בית פורומים בחדרי חרדים

תופעת ביזוי הכמרים בארץ ישראל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/6/2023 14:23 לינק ישיר 

לכל הקנאים 'הגיבורים'.  מה קרה שפתאום שכחתם מ ג' שבועות?  (כתובות קי"א)
הִשְׁבַּעְתִּי אֶתְכֶם בְּנוֹת יְרוּשָׁלַ‍ִם בִּצְבָאוֹת אוֹ בְּאַיְלוֹת הַשָּׂדֶה וגו' ורבי זירא ההוא שלא יעלו ישראל בחומה ורב יהודה השבעתי אחרינא כתיב ורבי זירא ההוא מיבעי ליה לכדרבי יוסי ברבי חנינא דאמר ג' שבועות הללו למה אחת שלא יעלו ישראל בחומה ואחת שהשביע הקדוש ברוך הוא את ישראל שלא ימרדו באומות העולם 

ובהמשך : 
בִּצְבָאוֹת אוֹ בְּאַיְלוֹת הַשָּׂדֶה, אמר רבי אלעזר אמר להם הקב"ה לישראל אם אתם מקיימין את השבועה מוטב ואם לאו אני מתיר את בשרכם כצבאות וכאילות השדה.

לענ"ד המטומטמים חסרי הבינה  שיורקים על הכמרים 'הגויים', הם לא רק גסי רוח שאין בהם ריח תורה, אלא יש להם דין 'רודף' כפשוטו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2023 14:40 לינק ישיר 

ובהקשר לפרשת השבוע. 
כשאני רואה אנשים גסי רוח בהתנהגותם. ברור לי שהם לא בני תורה. נקודה!

כל מי שיש בידו שלשה דברים הללו מתלמידיו של אברהם אבינו ושלשה דברים אחרים מתלמידיו של בלעם הרשע עין טובה ורוח נמוכה ונפש שפלה מתלמידיו של אברהם אבינו
עין רעה ורוח גבוהה ונפש רחבה מתלמידיו של בלעם הרשע."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2023 14:46 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:
רעיונוביץ

אני תוהה לפעמים האם אתה קורא בכלל מה כותבים לך, כי זה נראה שאתה מרפרף ככה מלמעלה וטס להגיב
כתבתי גם שהיריקות מסוכנות ומי שחייב לירוק שיעשה את זה כמה מטרים קדימה שלא יראו אותו

כתבתי שאני מדבר על המשוואה, אצל יהודים יריקות אצל נוצרים רציחות

זו המשוואה, לצערינו,

לכן צריך להקפיד לא לירוק על כמרים,

ולדבר עם אותם טיפשים שלא יעשו שטויות שכוווולנו נשלם עליהם ח"ו .

אין בעיה, אתה מתייחס לחלק אחד של נושא האשכול, והוא - המסוכנות בדבר
ואני מתייחס לנושא ההשוואה בין נוצרים ליהודים

ברצוני רק להוסיף, שלעומת 2000 שנות גלות בהם היו היהודים כאיסקופה הנדרסת ממש בארצות מארחיהם הנוצרים
כיום בזמן שיד ישראל תקיפה, ואין היהודים צריכים לאירוח זה במדינות הנוצרים, ובאמת מעטים הם היהודים באירופה הנוצרית כיום, היום חיים היהודים בארץ ישראל עם האף הגבוה, והנוצרים הם המושפלים כיום, וזאת גם כי לוותיקן ולנצרות אין היום אפילו חלקיק השפעה מעשית כמו שהיה למשל בזמן האינקוויזיציה או בכלל במאות השנים האחרונות.
אבל! מה היה קורה אילו היום היו היהודים ללא ארץ ישראל, והם היו פזורים בהמוניהם בארצות אירופה הנוצריות, היו הנוצרים ממשיכים בשנאתם, ברציחות ובאלימות, אל תראו אותם כשיות תמימות, אלא כאריות ללא שינים וציפרנים.

(רעיונוביץ, בבקשה אל תדקלם לי שוב על הסכנה שביריקה נגדם, כי אין בינינו ויכוח על כך)

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 30/06/2023 14:47:36

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תופעת ביזוי הכמרים בארץ ישראל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.