בית פורומים בחדרי חרדים

עוד סיבה למה לנסוע עם הדרייברים החרדים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/6/2023 19:10 לינק ישיר 

תשיעי כתב:
בא ונפתח שאלה אחרת, למה בכלל לנסוע עם דרייברים שלא עשו הכשרה כמו שעובר נהג מונית, וצריך במידת הצורך לרמות את הביטוח במקרה של תאונה?

למה בציבור החרדי ברירת המחדל היא להעדיף להשתמש באדם שלא עבר הכשרה על פני הבעל מקצוע שעובד בצורה מוסדרת ועבר הכשרה מתאימה? 

ולמה לא רואים את כל אותם דרייברים עושים את ההכשרה שנהג מונית אמור לעבור, ואז מקימים תחנת מוניות חרדית או עובדים כנהגי מונית עצמאיים?

אגב, יצא לי להשתמש בתקופה האחרונה כמה פעמים בשירותיהם של דרייברים שונים, רובם המכריע עובדים בזה כפרנסה עיקרית עם הרבה נסיעות ביום,  (אגב, נושא בתוך נושא - בכל המקרים אני התקשרתי למקומות שמציגים את עצמם כתחנת מוניות אבל בפועל לפעמים שלחו דרייברים 'שחורים', גם זה בעיה בפני עצמה).

למה לנסוע עם דרייברים? אני לא ממליץ לנסוע איתם אבל הסיבה שזה קורה 1. כי מוניות לאחרונה עונים המון פעמים "אין לי מונית באיזור", ואז בלית ברירה פונים לדרייברים. 2. כי מחירי המוניות גבוהים מאוד, ולפעמים הם פי שנים

למה הדרייברים אינם הופכים עושים הכל בצורה לבנה וחוקית?
ממש לא בגלל מיסים, המחירים די זניחים, הסיפור הוא שקשה מאוד להשיג רשיון למונית, המדינה לא נותנת לנשום, ומאלצת את האזרחים לעבוד בצורה לא חוקית
תכל'ס אם היו עושים הכל בלבן היו יכולים לפרסם ולהרויח הרבה יותר

כתבת ש"רובם המכריע" של הדרייברים עובים בזה כפרנסה עיקרית עם הרבה נסיעות ביום"
שקר! כתבתי שאני כותב מידע, אתה "דיברת פה ושם עם דרייברים" ואתה חושב שפגשת את "רובם המכריע"
אני ראיתי אצל חבר שעובד שם את ההתנהלות שם, רחוק מאוד מהתיאור שהבאת
אגב, הוא סיפר לי על ה"רווחים" מהנסיעות, מתוך נסיעה מחוץ לעיר שעלותה כ180 ש"ח, 20 ש"ח הולכים למתווך הנסיעה, 80 ש"ח לדלק (ברוב המקרים אין נסיעה חזור, ועלות הנסיעה חזור על הנהג, באחד למאה! הנסיעה היא נסיעת הלוך ושוב, וכמעט לא קורה שבדיוק בזמן שהנהג צריך יש נסיעת חזור נוספת מאותו מקום ומאותה שעה) נשאר כאן 80 ש"ח רווח לשעתיים נסיעה.
כמה עלוב, קרוב לשכר מינימום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2023 11:24 לינק ישיר 

אתה שואל אם במקרה שהביטוח יסרב לשלם על הפציעות ח"ו וקרנית יתבעו את הנהג ואולי את הנוסעים במאות אלפי שקלים, אם השופט יקבל את הטענה שבנסיעה הספציפית הזאת הנהג לא לקח כסף?

בוא ונשאל ההפך, האם יעלה על הדעת שהנהג יגבה כסף לאחר שלא הביא את הנוסע ליעדו וגרם לתאונה שפצעה את הנוסע? אפילו לא דרייבר אלא נהג מונית.

אם אתה היית השופט, האם אתה היית מקבל טענה כזאת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2023 13:39 לינק ישיר 

לא הבנתי למה אתה לובש כאן את הכובע של עורך דין ומתפלפל איתי בלי סוף
יכול להיות שטענה זו קבילה בבית משפט במקרה שמסוכם מראש שבמידה וקוראת תאונה, הנסיעה היא חינמית. מעיקרה
הרבה טענות קבילות בבית משפט למרות שהן לא מסתדרות בהגיון שלך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2023 06:58 לינק ישיר 

אני לא חובש כובע של עורך דין.
אני אומר שלא כדאי להכנס למשפט כזה.

ולא, הטענה שהצעת כנראה לא תעמוד בבית המשפט אבל למה בכלל להכנס למצב הזה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2023 07:21 לינק ישיר 

נכנסתי לאתר יד 2 

ראיתי שיש כאלה שמוכרים מספר למונית ב180 אלף שח

יש ב200K ויש ביותר

בכל מקרה זה לא סכום ענק.................

גם הקורס שצריך לעשות מטעם משרד הרישוי, לא ארוך ולא מהווה בעיה,

גם לבחור ישיבה שלא למד כל כך בישיבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2023 08:53 לינק ישיר 

אלי_ו כתב:
אני לא חובש כובע של עורך דין.
אני אומר שלא כדאי להכנס למשפט כזה.

ולא, הטענה שהצעת כנראה לא תעמוד בבית המשפט אבל למה בכלל להכנס למצב הזה?

אתה כותב שאתה לא חובש כובע של עורך דין
ואז אתה שוב פוסק מה דינה של הטענה הזאת
מצטער לאכזב אותך, אבל דעתך בענין קצת פחות מענינת,

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עוד סיבה למה לנסוע עם הדרייברים החרדים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext