|
|
| נשלח ב-4/6/2023 00:45 |
|
| |
| momeir כתב: |  | בקיצור, התחרות המגעילה בעולם, של "באיזה ציבור יש יותר מקרי אונס ואלימות" נמשכת כאן בפורום, כשה"חרדים לשעברים שמחים וצוהלים כאן על כל מקרה מצער שיהודים אחרים סובלים בו
יש לי פסוק מתאים -
"אל תגידו בגת אל תבשרו בחוצות אשקלון פן תשמחנה בנות פלשתים פן תעלזנה בנות הערלים"
אם הבת שלך הייתה הקרבן, גם היית מגיב כך?
|
|
אתה יכול להסביר איך ולמה בדיוק קשורה התגובה שלך? כתבתי כאן "מקרה מצער שיהודים סובלים ממנו", התייחסתי כאן כמובן לקרבנות האלו
וגם כתבתי על השמחה והצהלה של כמה חרדים לשעבר כאן בפורום, על כל מקרה מצער שכזה עכשיו תסביר לי מה קשור אם זה היה קורה לקרוב משפחתי? אם זה היה קורה לאחד מקרובי משפחתי הייתי כועס פי כמה, על כך שיש פה מטורפים שמסוגלים לשמוח על מקרים מסוג זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2023 07:57 |
|
| |
ולשרה_בן
צריך להיות שוטה וסוטה כדי לכתוב שמישהו שמח לשמוע כאלה סיפורים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2023 08:52 |
|
| |
אם זה היה קורה לבת שלך היית הופך לשוליה של חריף.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2023 09:04 |
|
| |
סיפור תמוה ומזעזע כתוב שזה נמשך תקופה ארוכה לא משהו חד פעמי! אולי מישהו יכול להסביר היכן ההורים שלה בסיפור? איך יתכן שהם לא קולטים מיד? היכן הגננות או המטפלות ששמרו עליה? כתוב שהם החזירו אותה לגן מיד אחר כך, פעם ועוד פעם אף אחד לא ראה שקרה משהו ?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2023 10:25 |
|
| |
אם לחריף היה איכפת מהקרבנות, הוא לא היה מבדיל בין חרדים לחילונים חריף כאן כי אצלו התקיפות האלו הם ביזנעס הוא ממסחר איתם, וכך השוליות שלו פה..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2023 10:45 |
|
| |
כולנו ראינו איך חריף ומקשה סינגר פה ללא הרף על אנסים ופדופילים חילונים ! אפילו הגבתי לו שם שהוא כמו ר' לוי יצחק מברדיטשב של הדור . חבל שהאשכולות נמחקו ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2023 12:04 |
|
| |
לדעתי אשכולותיך נמחקו בגלל השפה הבוטה יש לך מה ללמוד מחריף ומקשה, איך להכות ללא הרף, אבל בשפה מעודנת.. אתה עדיין צריך לפתוח אשכולות לאיזון, אבל תצנזר מילים אה, ואסור לכתוב שזה חילונים, את זה כבר יבינו בגוף הכתבה.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 04/06/2023 12:08:08
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2023 12:12 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
לדעתי אשכולותיך נמחקו בגלל השפה הבוטה יש לך מה ללמוד מחריף ומקשה, איך להכות ללא הרף, אבל בשפה מעודנת.. אתה עדיין צריך לפתוח אשכולות לאיזון, אבל תצנזר מילים אה, ואסור לכתוב שזה חילונים, את זה כבר יבינו בגוף הכתבה.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 04/06/2023 12:08:08 |
|
לא הבאתי וגם אי אפשר להביא כל מקרה מע"מ שקורה אצל החילונים כי אז הפורום היה מלא מלמעלה עד למטה רק באשכולות מע"מ . ממוצע על כל מקרה חרדי יש למעלה מ20 מקרים של הציבור הכללי אלא שהדברים נדחקים לשולי החדשות ואם בכלל ... מי שלא מאמין מוזמן לבדוק זאת בעצמו ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2023 14:39 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
| איש_חשוב כתב: |  |
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 04/06/2023 12:08:08 |
|
לא הבאתי וגם אי אפשר להביא כל מקרה מע"מ שקורה אצל החילונים כי אז הפורום היה מלא מלמעלה עד למטה רק באשכולות מע"מ .
ממוצע על כל מקרה חרדי יש למעלה מ20 מקרים של הציבור הכללי אלא שהדברים נדחקים לשולי החדשות ואם בכלל ...
מי שלא מאמין מוזמן לבדוק זאת בעצמו !
|
|
אפשר לכתוב באשכול אחד את כל התקיפות הנוראות שהתפרסמו בשבוע האחרון על המחנה החילוני. ולא לפרט את כל התועבה, אלא בתמצית. ובאשכול נפרד את כל האלימות.
וכן לפרט מה התפרסם על הציבור החרדי והדתי בשבוע האחרון.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 04/06/2023 14:40:22
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2023 16:21 |
|
| |
אני לא יודע מה לומר. האמת היא שגם אם הם לא חרדים, זה מזעזע לחשוב שיהודים יעשו כזה דבר לתינוקת. כמה אכזריות.
|
|
|
|
|