|
|
| נשלח ב-29/5/2023 23:26 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | מסתובב במקומות חילוניים עם חזות חרדית למהדרין ולא חשתי בשום שנאה. הכול סבבה לגמרי. כנראה שאין לי את החושים המחודדים שניחנו בהם האנשים בכתבה.
|
| לא... לחילונים יש חוש ריח מחודד ביחס אליך....י |
|
מניח שהתכוונת להיות שנון ולעקוץ, אבל אולי אמרת פה משהו עמוק ואמיתי. אולי החרדים הקיצונים והמתלהמים ששונאים חילונים, מרגישים שחילונים שונאים אותם. ואולי זה באמת כך כי כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם. ואילו חרדים שקולים, וסובלניים נטולי שנאה, לא חשים שהחילונים שונאים אותם למעט קומץ קטן סהרורי ומריר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2023 00:58 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| קלעפער כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | מסתובב במקומות חילוניים עם חזות חרדית למהדרין ולא חשתי בשום שנאה. הכול סבבה לגמרי. כנראה שאין לי את החושים המחודדים שניחנו בהם האנשים בכתבה.
|
|
מניח שהתכוונת להיות שנון ולעקוץ, אבל אולי אמרת פה משהו עמוק ואמיתי. אולי החרדים הקיצונים והמתלהמים ששונאים חילונים, מרגישים שחילונים שונאים אותם. ואולי זה באמת כך כי כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם. ואילו חרדים שקולים, וסובלניים נטולי שנאה, לא חשים שהחילונים שונאים אותם למעט קומץ קטן סהרורי ומריר.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2023 01:07 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | קלעפער כתב: |  |
|
|
מניח שהתכוונת להיות שנון ולעקוץ, אבל אולי אמרת פה משהו עמוק ואמיתי. אולי החרדים הקיצונים והמתלהמים ששונאים חילונים, מרגישים שחילונים שונאים אותם. ואולי זה באמת כך כי כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם. ואילו חרדים שקולים, וסובלניים נטולי שנאה, לא חשים שהחילונים שונאים אותם למעט קומץ קטן סהרורי ומריר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
התכוונתי שייראה כעקיצה אבל בעיני זו מחמאה.
וירבו כמוך
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2023 05:55 |
|
| |
|
|
תנסה להתחפש לחרדי ותראה מה זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2023 17:13 |
|
| |
הוא כתב "עם חזות חרדית למהדרין" כלומר, שהוא כבר התחפש, לשיטתך.
או שלא קראת או שלא הבנת...י
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2023 17:31 |
|
| |
"חזות חרדית למהדרין" היא כנראה כמו שכל פושע נאלח מופיע בבית משפט...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2023 18:40 |
|
| |
| שבטמישור כתב: |  | "חזות חרדית למהדרין" היא כנראה כמו שכל פושע נאלח מופיע בבית משפט... |
|
תתפלא. למהדרין מן המהדרין. בגדי שחור לבן (בעייני זה אחלה. נאה וחוסך התלבטויות). פאות וזקן מכובד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2023 20:42 |
|
| |
תתפלא. למהדרין מן המהדרין. בגדי שחור לבן (בעייני זה אחלה. נאה וחוסך התלבטויות). פאות וזקן מכובד.
|
|
אדון אותך לכף זכות שאתה שקרן ולא מזוכיסט ברמה פסיכוטית
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 30/05/2023 20:42:51
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2023 23:09 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
תתפלא. למהדרין מן המהדרין. בגדי שחור לבן (בעייני זה אחלה. נאה וחוסך התלבטויות). פאות וזקן מכובד.
|
|
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 30/05/2023 20:42:51 |
|
חח קשה לך עם זה? נראה לי אם תראה תמונה שלי, תרצה להתאבד. לא תוכל לסבול שאדם שנראה חרדי למהדרין מן המהדרין, מסוגל לחשוב עצמאית ולבקר בחריפות נושאים שונים בשיטה החרדית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2023 01:05 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
|
|
|
חח
קשה לך עם זה?
נראה לי אם תראה תמונה שלי, תרצה להתאבד.
לא תוכל לסבול שאדם שנראה חרדי למהדרין מן המהדרין, מסוגל לחשוב עצמאית ולבקר בחריפות נושאים שונים בשיטה החרדית.
|
|
חריף ומקשה, באופן שיטתי אתה מטנף על הציבור החרדי, אתה מייצג את הציבור החילוני, לא ברור למה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2023 02:41 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  |
|
|
|
חח
קשה לך עם זה?
נראה לי אם תראה תמונה שלי, תרצה להתאבד.
לא תוכל לסבול שאדם שנראה חרדי למהדרין מן המהדרין, מסוגל לחשוב עצמאית ולבקר בחריפות נושאים שונים בשיטה החרדית.
|
|
לכתוב לא עולה כסף, אה?? אבל בסדר סגרנו, אתה לבוש כמו חרדי לגמרי, אתה רק מרמה את הקהילה שלך. איך זה מרגיש כשאתה מרמה כל הזמן את כל מי שמתפלל לידך מידי יום בבית כנסת, ובשבת? ולמה אתה עושה את זה? שחרר, הרי אנחנו בני אדם חארו..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2023 04:25 |
|
| |
אתה מספר לזה שלצידך שאתה מתכתב בבחדרי וקורא כאן כתבות לא נקיות?י
איך זה מרגיש לרמות אותו?י
|
|
|