|
|
| נשלח ב-31/5/2023 21:57 |
|
| |
| שבטמישור כתב: |  | שמעתי שמחר יש בירושלים מצעד של בהמות..... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2023 01:43 |
|
| |
שוב משוים את החילונים לבהמות.. אני רק מזכיר שבפעם האחרונה שבהמות התנהגו כך, היה כאן מבול, "כי השחית כל בשר את דרכו" אומר המדרש, גם הבהמות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2023 03:15 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2023 10:23 |
|
| |
כציבור שסובל עד מאד מהשחרת דמותנו ומשנאה עיוורת שמפיצה נגדנו החברה הסמולנית, אל לנו לנהוג כמוהם. הציבור החילוני אינו עשוי מקשה אחת.
זה לא נכון, לא ראוי, ולא צודק לקטלג באופן גורף את החילונים כחסרי ערכים. יש אצלם לא מעט בעלי חסד, אנשים ערכיים, מוסריים, וישרי דרך.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2023 19:55 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | כציבור שסובל עד מאד מהשחרת דמותנו ומשנאה עיוורת שמפיצה נגדנו החברה הסמולנית, אל לנו לנהוג כמוהם. הציבור החילוני אינו עשוי מקשה אחת.
זה לא נכון, לא ראוי, ולא צודק לקטלג באופן גורף את החילונים כחסרי ערכים. יש אצלם לא מעט בעלי חסד, אנשים ערכיים, מוסריים, וישרי דרך.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 03:38 |
|
| |
| רציף כתב: |  | חילוני הוא אדם ויהודי יקר - יהלום.
ודאי שאין להשוות בינו לבהמה.
|
|
הגמ' בעצמה אומרת "יש שלשה דברים בהם אדם דומה למלאכי השרת, ושלשה דברים בהם דומה לבהמה" היות והחילונים עושים כבר את שלושת הדברים הגדומים לבהמה, מה הבעיה בהשוואתם לבהמה, אם חז"ל עצמם אמרו את זה?
אני כתבתי כאן מקודם שהם גרועים מבהמות, וזה נכון מאוד, כי בהמות לא קלקלו כמו שהם קלקלו.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 02/06/2023 03:38:13
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 09:16 |
|
| |
" מאי דסני לך לחברך לא תעביד "
אנחנו מתבכיינים על כך, שלוקחים אצלנו מקרים שלא מייצגים והופכים אותם לפרוטוטייפ של החברה החרדית כולה. אבל חוטאים בדיוק באותו דבר. הכללה היא דבר בזוי! " מאי דסני לך לחברך לא תעביד " כמו שלא כל החרדים הם אלימים ומוצצי דם. כך לא כל החילונים הם בהמות ! יש אינסוף גוונים אצל החילונים יש שם אנשים טובים, רגישים ובעלי חסד. בדיוק כמו שיש אצלנו . יש שם אינסוף גוונים בדיוק כמו שיש אצלנו אינסוף מגזרים. אצלנו לא כולם, נטורי קרתא, או סיקריקים, או שובו בנים, או חרדים, מודרניים, או חסידי גור, או משי זהב-ולדר, נח-נחמ-נים וכו' וכו'. כך גם אצל החילונים לא כולם אותו דבר. ההצדקה לקירבת אלוקים וקיום המצוות, איננה תלויה באורח החיים של החילונים.
תוקן על ידי momeir ב- 02/06/2023 09:18:30
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 09:31 |
|
| |
הבעיה, momeir, שהם מנסים מאוד להפוך את הבהמיות וההתפלשות ברפש למייצגת של כולם שם ועוד איך. ושל כמה שיותר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 09:47 |
|
| |
| momeir כתב: |  | אנחנו מתבכיינים על כך, שלוקחים אצלנו מקרים שלא מייצגים והופכים אותם לפרוטוטייפ של החברה החרדית כולה. אבל חוטאים בדיוק באותו דבר. הכללה היא דבר בזוי! " מאי דסני לך לחברך לא תעביד " כמו שלא כל החרדים הם אלימים ומוצצי דם. כך לא כל החילונים הם בהמות ! יש אינסוף גוונים אצל החילונים יש שם אנשים טובים, רגישים ובעלי חסד. בדיוק כמו שיש אצלנו . יש שם אינסוף גוונים בדיוק כמו שיש אצלנו אינסוף מגזרים. אצלנו לא כולם, נטורי קרתא, או סיקריקים, או שובו בנים, או חרדים, מודרניים, או חסידי גור, או משי זהב-ולדר, נח-נחמ-נים וכו' וכו'. כך גם אצל החילונים לא כולם אותו דבר. ההצדקה לקירבת אלוקים וקיום המצוות, איננה תלויה באורח החיים של החילונים.
|
|
ברור שיש אצלינו יוצאי דופן ויש אצלם יוצאי דופן אבל למה אתה מתחכם, מה שחשוב זה האחוזים רוב רובם של החילונים מתנהג בצורה בהמית, קח למשל את הנושא הלהטב"י שהפך להיות מקודש אצלם, היש לך משהו יותר בהמי מזה? או בכלל עצם החיים של לעבוד לאכול לישון, לעבוד לאכול ולישון, חיים בלי תכלית, כמו בהמות.
אלו שעושים אצלם חסד בשביל חסד, הם יוצאי הדופן כבר שמעתי כמה וכמה סיפורים כמו חרדי שהחזיר אבדה לחילוני, והחילוני פקח עליו זוג עינים תמהות.. ושאל כמה עליו לשלם לו.. כי הנורמה היא - אתה מוצא מציאה? שים בכיס וכמובן יש יוצאי דופן.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 10:43 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | כציבור שסובל עד מאד מהשחרת דמותנו ומשנאה עיוורת שמפיצה נגדנו החברה הסמולנית, אל לנו לנהוג כמוהם. הציבור החילוני אינו עשוי מקשה אחת.
|
| אין ערכים ליהודי ללא שמירת תורה ומצות. לגוי יש 7 מצות בני נח וזה גם על תנאי שעושה זאת מפני שהקבה ציווה זאת כמבואר הרמב"ם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 10:45 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | |
| אינסטלטור היודע את המלאכה ואין לזה שום קשר לאישיותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 10:47 |
|
| |
| רציף כתב: |  | |
| ומותר האדם מן הבמה אין כי הכל הבל. היתרון שיש לאדם על פני הבהמה היא הנשמה ואם הוא לא חיי את חיי הנשמה הוא חי חיי בהמה. מצטער, אבל האמת מאד מצערת.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 11:08 |
|
| |
| פלנטה כתב: |  | | אינסטלטור היודע את המלאכה ואין לזה שום קשר לאישיותו. |
|

לצערנו, הייתי מוסיף שגם לא מלמד על אנושיותו
תוקן על ידי momeir ב- 02/06/2023 11:08:45
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 14:15 |
|
| |
במשטרה ציינו כי יש עלייה במספר הדיווחים על מקרי עבירות מין בקרב החברה החרדית בבית שמש
| יו_טיוב כתב: |  | ותאמין לי שמה שאני מביא לכאן זה רק קצה הקרחון ועשירית מהפרשיות שמתפוצצות אצלם בשגרה דבר יום ביומו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 14:20 |
|
| |
| momeir כתב: |  | במשטרה ציינו כי יש עלייה במספר הדיווחים על מקרי עבירות מין בקרב החברה החרדית בבית שמש
| יו_טיוב כתב: |  | ותאמין לי שמה שאני מביא לכאן זה רק קצה הקרחון ועשירית מהפרשיות שמתפוצצות אצלם בשגרה דבר יום ביומו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
ככה בדיוק נראית כותרת בשיטת הנדסת התודעה. איזו עליה גדולה יותר במספרים, מ-1 ל-2, או מ100 ל150, נניח? אבל באחוזים, העליה הראשונה היא של מאה אחוז והשניה 'רק' חמישים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|