בית פורומים בחדרי חרדים

הנאום של הממונה על התקציבים באוצר: "כשנכדי יכנס לכיתה א, 50% מהתלמידים יהיו חרדים"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/6/2023 15:25 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

יו_טיוב כתב:
חריף ומקשה להביא עוד דוגמאות למה זה טוב שהתלמידים החרדים יהיו רוב ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא.
אני רוצה שתביא דוגמאות למה זה טוב שקהילות החרדים הפתוחים והחרד"ל שלומדים אנגלית ומתמטיקה יהיו רוב.

אני בעד לימודי ליבה חלקיים כגון אנגלית ומתמטיקה וכו' ואני חושב שזה נחוץ והכרחי לתת לילד כלים לחיים
לא מזמן פתחתי אשכול בנושא

אבל אני פחות בעד שהילדים שלי ילמדו על הרצל ודומיו ואני מתנגד להכנסת התכנים הסוטים על אהבת להט"ב ושאר נושאים חולים שנכנסו למערכת החינוך על ידי הפרוגרסיבים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2023 15:35 לינק ישיר 

.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 01/06/2023 15:35:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2023 15:38 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:

חריף_ומקשה כתב:

יו_טיוב כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא.
אני רוצה שתביא דוגמאות למה זה טוב שקהילות החרדים הפתוחים והחרד"ל שלומדים אנגלית ומתמטיקה יהיו רוב.

אני בעד לימודי ליבה חלקיים כגון אנגלית ומתמטיקה וכו' ואני חושב שזה נחוץ והכרחי לתת לילד כלים לחיים

אבל אני פחות בעד שהילדים שלי ילמדו על הרצל ודומיו ואני מתנגד להכנסת התכנים הסוטים על אהבת להט"ב ושאר נושאים חולים שנכנסו למערכת החינוך על ידי הפרוגרסיבים

אז אין ביננו שום ויכוח מהותי.
אולי קצת על הכמות והאיכות.

אם היית קצת מרסן את הלהט שלך להספים ולשפוך ביוב שאינו רלוונטי לדיון, היה יכול להיות פה דיון מעניין על הכמות והאיכות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2023 15:54 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

יו_טיוב כתב:

חריף_ומקשה כתב:

יו_טיוב כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא.

אם היית קצת מרסן את הלהט שלך להספים ולשפוך ביוב שאינו רלוונטי לדיון, היה יכול להיות פה דיון מעניין על הכמות והאיכות.

תוכן האשכול שלך נועד להסית שכביכול בעוד 50 שנה הטפילים החרדים יתרבו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2023 16:53 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:

חריף_ומקשה כתב:

יו_טיוב כתב:

חריף_ומקשה כתב:

יו_טיוב כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא.

תוכן האשכול שלך נועד להסית שכביכול בעוד 50 שנה הטפילים החרדים יתרבו

חבל שחזרת לסורך.
אשיב לך באותה המטבע: תוכן הודעותיך נועדו להטריל ולהספים שכביכול כל היהודים שאינם חרדים הם אלימים ובעלי מידות רעות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2023 17:11 לינק ישיר 

חריף ומקשה, אולי כדאי שתפנים את צורת החשיבה החרדית
כסף, עושר, קריירה, לא עיקר הענין בחיים
אם הרוב בארץ יהיו שומרי תורה ומצוות זה יהיה מבורך, זה רצון הקב"ה, זה מה שצריך להיות, וזה מה שהיה עם ישראל 3000 שנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2023 17:20 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

אם הרוב בארץ יהיו שומרי תורה ומצוות זה יהיה מבורך, זה רצון הקב"ה, זה מה שצריך להיות, וזה מה שהיה עם ישראל 3000 שנה.

אבל חריף ומקשה תאב הממון דואג כבר מעכשיו לכספי צאצאיו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2023 19:02 לינק ישיר 

ובלי החרדים והדתיים השומרים על הדמוגרפיה היה לומד עם 50% ערבים, יותר טוב?!
שנהפוך למדינה ערבית נחשלת נוספת עם ראש ממשלה ערבי עדיף?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2023 19:34 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
בסך הכל אם אין לנו ניסים אז הדברים נכונים. מי שמשכיל יותר מייצר יותר ומשלם למדינה יותר מיסים. אם יהיה לנו נס אז לא נצטרך לא השכלה ולא עבודה ורק לשבת כל היום ללמוד תורה והפרנסה תצמח על העצים כמו המן במדבר. הלוואי ויקרו ניסים .ועד שיקרו אפשר להבין את האנשים שדואגים כל עוד זה בצורה סבירה אבל לא בצורה של שנאה תהומית ולא בצורה של הפגנות משוגעות והפרכת כזבים אחרים חסרי שחר לאוויר .

נשלח מהאנדרואיד שלי

בדיוק. אם באמת היה חשוב להם העתיד הם היו פחות אובססיביים כי זה גורם לקיצוניות והתבדלות והנצחת המצב במקום שילוב. ככה שכנראה לא באמת איכפת להם העתיד של המדינה והמטרה האמיתית שלהם זה שנתאדה מפה. ההיסטוריה של השנים האחרונות כולל תוכניות שחר למיניהם הוכיחה שככל שיש יותר הסתה הציבור מסתגר עוד יותר. ככל שלפיד וליברמן הסיתו יותר, כמות המתגייסים ירדה באותו גרף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2023 21:11 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

אין וויכוח שכסף זה לא הדבר החשוב בחיים, ולא רק חרדים חושבים כך.
(ואגב, יהודים לא-חרדים, אינם בהכרח כאלה שלא שומרים תורה ומצוות..)

אבל מה לעשות שבדרכי הטבע בלי אקדמיה תוססת וכלכלה משגשגת, אז אין הון אנושי והון כלכלי עבור עוצמה צבאית.
ובלי עוצמה צבאית, זה סכנת נפשות ממש! 

אינני יודע חשבונות שמים, ואינני יודע מה ה' מתכנן לנו.
אין לדיין אלא מה שעיניו רואות. ואין סומכין על הנס!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2023 21:17 לינק ישיר 

אמנוני כתב:
ובלי החרדים והדתיים השומרים על הדמוגרפיה היה לומד עם 50% ערבים, יותר טוב?!
שנהפוך למדינה ערבית נחשלת נוספת עם ראש ממשלה ערבי עדיף?!

שיעור הערבים באוכלוסייה אינו צפוי לעלות משמעותית.
יש אצלם כבר שנים רבות ירידה עקבית בילודה.

בכל מקרה תמיד יש את ההצעה הישנה של ליברמן "חילופי שטחים ואוכלוסיות".
שהיא הצעה מצוינת, רק בלי לתת לערבים מדינה, ובלי להפקיר ביטחונית את השטח כמו שעשו אחרי אוסלו, בחומת מגן חזרו לשליטה ביטחונית ביו"ש, ובהתנתקות החמירו את ההפקרה הביטחונית של כל רצועת עזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2023 21:21 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
איש_חשוב כתב:

אבל חריף ומקשה תאב הממון דואג כבר מעכשיו לכספי צאצאיו

נשלח מהאנדרואיד שלי

כתבת דבר והיפוכו.

אדם תאב ממון דואג רק לעצמו ולא לצאצאיו. "לתאווה יבקש נפרד".

אלו החוסכים מרמת חייהם ומתאמצים כדי לחסוך עבור הילדים צאצאיהם, זה ראוי לשבח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2023 21:26 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
בסך הכל אם אין לנו ניסים אז הדברים נכונים. מי שמשכיל יותר מייצר יותר ומשלם למדינה יותר מיסים. אם יהיה לנו נס אז לא נצטרך לא השכלה ולא עבודה ורק לשבת כל היום ללמוד תורה והפרנסה תצמח על העצים כמו המן במדבר. הלוואי ויקרו ניסים .ועד שיקרו אפשר להבין את האנשים שדואגים כל עוד זה בצורה סבירה אבל לא בצורה של שנאה תהומית ולא בצורה של הפגנות משוגעות והפרכת כזבים אחרים חסרי שחר לאוויר .

נשלח מהאנדרואיד שלי

אותם קיצוניים מלאי שנאה, (בד"כ שמאל סהרורי), עושים נזק עצום.
כי הם גורמים לשיח חרשים של קיצונים מ2 הצדדים, ומאפשרים לאנשים השקולים להתחמק מפתרונות אמיתיים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הנאום של הממונה על התקציבים באוצר: "כשנכדי יכנס לכיתה א, 50% מהתלמידים יהיו חרדים"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.