| נשלח ב-30/5/2023 18:34 |
|
| |
עוד סיבה למה לנסוע עם הדרייברים החרדים
חברת גט טקסי תפסיק את שירות גט מהדרין- שמאפשר להזמין נהגי מוניות שומרי שבת ובפועל יהודים בלבד, ותפצה את הנהגים הערבית ב 6 מיליון שקלים!! כך סוכם במסגרת הסכם פשרה בתביעת נזיקין שהגיש המרכז הרפורמי לדת ומדינה שהוגש הבוקר לבית המשפט המחוזי בירושלים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2023 20:45 |
|
| |
יש עוד המון סיבות לעשות את זה: לתת פרנסה ליהודים שומרי תורה ומצוות הנושא הבטחוני, לנסוע עם נהג ערבי לא הכי מרגיע הנושא החינוכי, ערבים אומרים לא מעט ניבולי פה.
אגב, האם חברות מוניות ערביות יסכימו להכניס יהודים לשירות?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2023 21:15 |
|
| |
מה עושים במקרה של תאונה?
חברת הביטוח לא מוכנה לשלם נזקי גוף,
בגלל שיש סעיף בביטוח הרכב שלא מכסה הסעת נוסעים בשכר, שזה בניגוד לחוק ! ! !
מי ישלם, טיפול בבית החולים?
מי ישלם את השיקום?
שניהם יחד זה מאות אלפי שקלים,
האם זה כדאי? לא בטוח !
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2023 02:46 |
|
| |
רעיונוביץ, התשלום מתבצע במוניות או בדרייברים תמיד בסוף במקרה של תאונה ח"ו, יכול הנהג לוותר על דמי הנסיעה ולהפוך את זה לנסיעת חינם הנסיעה לא תהיה נסיעה בשכר אם שום כסף בסופו של דבר לא ישולם, כמדומני שבחוק לא כתוב על "תכנון נסיעה בשכר" אלא על "נסיעה בשכר"...
מעניין יהיה לשמוע דעת עו"ד בשאלה זו, קצת מתחכם אבל לא היה כאן נסיעה בשכר
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 31/05/2023 02:47:02
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 14:48 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
רעיונוביץ, התשלום מתבצע במוניות או בדרייברים תמיד בסוף במקרה של תאונה ח"ו, יכול הנהג לוותר על דמי הנסיעה ולהפוך את זה לנסיעת חינם הנסיעה לא תהיה נסיעה בשכר אם שום כסף בסופו של דבר לא ישולם, כמדומני שבחוק לא כתוב על "תכנון נסיעה בשכר" אלא על "נסיעה בשכר"...
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 31/05/2023 02:47:02 |
|
ברכותי, תיארת הונאת ביטוח. הביטוח אינו על הנסיעה אלא על הרכב לפי סוג השימוש. ואין דאגה מבחינת הטיפול הרפואי, חברת קרנית אחראית לתשלום פגיעות הגוף של הנהג והנוסעים הלא מבוטחים. כמובן שהנהג יענש כי נסיעה ללא ביטוח חובה היא עבירה פלילית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 15:00 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 18:38 |
|
| |
| אלי_ו כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  |
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 31/05/2023 02:47:02 |
|
ברכותי, תיארת הונאת ביטוח. הביטוח אינו על הנסיעה אלא על הרכב לפי סוג השימוש. ואין דאגה מבחינת הטיפול הרפואי, חברת קרנית אחראית לתשלום פגיעות הגוף של הנהג והנוסעים הלא מבוטחים. כמובן שהנהג יענש כי נסיעה ללא ביטוח חובה היא עבירה פלילית. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כבר במהלך הטיפול הרפואי הראשוני,
מודיעה חברת 'קרנית' שהיא מתכוננת לתבוע,
את בעל הרכב על כך שהוא לקח נוסעים ללא היתר מחברת הביטוח,
בעל הרכב יטען ובצדק, שהוא הוזמן על ידי הלקוח,
ולכן הם שותפים לעבירה,
וכך במקרה של 'תאונה'
שניהם יהיו חייבים לשלם הון עתק לחברת 'קרנית'
על הטיפול הרפואי במקרה של תאונה,
ממש לא נעים ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 18:45 |
|
| |
יודעני על מקרה כזה בטנדר אתמול אחר הצהרים במהלך נסיעה מירושלים לבני ברק. הנהג איבד את הבלמים. בסייעתא דשמיא לא היו פצועים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 19:39 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  |
|
|
ברכותי, תיארת הונאת ביטוח. הביטוח אינו על הנסיעה אלא על הרכב לפי סוג השימוש.
ואין דאגה מבחינת הטיפול הרפואי, חברת קרנית אחראית לתשלום פגיעות הגוף של הנהג והנוסעים הלא מבוטחים.
כמובן שהנהג יענש כי נסיעה ללא ביטוח חובה היא עבירה פלילית.
|
|
כתבת כאן ערימה של מילים חסרות פשר.. אמרתי שהנסיעה הזאת תהיה נסיעת חינם ולא בשכר מה שאומר שהשימוש כאן לא היה נסיעה בשכר, כי הרי לא היה שכר בסופו של דבר אם יש לך מה לענות על מה שאמרתי - תענה אם לא, אל תכתוב סתם בלה בלה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2023 22:03 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  |
|
|
ברכותי, תיארת הונאת ביטוח. הביטוח אינו על הנסיעה אלא על הרכב לפי סוג השימוש.
ואין דאגה מבחינת הטיפול הרפואי, חברת קרנית אחראית לתשלום פגיעות הגוף של הנהג והנוסעים הלא מבוטחים.
כמובן שהנהג יענש כי נסיעה ללא ביטוח חובה היא עבירה פלילית.
כתבת כאן ערימה של מילים חסרות פשר.. אמרתי שהנסיעה הזאת תהיה נסיעת חינם ולא בשכר מה שאומר שהשימוש כאן לא היה נסיעה בשכר, כי הרי לא היה שכר בסופו של דבר אם יש לך מה לענות על מה שאמרתי - תענה אם לא, אל תכתוב סתם בלה בלה |
|
אם זה נראה כמו ברווז, הולך כמו ברווז, ומגעגע כמו ברווז, זה ברווז !
אם אותו נהג הסיע באותו החודש אנשים בשכר, ואולי גם באותו היום,
אז שום פלפול לא יעזור לו בבית המשפט............
הוא יצטרך להוכיח שלא הייתה כוונתו לקחת שכר בסוף הנסיעה, ולך תוכיח................
לפני כמה שבועות, מישהו באזור שלי בכה לפניי,
מה קרה?
הגשתי תביעה לחברת הביטוח, שאני לא כשיר בכל מיני סעיפים,
ותבעתי את חברת הביטוח,
הלכו וצילמו אותי, בכל מיני מקומות שהלכתי,
אפילו צילמו אותי בבית הכנסת !
קם ועושה דברים שטענתי שאני לא יכול לעשות,
צילמו אותי גם בבית הכנסת בשבת ! ! ! (בית כנסת ליטאי של אברכים צולים - כנראה הבלש התחפש לאברך.....)
מי חלם שבשבת יצלמו בבית כנסת של אברכים ?????
נו.............ומה אתה עושה ?
הגשתי ערעור........
ו..... אני מחכה לתוצאות .....................
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 03/06/2023 22:09:58
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2023 23:51 |
|
| |
ואף אחד לא מתייחס לעצם סגירת הגט מהדרין בדיקטטורה הקומוניסטית היחידה במזרח התיכון, בה לא מאפשרים ליהודי לחיות על פי דתו - על פי דרישה של חלאות הרפורמים הארורים ימ"ש. זה מזכיר את הימים האפלים בהם דרשו הרפורמים - והצליחו - מהשלטונות בגרמניה לסגור את המקוואות על מנעול ובריח בעונש מאסר, פשוט כדי להתעלל ביהודים שומרי מצוות. אל חלק מהמקוואות אף יצקו בטון וחרטו ביציקה 'ואל אשה בטומאת נידתה לא תקרב'. בטח בפשרה הם גם דרשו שגט טקסי יכתבו בלוגו שלהם 'מחלליה מות יומת'.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2023 00:49 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | אם זה נראה כמו ברווז, הולך כמו ברווז, ומגעגע כמו ברווז, זה ברווז !
אם אותו נהג הסיע באותו החודש אנשים בשכר, ואולי גם באותו היום,
אז שום פלפול לא יעזור לו בבית המשפט............
הוא יצטרך להוכיח שלא הייתה כוונתו לקחת שכר בסוף הנסיעה, ולך תוכיח................
|
|
כדי להאשים את אותו נהג, אתה צריך להביא ראיה שהוא לקח נסיעה בשכר ויודע מה, אז הוא יכול לומר לפני הנסיעה שאם תהיה תאונה, הנסיעה הזאת תהיה חינמית מה יש לך לומר על זה? הוא גם יכול לתלות מודעה בתוך הרכב שתודיע את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2023 09:11 |
|
| |
הרפורמים הארורים ימח שמם אין להם שום שייכות לקדושת ישראל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2023 13:21 |
|
| |
באיזו דת מהדרים לא לנסוע עם ערבי שלא שמר שבת? מעניין שתמיד מי שמקללים את הרפורמים הם אלה שהדת שלהם הכי לא קשורה ליהדות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2023 13:42 |
|
| |
ללא הבנה
מר ייונה הדת שלך קרובה לרפורמים. מעניין באיזה דת בחרת?
תוקן על ידי דברי ב- 04/06/2023 14:00:08
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2023 13:52 |
|
| |
| YYona כתב: |  | באיזו דת מהדרים לא לנסוע עם ערבי שלא שמר שבת? מעניין שתמיד מי שמקללים את הרפורמים הם אלה שהדת שלהם הכי לא קשורה ליהדות.
|
|
תמיד הולך ככה למי הכי איכפת ששעוני קסיו מיוצרים בזיוף? לבעלי מפעל קסיו המקורי..
כחילוני לא מענין אותך הזיוף הרפורמי לחרדים איכפת.
|
|
|
|
|