בית פורומים בחדרי חרדים

ח"כ טלי גוטליב נגד הצעה"ח שתאפשר למקורב דרעי להתמודד לרה"ע טבריה: "שערורייתית ומסוכנת מאוד"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/6/2023 11:34 לינק ישיר 
ח"כ טלי גוטליב נגד הצעה"ח שתאפשר למקורב דרעי להתמודד לרה"ע טבריה: "שערורייתית ומסוכנת מאוד"

ליאור קינן:
הדיון בועדת הכנסת על חוק טבריה (שיאפשר ליו״ר הועדה הקרואה, מקורבו של דרעי, להתמודד בבחירות המקומיות)- אחרי שיועמשית הועדה הצביעה על הקושי שבהיבט הפרסונלי של החוק, גם ח״כ טלי גוטליב ממשיכה לתקוף אותו- ״אני לא מוכנה לקבל הצעת חוק שערורייתית ומסוכנת מאוד שמהווה הטבה שעל גבול עבירות טוהר המידות בספר החוקים. עולה מזה ריח רע של הצעת חוק שמוגשת כדי להקל על מועמד, תקחו צעד אחורה. עם כל הכבוד לליכוד אני לא עומדת מנגד. אני קוראת לחברי הליכוד לא להצביע בעד החוק הזה״

אושר בועדה פטור מחובת הנחה- לפי התכנון בקואליציה החוק יובא בקריאה טרומית כבר ביום רביעי הקרוב במליאה

גוטליב גם אמרה בדיון שהובא לידיעתה שהוגשה תלונה ונפתחה חקירה בלהב על חוק טבריה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2023 13:48 לינק ישיר 

חדשות הסקופים

ורטר ב'הארץ': לראשות העיר טבריה מתמודדת גם ליכודניקית מוכרת. מקורב לרה"מ נשאל מדוע הליכוד מוותר בקלות על העיר. "אריה מתאבד ע"ז. הוא מאיים אפי' בפירוק הממשלה, ואנחנו לא רוצים עוד עניינים איתו", היתה התשובה.

רון קובי ל'ישראל היום': ש"ס ואגו"י לא שוות יחד 3 מנדטים מתוך 15 מושבים במועצה. לא תהיה להם ברירה אנחנו נהיה הרוב בבחירות. על אפם וחמתם אני אהיה ראש העיר טבריה, שוב.

עוד מרון קובי ל'ישראל היום': זה לא נכון שאני שונא דתיים ולא בגללם הלכתי הביתה. הלכתי בגלל קרב שנמשך עד היום - רון קובי מול אריה דרעי. על זה יהיו הבחירות בטבריה, ואני לא רואה אותו ממטר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2023 20:56 לינק ישיר 

אבי רבינא ב'קול חי': סקרים פנימיים מלמדים על מגמה חיובית לכיוון רון קובי בטבריה. ח"כים מיהדות התורה מאשימים את הליכוד בטענה ש'חוק טבריה' הפרסונלי שהם מקדמים ישחק לידיו של קובי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2023 21:21 לינק ישיר 

ח"כ טלי גוטליב למימרן בקול חי: אני לא מצביעה נגד הקואליציה. אני מקוזזת. אבל אם מצפים ממני להיות בובה על חוט שיחשבו פעמיים. אני נגד החוק הזה כבר חודש וחצי. לא האמינה שהוא יגיע לקריאה טרומית. לא חשבתי שהיא צריכה לקחת חקיקה עם ריח ככ רע בייחוד בתקופה כזו. יש לזה ריח של שחיתות. *לעדכונים בווצאפ: bit.ly/3p4ySWf* *1;זירה פוליטית‼ᥧ*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2023 21:26 לינק ישיר 

החדשות החמות הקבוצה
דוברות הכנסת (מליאה):

אושר בקריאה ראשונה: ביטול ההוראה האוסרת על מי שכיהן כחבר ועדה ממונה או שעמד בראשה, להתמודד בבחירות לרשות המקומית בה כיהן

מליאת הכנסת אישרה בקריאה ראשונה את הצעת חוק הרשויות המקומיות, בחירות, (תיקון מס' 54 ) הזכות להיבחר, התשפ"ג 2023. 47 חברי כנסת תמכו בהצעה מול 41 שהתנגדו והיא תוחזר לוועדת הפנים.

הצעת החוק מבקשת לבטל  את ההוראה בחוק הקובעת כי ראש ועדה קרואה, אשר מונה על ידי שר הפנים, יידרש לתקופת צינון של קדנציה אחת לפני שיתמודד בבחירות באותה רשות בה כיהן.

בדברי ההסבר נכתב: "בשנת 2008 התקבל בכנסת תיקון מספר 39 לחוק הרשויות המקומיות. עניינו של התיקון בהגבלת הזכות להיבחר והוא תיקן את סעיף 7 לחוק וקבע כי אנשי ציבור ואנשי מקצוע שמונו כחברי ועדה ממונה או כיושבי ראש אותה הוועדה לא יהיו רשאים לעמוד לבחירה ברשות המקומית בה הם מונו כאמור בבחירות שייערכו בה לראשונה לאחר מינויים. 

עד תיקון 39 לא הוגבלו מי שמונו כחברי ועדה ממונה בזכותם להיבחר, מציאות שהתחשבה בכישרונו של מי שכיהן בתפקידים אלו וביכולתו הטבעית לתרום לרשות המקומית עליה הופקד ושאותה הוא מכיר היטב. גם כיום, אין הצדקה להטלת מגבלות יתרות על הזכות להיבחר ובעיקר ביחס לאוכלוסייה איכותית ומשכילה שיכולה לתרום רבות לרשות מקומית המצויה במשבר כלכלי ומשום כך מונתה לה ועדה ממונה מלכתחילה. 

הזכות להיבחר היא מהזכויות הבסיסיות והחשובות בדמוקרטיה ויש להגבילה אך ורק במקרי קיצון, מקרה זה הנוגע למיעוט הרשויות המצויות במשבר תקציבי או אחר, ביחס לחברי הוועדה הממונה ברשות, אינו בין מקרי הקיצון האלו ולכן מהווה מגבלה שאינה ראויה על הזכות לבחור ולהיבחר."

ח"כ טלי גוטליב אמרה: "בתהלים של יום שני אמרנו היום: "אל אבושה לעולם". אני עומדת פה, מתביישת מאוד לצאת נגד חוק של חבר כנסת מהקואליציה, ואני מפצירה בחבריי מהקואליציה להצביע נגד החוק הזה. זה חוק נורא, זה חוק שיש לו ריח רע של שחיתות. כל אחד שמצביע בעד החוק הזה, השם שלו יהיה לצד החוק הזה לדיראון עולם

מה אנחנו, איזה פיונים של איזה מישהו שרוצה להיות ראש עיר בטבריה? בשביל זה באתי לכנסת? להיות כאן בובה? אני פונה כאן לחבריי מהליכוד: יש כאן חוק פרסונלי, עם טובות הנאה, חס וחלילה, שעולות ממנו,  וכדי שידינו תהיינה נקיות – לא במשמרת שלנו."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2023 22:39 לינק ישיר 

רון קובי סיים להתקלח בקיטור ולגרגר באקונומיקה נגד הקורונה?
רון קובי פעל לחילולי שבת המוניים (דבר שלא היה בטבריה עד כה) ופריצות רק בגלל דרעי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2023 00:52 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
אבי רבינא ב'קול חי': סקרים פנימיים מלמדים על מגמה חיובית לכיוון רון קובי בטבריה. ח"כים מיהדות התורה מאשימים את הליכוד בטענה ש'חוק טבריה' הפרסונלי שהם מקדמים ישחק לידיו של קובי.

את הליכוד?!
הרי מדובר בעוד פרוייקט התאבדות של דרעי.
הליכוד פשוט נסחט.

תוקן על ידי גלאגוזים ב- 27/06/2023 00:53:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2023 09:43 לינק ישיר 

רון המטורף חבר לטלי גוטליב אמשיגינע חבורת מטורפים דואגת כאילו לטבריה ולטוהר המידות מגוחך לזהות טוהר מידות עם רון קובי הרקוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2023 10:39 לינק ישיר 

הצעת חוק ראויה היתה לאסור על ראש עיר כה כושל כרון קובי המטורף להתמודד לנהל עיר וכמעט להפילה לשאול תחתית ואחר כך ברוב חוצפה עוד להתלונן על כך שהועף כפי שמגיע לו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2023 23:33 לינק ישיר 

ישי כהן @ishaycoen להעביר את ׳חוק הרשויות המקומיות׳ (חודשים ספורים לפני הבחירות) שיאפשר לבועז יוסף להתמודד לראשות עיריית טבריה זה לשנות את כללי המשחק תוך כדי משחק. מהמקפצה. אם החוק יעבור (ולא בטוח) זה יהיה מהפעמים שיהיה אפשר להצדיק את התערבות בגצ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2023 03:36 לינק ישיר 

מה הענין בכל השטות הזו.זה רק עוזר ונותן כח לרון קובי לעלות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ח"כ טלי גוטליב נגד הצעה"ח שתאפשר למקורב דרעי להתמודד לרה"ע טבריה: "שערורייתית ומסוכנת מאוד"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext