בית פורומים בחדרי חרדים

ראשי אנג'ל מתנצלים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/6/2023 13:37 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
נערי הטוויטר כעסו, נערי הטוויטר נתרצו.

אתה שם יותר מידי חשיבות לדבריהם של נערי הטויטר
את מי הם מענינים בכלל?
הציבור כעס על בר לב, הוא התנצל הציבור התרצה
תפסיק כבר לתת להם את הצומי שלא מגיע להם, העולם אינו סובב סביבם ולא כולם בכלל מודעים שהם קיימים או שהם כתבו משהו בענין..
איש חשוב יקירי, דבריך ראוים ונכונים, והלוואי שיהיו גם במציאות. אני מסכים אתך שיש ציבור ענק ב"ה שאינו מכירם, אבל נלאתי מלהסבירך המשמעות של 'הוראה' ו'הנהגה' של פוחזים וקלים אלו - שיש לעשות דווקא ההיפוך ואפילו אם 'הפעולה' היא נכונה. ועל זה ממש אמר הנביא לא לכם ולנו לבנות וכו'. ויש לי דוגמאות של ממש מדורות שלנו איך הורו גדולי ישראל אבל חוששני שהטפשים כאן יסיטו את הענין לנדון של הדוגמא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2023 14:10 לינק ישיר 

מי שאוכל אנג'ל שיכוון:

ל'עילוי נ'שמת ג'רשון א'דלשטיין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2023 16:23 לינק ישיר 

סענדי, לא מתאים, לא רמה, זלזול בוטה בכבוד ת"ח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2023 17:42 לינק ישיר 
hhaavv

ירו_שלמי כתב:

ההתנצלות בעיקר חייבת לכלול את האמירה שהדיחוי לבני הישיבות ניתן מחמת חשיבותו הקריטית של לימוד התורה לשרידותו הרוחנית ולביטחונו הפיזי של עם ישראל ולא קשור כלל לפוליטיקה, ושר' גרשון לא היה חלילה פוליטיקאי אלא איש אלוקים האמון על המשך מסורת התורה שניתנה בסיני על ידי בורא עולם.   

לא הבנתי את הפואנטה, מצטער.

בניגוד למבט השטחי, הפגיעה הגדולה של אנג'ל לא היתה שהפגינו מול ר' גרשון, אם כי זה לא ראוי, אבל לא עד כדי החרמה. אנו בדמוקרטיה ובדמוקרטיה מותר להפגין (לפחות מבחינת זווית ראייתם - והכל לפי המבייש).
הפגיעה האמיתית היתה בכך, שמכיוון שברור שגם בדמוקרטיה אין להפגין נגד אמונה של אדם, למשל להפגין על כך שהוא מניח תפילין או שומר שבת, והם כן הפגינו כאן, הדוברים שלהם אף טרחו להסביר: ר' גרשון הוא בס"ה פוליטיקאי ולכן הוא נגד גיוס. אין כאן תורה וקדושת התורה וקדושת לימוד התורה ואם לא בריתי וכו' וכו'. החרדים - וכלל הרבנים שלהם - בכלל לא מאמינים בזה, זו פשוט השתמטות רגילה, חיפשו תירוץ למה לא לשאת בעול.
זו הפגיעה האמתית. זה כמו לומר ליהודי: אתה לא באמת מאמין בתורה ובקב"ה, אתה אוכל כשר ושומר שבת רק בגלל אינטרסים. זה לא לגיטימי, גם בדמוקרטיה.
הפגנה מול ר' גרשון משמעותה (עפ"ל): יאללה, תפסיק לשקר שאתה באמת מאמין שבני ישיבות מגינים על העם, אתה סתם צבוע בלפן שחושב שאפשר לעבוד עלינו! אנחנו לא קונים את מה שאתה אומר שלימוד תורה הוא קריטי, וגם לא שאתה באמת מאמין לזה.

לכן, ההתנצלות צריכה לכלול את מה שכתבתי. פחות מזה, לא עשינו שום דבר.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2023 18:30 לינק ישיר 

הב, אתה לא קובע דבר. נערי הטוויטר, הם מנהיגי הדור ולהם אנו נשמעים...י

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2023 21:48 לינק ישיר 

קראתי את המכתב של חב' אנג'ל
לציבור.

זו תגובתי אני הקטן.
אנחנו לא מצפים להתנצלות שלכם יותר.
איך אתם מתייחסים בסלחנות להשתתפות של עומר בר לב בהפגנה האנטישמית ?!
איך אתם מתייחסים בסלחנות לנכד המסית ולועג לנו ?!

יש ניצנים של אהבת ישראל בקריאה שלכם, אי לכך, מתי שלא יהיה לי ברירה - אני אוכל אנג'ל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2023 14:09 לינק ישיר 

לדעתי צריך לכבד את אנג'ל!

ולכן צריך להמשיך 'לא לקנות' את אנג'ל - כדי לא לגרום להם ח"ו הפסדים! כדבריהם!

הרי לא שמענו אף מילה שהם 'מודים' ששיקרו, שהם מודים שהם כן הפסידו. 

הם רק באו כביכול 'להתנצל' על הפגיעה בכבוד התורה, וכי הם לא התכוונו שמישהו ייפגע.

אבל, על מה שהמשיכו לזלזל בציבור החרדי, ולהגיד שיש להם רק הפסדים מאיתנו - ושהם רק מרויחים מהחרם, את השקר (האמת) הזה הם לא מפריכים, וממשיכים בו.

אם כך, בודאי שצריך לקבל את התנצלותם. אבל לכבד אותם לפי הדרך שלהם, לשיטתם - דהיינו לא לקנות! כדי שלא לגרום להם ח"ו להפסדים....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2023 15:02 לינק ישיר 

סענדי כתב:

לדעתי צריך לכבד את אנג'ל!

ולכן צריך להמשיך 'לא לקנות' את אנג'ל - כדי לא לגרום להם ח"ו הפסדים! כדבריהם!

הרי לא שמענו אף מילה שהם 'מודים' ששיקרו, שהם מודים שהם כן הפסידו. 

הם רק באו כביכול 'להתנצל' על הפגיעה בכבוד התורה, וכי הם לא התכוונו שמישהו ייפגע.

אבל, על מה שהמשיכו לזלזל בציבור החרדי, ולהגיד שיש להם רק הפסדים מאיתנו - ושהם רק מרויחים מהחרם, את השקר (האמת) הזה הם לא מפריכים, וממשיכים בו.

אם כך, בודאי שצריך לקבל את התנצלותם. אבל לכבד אותם לפי הדרך שלהם, לשיטתם - דהיינו לא לקנות! כדי שלא לגרום להם ח"ו להפסדים....

נכון מאוד,

לא ישכנעו אותנו בכמה מילים יפות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2023 15:05 לינק ישיר 

www.bhol.co.il/news/1552217 יד אחת מתנצלת, יד שניה עוקצת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2023 17:54 לינק ישיר 

עדיף לעומר בר לב שיישב בבית ולא ילך יותר להפגנות השנאה . סתם לא כדאי שמישהו יצלם אותו בהפגנה ויפיץ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2023 19:53 לינק ישיר 

הנקמה של אנג'ל ; מנהל ישיבה שהתקשר למנהל אזורי באנג'ל בכדי לחזור ולרכוש לישיבה את הלחמים בחזרה לאחר הסרת החרם - נענה ע"י המנהל האזורי כי הישיבות שהפסיקו את ההתקשרות צריכים אישור מנכ"ל מיוחד .משה ויסברג

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 06/06/2023 20:23:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2023 21:24 לינק ישיר 

רציף כתב:

הנקמה של אנג'ל ; מנהל ישיבה שהתקשר למנהל אזורי באנג'ל בכדי לחזור ולרכוש לישיבה את הלחמים בחזרה לאחר הסרת החרם - נענה ע"י המנהל האזורי כי הישיבות שהפסיקו את ההתקשרות צריכים אישור מנכ"ל מיוחד .משה ויסברג

תוקן על ידי רציף ב- 06/06/2023 20:23:28

יתכן שאנג'ל תדרוש מהישיבות לחתום על חוזה חדש וכובל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2023 21:55 לינק ישיר 

אם זה נכון, שימשיכו לחפש אותנו. כנראה שטרם נענשו מספיק ולא באמת למדו את הלקח. יש לנו סבלנות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2023 22:30 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

אם זה נכון, שימשיכו לחפש אותנו. כנראה שטרם נענשו מספיק ולא באמת למדו את הלקח. יש לנו סבלנות...

עומר בר לב הקיצוני עדיין מנהל שמה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2023 02:12 לינק ישיר 

פייק, כל התקשרות מאז ומעולם דרשה אישור מנכ"ל מיוחד
תגובת אנג'ל

אגב, גם ההתנצלות פייק, הוא לא התנצל כי הוא הבין שמשהו לא בסדר
הוא התנצל כי הנסיונות המזויפות של אנג'ל להערים ולהעלים את החרם לא צלחו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ראשי אנג'ל מתנצלים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext