהדות, תיכנסו לדיון רציני על מעליות שבת, על ציונות וחרדיות, או 'סתם' על במדבר וחג השבועות..

תוקן על ידי ירו_שלמי ב- 21/05/2023 12:30:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2023 12:48 לינק ישיר 

יש כאלה שלא מדירים עצמם מלבחוש באשכולות של סחי ומיאוס אבל מאד כועסים על מי שמביא אותם, וזה מזכיר בדיחה; קהילה חגגה 30 שנות שירות של הרב שלהם, וכאות הוקרה שלחה אותו לשבוע במלון פאר. הרב נכנס לחדר ומצא שם בחורה יפה, שאמרה לו: ״אני הבונוס מאת מר גולדברג, נשיא הקהילה״. הרב מיד התקשר לנשיא הקהילה וצעק עליו: איך אתה מעז, מה זה צריך להיות, אני יהודי שומר מצוות, רב קהילה, אדם נשוי, מה עם שמירת המשפחה והכל?!״ הבחורה שמעה את השיחה והחלה להתגנב החוצה מהחדר, אז הרב קרא לעברה: ״לאן את הולכת, מיידלה? עלייך אני לא כועס״.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2023 15:22 לינק ישיר 

חריף מגנה רק את החרדים, זו הסתה.

יש כאן יותר מדי דיבורים על פוליטיקה, יש חיים יפים מעבר לזה,
הבאתי ביום חמישי שיר מדהים של ישי לפידות, אף אחד לא הגיב,
מה מעניין אתכם ?

אגב, החרדים מקבלים חלק קטן מהתקציב, ככה שמעתי בזמנו מהרב נויגרשל, הוא דיבר על חלק זעיר שמקבלים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2023 17:27 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

האם החרדים ישבו ודנו איך מבחינה הלכתית יש לקיים חלוקת משאבים ציבוריים כשברור שכל תקציב בא על חשבון משהו אחר?

החרדים מבקשים לקבל תקציב חינוך לילד חרדי כמו לילד חילוני, במקום המצב כיום שילד חרדי מקבל 23% מילד חילוני
אליבא ד"צד רביעי" זה נקרא "לקחת בכוח מהאזרחים"..
כלומר, חרדים הם כלבים, באים לקחת מהאזרחים גם כמה עצמות
הם לא אזרחים המשלמים מיסים כחוק, הם משהו סוג ב' כזה שבאים להוציא בכוח כדי להשוות את עצמם לתקציב החילוני

איפה כל מחשבי הקיצין פה, שיבואו וישימו סוף סוף על השולחן כמה מיסים גבו מהחרדים בשקלים בשנה שעברה?
למה יש לי הרגשה שזה עובר את בהרבה את ה14 מליארד העלובים?
מתוך 470 מליארד של עוגת התקציב, כמה מיסים נגבו מהחרדים? הרי 81% מהנשים עובדות, 54% מהגברים עובדים.
כמה חרדים נמצאים ב2 העשירונים העליונים, אלו המשלמים 90% מהמיסים
תנו נתונים מדויקים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2023 17:31 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

מצדרביעי כתב:

החרדים מבקשים לקבל תקציב חינוך לילד חרדי כמו לילד חילוני, במקום המצב כיום שילד חרדי מקבל 23% מילד חילוני
הם לא אזרחים המשלמים מיסים כחוק, הם משהו סוג ב' כזה שבאים להוציא בכוח כדי להשוות את עצמם לתקציב החילוני

איפה כל מחשבי הקיצין פה, שיבואו וישימו סוף סוף על השולחן כמה מיסים גבו מהחרדים בשקלים בשנה שעברה?
מתוך 470 מליארד של עוגת התקציב, כמה מיסים נגבו מהחרדים? הרי 81% מהנשים עובדות, 54% מהגברים עובדים.
תנו נתונים מדויקים.

מה הפירוש מבקשים לקבל?

למה חייבים להם משהו?

הכסף שהחרדים מייצרים לא מספיק אפילו לרמת חיים של מדינת עולם שלישי.
וזה בגלל ההתנגדות לאנגלית, מתמטיקה, ואקדמיה. ועידוד אי יציאה לעבודה.

אז באיזה חוצפה באים ודורשים דרישות ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2023 21:30 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

איש_חשוב כתב:

מצדרביעי כתב:

תנו נתונים מדויקים.

מה הפירוש מבקשים לקבל?

למה חייבים להם משהו?

הכסף שהחרדים מייצרים לא מספיק אפילו לרמת חיים של מדינת עולם שלישי.
וזה בגלל ההתנגדות לאנגלית, מתמטיקה, ואקדמיה. ועידוד אי יציאה לעבודה.

אז באיזה חוצפה באים ודורשים דרישות ?

מאיפה אתה יודע כמה החרדים מייצרים ?
וכמה שוה הסמים שהחילונים לוקחים ודופקים את עצמם ואת הכלכלה,
ומתאבדים, ופושעים חילונים, והצבא הענק והמיותר ועוד,

גם היום החרדים מבקשים פחות משמעותית, ככה שאנחנו לא חייבים לכם כלום

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2023 23:37 לינק ישיר 

מבלי להכנס לויכוח על אנשים, ברמה האנושית דמוקרטיה היא כוח שלטוני, וככזה אם אני חרדי אצפה משלוחי לממשלה למצות את זכויותיי במקסימום, ואכן יתכן שחילונים רבים יכעסו, ושיתאמצו הם מול שולחיהם למנוע מלתת לחרדים את מה שמצליחים לקבל......אממה כשזה מגיע לכסף שהחילוני מ2בל לדמוקרטיה יש ערך, ולכן בתי הסוהר יקבלו מיליארדים, התרבות תקבל מיליארדים, התקשורת החילונית תקבל מיליארד, הספורט יקבל מיליארדים, האונברסטאות ללימודי תורת הלא יןדע מה יקבלו מאות מיליונים הכל בשם הדמוקרטיה אבל החרדים יתחילו להתחשבן איתם מה הם עובדים או מה הם יוצרים........כאילו מה הפרופסור ללימודי תרבות יפן מייצר שהוא מקבל מאה אלף שקל....ןעוד כהנה וכהנה כמוהו ..........אני אומר או דמוקרטיה לכולם או שלא....... אם לא ישכילו החילונים לתת לחרדים דמוקרטיה יבואו החרדים ויקחו טת החרב מיד המצרי וימנעו מהם דמוקרטיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2023 00:19 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

מצדרביעי כתב:

תנו נתונים מדויקים.

החרדים לא דורשים כמו הציבור הכללי, הם דורשים פחות, לא ברור למה, אם היינו ערבים - היינו מקבלים יותר..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מי שמחזיק את הפורום בחיים הוא .....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext