החרם לא קשור לפטירה. כל עוד אנג'ל לא מתנערת מהפרובוקציה של יו"ר הדירקטוריון המנוול והאנטישמי. שום מוצר של אנג'ל לא נכנס לבית שלי.
נשלח ב-31/5/2023 23:52
ללא הבנה
רק אצל בגדול מלכי רומי כשמת המלך בטלה הגזירה כאן בגדול חכמי ישראל ביזו אנג'ל את התורה ועדיין לא ביקשו סליחה הם רק הסבירו שלא עשו שום עוול וגם עדיין לא ניזוקו מספיק הם אמורים לשלם מחיר כבד מאד
תוקן על ידי דברי ב- 31/05/2023 23:53:55
נשלח ב-1/6/2023 01:29
נושא כבוד הגר"ג אידלשטיין זצ"ל הוא ענין אחד יש דבר נוסף, בהפגנה של בר לב היתה התרסה נגד הציבור החרדי ואורח חייו בר לב בא להתריס ולהפגין בבני ברק נגד אורח החיים החרדי הציבור החרדי מעלה עכשיו תחושת קבס כשאומרים לו בוא תאכל פרוסת לחם של אנג'ל.
נשלח ב-1/6/2023 19:18
מחכים לדעת רבנית או לדעת של רבנית או לרבנית - שתתיר את החרם הנורא שהכריזו 'גדולי ישראל' בציוצם ובappם
אני אישית לא מסוגל לקבל 'חרם' ו'איסור' מאנשים שדברים הרבה יותר חמורים לא מפריע להם, גם דברים שגדולי ישראל - אשר לכבודם יצאו ב'איסור חמור' - אסרו בתוקף, ופתאום כבוד התורה מפריע להם... אני אישית גם לא מסוגל לקבל איסור/מחאה/או ווטאוור היוצא ע"י בית דין המצייצים בבית מדרשו של אילן מאסק או צוקרברג.
נשלח ב-1/6/2023 19:42
וכן, אני קונה לחם אנג'ל ללא בעיה. אדרבא - לא מציוצם אנו חיים.
אין לי בעיה אישית עם אנג'ל או בר לב .אינני רואה בהפגנה בבני ברק אסון נורא .מצד שני ברור שאני אמשיך את החרם על אנג'ל בגלל המחאה נגד הרפורמה המשפטית שצריך להחזיר מכה ניצחת כנגד הרשעים האלה ששונאים את היהדות וכל דבר שקשור ליהדות .אי אפשר להחרים שם את כולם ולכן תופסים קרבן אחד או שניים. כמו למשל אנג'ל או רשת פוקס וסוגרים עליהם חשבון עבור כולם שילמדו לקח לא להתחיל איתנו. ניצחנו בבחירות והרפורמה תמשיך כי זה העם בחר.
אין לי בעיה אישית עם אנג'ל או בר לב .אינני רואה בהפגנה בבני ברק אסון נורא .מצד שני ברור שאני אמשיך את החרם על אנג'ל בגלל המחאה נגד הרפורמה המשפטית שצריך להחזיר מכה ניצחת כנגד הרשעים האלה ששונאים את היהדות וכל דבר שקשור ליהדות .אי אפשר להחרים שם את כולם ולכן תופסים קרבן אחד או שניים. כמו למשל אנג'ל או רשת פוקס וסוגרים עליהם חשבון עבור כולם שילמדו לקח לא להתחיל איתנו. ניצחנו בבחירות והרפורמה תמשיך כי זה העם בחר.
מסכים איתך על כמעט הכל רק לא על הסייפא הרפורמה מתה ונקברה בקבורת חמור