בית פורומים בחדרי חרדים

"מודה ועוזב ירוחם", האמנם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/6/2023 09:02 לינק ישיר 
"מודה ועוזב ירוחם", האמנם?

במכתב שירון אנג'ל כתב (יועצים חרדים כתבו לו..) הוא כתב בסוף המכתב מודה ועוזב ירוחם.
האם הוא מודה שהוא בעצם שמלאני מובהק ולכן הוא שתק עד כה או שהוא מודה שכאילו הוא לא רצה להתערב בפוליטיקה ולכן שתק? מה זה ההתפלספות הזאת? ורק עכשיו הוא כאילו הבין שהשתיקה לא הייתה במקומה? וכי הוא לא ראה את החרם המיידי שעשו לו?
ומדוע הוא לקח את עמר בלי לב ליו"ר הדירקטריון? ממש במקרה או שבגלל שהוא מהשבט שלהם?
ועמר בלי לב לא התנצל על עצם סטירת הלחי שהוא בא להפגין נגד החרדים אלא רק על שביזה את כבוד התורה. נכון שעיקר החרם היה על כבוד התורה אבל סוף כל סוף הוא גם פגע בציבור החרדי כולו.
ומה זה יעזור שאנג'ל מתנער ממנו בגלל שהפגנותיו מתקיימים בתור אדם פרטי? סוף כל סוף הוא יו"ר הדירקטריון שלכם ועליו להתנהל באחריות בכל מעשיו. הלא דבר הוא?
בקיצור רואים שהכל זה צביעות אחת גדולה והמטרה היא אחת להחזיר את כח הקניה החרדי
בדיחת ההתנצלות השנתית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2023 09:20 לינק ישיר 

"מודה ועוזב ירוחם",  האומנם?

כן. 

ובשביל למכור לחם הם לא צריכים להיות ימניים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2023 10:36 לינק ישיר 

נקוה שיהיה גם עוזב ולא רק  מודה בכדי להחזיר אליו את הלקוחות שנבעטו. ויבין שבעם ישראל יש כמה צדדים שונים  מדעתו של עומר ברלב ולא כולם שמאלנים וחילונים יש אוכלים לחם לא חינם אלא במחיר מלא ומשלמים גם בכסף וגם דעותיהם מורכבים מתורה מסיני והקרבה עליה ומוותרים על השקפות פתוחות ועבודה יותר מכניסה רק בכדי לחיות חיי תורה של פת במלח תאכל וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2023 10:37 לינק ישיר 

אני באופן אישי אמתין להתנצלות של יואל שפיגל, הנכד של מייסד המאפייה, שלדעתי התנהגותו היתה הרבה יותר פוגעת משל שר המשטרה לשעבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2023 12:36 לינק ישיר 

את מי הוא מענין בוז נבוז לו כי מכבדי אכבד ובוזי יקלו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2023 13:48 לינק ישיר 

עד שלא תצא הוראה מפורשת של בית דין הגדול - מאורי עיני הדור ומעצבי דעותיו חזותו השקפותיו תענוגיו מקצועיו ובידוריו - היושבים בשבת תחכמוני של אילן מאסק ומרק צוקרברג, שהם מקבלים את ההתנצלות ואכן החרם הוסר והתשובה נתקבלה, אנו נוהגים באיסור. איסור גדול להתחכם ואל לנו לקבוע חלילה על דעת עצמנו בדברים גדולים אלו. ואף אם נראה או נשמע מפי שראה ציוץ פה וציוץ שם של מי מגדולי צייצנינו ואפילו בצורה סלפי ובווידאו, אין זה הוראה לכלל, כי הדין באופן שאנו אומרים שמא רק לעצמו עשה כן, בבחינת הוראת שעה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2023 14:17 לינק ישיר 

רמב"ם הלכות תשובה פרק ב' הלכה י':
אסור לאדם להיות אכזרי ולא יתפייס, אלא יהא נוח לרצות וקשה לכעוס, ובשעה שמבקש ממנו החוטא למחול  מוחל בלב שלם ובנפש חפיצה, ואפילו הצר לו וחטא לו הרבה, לא יקום ולא יטור  וזהו דרכם של זרע ישראל ולבם הנכון, אבל העובדי כוכבים ערלי לב אינן כן, אלא ועברתם שמרה נצח. וכן הוא אומר על הגבעונים, לפי שלא מחלו ולא נתפייסו, והגבעונים לא מבני ישראל המה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2023 21:08 לינק ישיר 

הבעיה היא כי בחודש האחרון התרגלנו לאפות לבד חלות בבית ולהפריש חלה כפסק הרמ''א ואין כמו טעם של חלות בייתיות ובזה גם אנג'ל לא יוכל להתחרות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2023 21:47 לינק ישיר 

קראתי את המכתב של חב' אנג'ל
לציבור.

זו תגובתי אני הקטן.
אנחנו לא מצפים להתנצלות שלכם יותר.
איך אתם מתייחסים בסלחנות להשתתפות של עומר בר לב בהפגנה האנטישמית ?!
איך אתם מתייחסים בסלחנות לנכד המסית ולועג לנו ?!

יש ניצנים של אהבת ישראל בקריאה שלכם, אי לכך, מתי שלא יהיה לי ברירה - אני אוכל אנג'ל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2023 13:45 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2023 14:45 לינק ישיר 

גם הציבור החרדי מודה עוזב. מודה לאנג'ל עוזב למתחרים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > "מודה ועוזב ירוחם", האמנם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext