| נשלח ב-2/6/2023 00:09 |
|
| |
אני קונה דוקא אנג'ל, להוציא מלבם של רבני הטוויטר ודייני התקשורת ה'תרדית'.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 00:48 |
|
| |
hhaavv
| פלנטה כתב: |  | | אני קונה דוקא אנג'ל, להוציא מלבם של רבני הטוויטר ודייני התקשורת ה'תרדית'. |
|
אני מבין שגם הייתה קונה במכולת של מי שעשה את צרכיו על הפרצוף של אמא שלך - רק כדי להוציא מלבם של רבני הטוויטר ודייני התקשורת ה'תרדית'. אתה בטח גם מקפיד לקנות מוצרים של חברות נאציות, כדי להוציא מלבם של רבני הטוויטר ודייני התקשורת ה'תרדית'. כן, אני יודע, הקצנתי. בכוונה. כי זה רק מראה שמה שאתה 'מקפיד' לקנות, זה בעיקר בגללל שממש ממש לא איכפת לך מכבוד התורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 00:53 |
|
| |
אם מישהו שאינו אתה היה עושה את מה שכתבת לאמי, הייתי יורד לביתך ומכה אותך ואת ילדיך למען ישמעו ויראו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 02:09 |
|
| |
| פלנטה כתב: |  | אני קונה דוקא אנג'ל, להוציא מלבם של רבני הטוויטר ודייני התקשורת ה'תרדית'. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 03:26 |
|
| |
| פלנטה כתב: |  | | אני אישית לא מסוגל לקבל 'חרם' ו'איסור' מאנשים שדברים הרבה יותר חמורים לא מפריע להם, גם דברים שגדולי ישראל - אשר לכבודם יצאו ב'איסור חמור' - אסרו בתוקף, ופתאום כבוד התורה מפריע להם... אני אישית גם לא מסוגל לקבל איסור/מחאה/או ווטאוור היוצא ע"י בית דין המצייצים בבית מדרשו של אילן מאסק או צוקרברג. |
|
לא כולם חיים כמוך על טויטר פייסבוכס, המחאה קמה ספונטנית נכון תמיד יש אחד שאומר בואו נחרים אותם, ואז הוא חושב שהוא המציא את הגלגל, כי באותם דקות אמרו את זה עוד כמה אלפים. כששמעתי על ההפגנה של יור דירקטוריון אנגל בתוך בני ברק, ישר אמרתי "למה אנחנו מפרנסים את אנג'ל"
מי שלא קונה אנג'ל זה מי שהפסיק להיות טמבל שחוטף סטירות ומבקש עוד (או מי שאח שלו וגיס שלו זכייני אנג'ל..) אם אתה לא חש את העלבון מהיריקה שירקו עליך, לך קח לחם של אנגל ואל תשכח לטבול אותו בתוך הרוק לפני שאתה אוכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 10:08 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | אני אישית לא מסוגל לקבל 'חרם' ו'איסור' מאנשים שדברים הרבה יותר חמורים לא מפריע להם, גם דברים שגדולי ישראל - אשר לכבודם יצאו ב'איסור חמור' - אסרו בתוקף, ופתאום כבוד התורה מפריע להם... אני אישית גם לא מסוגל לקבל איסור/מחאה/או ווטאוור היוצא ע"י בית דין המצייצים בבית מדרשו של אילן מאסק או צוקרברג.
לא כולם חיים כמוך על טויטר פייסבוכס, המחאה קמה ספונטנית נכון תמיד יש אחד שאומר בואו נחרים אותם, ואז הוא חושב שהוא המציא את הגלגל, כי באותם דקות אמרו את זה עוד כמה אלפים. כששמעתי על ההפגנה של יור דירקטוריון אנגל בתוך בני ברק, ישר אמרתי "למה אנחנו מפרנסים את אנג'ל"
מי שלא קונה אנג'ל זה מי שהפסיק להיות טמבל שחוטף סטירות ומבקש עוד (או מי שאח שלו וגיס שלו זכייני אנג'ל..) אם אתה לא חש את העלבון מהיריקה שירקו עליך, לך קח לחם של אנגל ואל תשכח לטבול אותו בתוך הרוק לפני שאתה אוכל.
|
| שמע נא איש חשוב יקירי, זה אכן התחיל ספונטנית, אבל מי התחיל את זה? מי דרבן את זה? מי הוביל את זה? אלה שכבוד התורה והתורה עצמה מאד מאד לא חשוב בעיניהם, הצעד הוא פשוט אטקט נקמני כוחני שהפעילו אלו שאתה, איש חשוב, מתבייש לעמוד בחברתם ובוודאי לא לקבל מוסר ועוד לציית להוראותם על 'מחאה על כבוד התורה'. מחאה של 'ההמון', ועוד 'המון' מסוג שהורסים ומחריבים וחותרים את סמכות גדולי התורה ורומסים את כבודם בצפצפם עליהם בעזות מצח - אינה ראויה לקחה בה חלק. לא לכם ולנו וכו', לא מפיכם אנו חיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 10:32 |
|
| |
| פלנטה כתב: |  | שמע נא איש חשוב יקירי, זה אכן התחיל ספונטנית, אבל מי התחיל את זה? מי דרבן את זה? מי הוביל את זה? אלה שכבוד התורה והתורה עצמה מאד מאד לא חשוב בעיניהם, הצעד הוא פשוט אטקט נקמני כוחני שהפעילו אלו שאתה, איש חשוב, מתבייש לעמוד בחברתם ובוודאי לא לקבל מוסר ועוד לציית להוראותם על 'מחאה על כבוד התורה'. מחאה של 'ההמון', ועוד 'המון' מסוג שהורסים ומחריבים וחותרים את סמכות גדולי התורה ורומסים את כבודם בצפצפם עליהם בעזות מצח - אינה ראויה לקחה בה חלק. לא לכם ולנו וכו', לא מפיכם אנו חיים. |
|
אל תשכח שרוב הציבור המחרים את אנג'ל אינו מחובר לטויטר, ואינו יודע או זוכר אפילו את שמו של זה שפירסם את זה בטויטר שלו, וגם אני אינני זוכר את שמו כרגע כי הוא כל כך לא חשוב ומענין אותי האם באמת נראה לך שאילו אותו כתב בטויטר היה כל הכוח המניע של החרם הזה מישהו היה שומע לו? מבחינת רוב הציבור, טויטר מוקצה מחמת מיאוס, מי ילך להקשיב לאיזה כתב טויטר.. כולם היו עושים הפוך ממה שהוא אומר.
הציבור שמע שיו"ר דירקטוריון אנג'ל בא למחות נגד החרדים בבני ברק, והחליט להפסיק לצרוך את מוצרי אנג'ל את מי מענין איזה כתב זוטר שלא זוכרים את שמו אפילו..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 10:52 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | שמע נא איש חשוב יקירי, זה אכן התחיל ספונטנית, אבל מי התחיל את זה? מי דרבן את זה? מי הוביל את זה? אלה שכבוד התורה והתורה עצמה מאד מאד לא חשוב בעיניהם, הצעד הוא פשוט אטקט נקמני כוחני שהפעילו אלו שאתה, איש חשוב, מתבייש לעמוד בחברתם ובוודאי לא לקבל מוסר ועוד לציית להוראותם על 'מחאה על כבוד התורה'. מחאה של 'ההמון', ועוד 'המון' מסוג שהורסים ומחריבים וחותרים את סמכות גדולי התורה ורומסים את כבודם בצפצפם עליהם בעזות מצח - אינה ראויה לקחה בה חלק. לא לכם ולנו וכו', לא מפיכם אנו חיים.
אל תשכח שרוב הציבור המחרים את אנג'ל אינו מחובר לטויטר, ואינו יודע או זוכר אפילו את שמו של זה שפירסם את זה בטויטר שלו, וגם אני אינני זוכר את שמו כרגע כי הוא כל כך לא חשוב ומענין אותי האם באמת נראה לך שאילו אותו כתב בטויטר היה כל הכוח המניע של החרם הזה מישהו היה שומע לו? מבחינת רוב הציבור, טויטר מוקצה מחמת מיאוס, מי ילך להקשיב לאיזה כתב טויטר.. כולם היו עושים הפוך ממה שהוא אומר.
הציבור שמע שיו"ר דירקטוריון אנג'ל בא למחות נגד החרדים בבני ברק, והחליט להפסיק לצרוך את מוצרי אנג'ל את מי מענין איזה כתב זוטר שלא זוכרים את שמו אפילו.. |
|
אם הדברים אכן כך היו, כלומר שהציבור האמון על שמירת תורה ומצוות עשה זאת מעצמו, ללא השפעת הלבלרים ו'מעצבי דעת הקהל' - אני מקבל את דבריכם, ואני חוזר בי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 10:55 |
|
| |
אגב, לידיעתך. אינני מחובר לטוויטר ואני חסום לרשתות החברתיות. אני פשוט מקבל במייל מדי יום מקבצי חדשות ומצורף לזה גם צילומי מסך של הגיגיהם העמוקים והמאלפים של צייצני הטוויטר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 15:43 |
|
| |
מדובר בשקר. זה החל בנערי הטוויטר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 18:00 |
|
| |
ברור שכן, לפי ידיעתי. והם מתהדרים בזה. כתבתי ש'אם הדברים אכן כך היו' חוזרני בי. אבל ברור שרבני וגדולי הטוויטר הם שיצאו ב'חרם' במ'מחאה על כבוד התורה'. שבת רעייתי אופה לבד בבית אבל לארוחת בוקר סעדתי את לבי בפת אנג'ל - להוציא מלבם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 18:25 |
|
| |
פלנטה חי בפלנטה אחרת מציבור יראי ה' שכבודם של לומדי תורה יותר חשוב להם מלחם טעים הכל איפכא מסתברא
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2023 18:31 |
|
| |
דברי
אנג'ל איבדו עולמם בלקיחתם צד במלחמת הדעות המיותרת כאן בארץ שאנג'ל בודאי אינה צד בענין והם החליטו להזדהות עם השמאל הקיצוני נגד החרדים אוכלי לחמם
תוקן על ידי דברי ב- 02/06/2023 18:31:38
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2023 11:58 |
|
| |
| דברי כתב: |  | | פלנטה חי בפלנטה אחרת מציבור יראי ה' שכבודם של לומדי תורה יותר חשוב להם מלחם טעים הכל איפכא מסתברא |
| בפלנטה האישית שלי אני לא קונה בדרך כלל אנג'ל כי הם יקרים, ודי לי בלחמים שאינם כ"כ טעימים אבל בעיקר הם זולים יותר. אבל עכשיו אני קונה בכוונה תחילה, כן דווקא, לחם אנג'ל - לעשות את היפוך מ 'מנהיגי הדור' צייצני הטוויטר 'וגדולי הדור' לבלרי ופטפטני התקשורת החרדית' שפתאום הם חרדים לכבוד התורה והתורה.
|
|
|
|
|