| נשלח ב-5/7/2023 12:13 |
|
| |
ישראל פריי שר"י

|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2023 12:21 |
|
| |
כשהם יורדים, יורדים עד לתהום רבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2023 13:59 |
|
| |
אם הייתם מכירים את הרקע האישי שלו, הייתם יכולים לדון אותו לכף זכות. נעבעך.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2023 14:08 |
|
| |
הוא צריך עזרה, לא קללות, מקווה שמישהו מהקרובים לו ימריץ אותו לטיפול , ברפואה היום אפשר לטפל בזה ממש מהר ובקלות.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2023 14:10 |
|
| |
מקומו אחרי מותו בבית קברות פלסטינאצי כפי שאהבם בחייהם את הרוע הערבי במציצת דם יהודי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2023 14:26 |
|
| |
למה הוא לא נוסע לאיראן עם הנטורי חרטא?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2023 14:39 |
|
| |
פריי חלאה אנושית -רבשקה עם כיפה שחורה, צאצא של הערב רב בחזות עם כיפה שחורה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2023 14:41 |
|
| |
מסכן. לא מבין למה לא מאשפזים אותו...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2023 16:37 |
|
| |
יש לי מחשבות שהסיבה שאנשים כמוהו מצליחים לעקוף את השמאלנים הכי קיצוניים, היא כי הם לפחות היו בצבא והבינו את חשיבות הביטחון.
אבל בחור שמעולם לא התמודד עם סיכון בטחוני, מעולם גם לא חשב להתמודד וכו', יכול להגיע למקומות הזויים עוד יותר...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2023 17:05 |
|
| |
למה מהדהדים אותו. אתם מספקים לו חמצן.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2023 18:30 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | יש לי מחשבות שהסיבה שאנשים כמוהו מצליחים לעקוף את השמאלנים הכי קיצוניים, היא כי הם לפחות היו בצבא והבינו את חשיבות הביטחון.
אבל בחור שמעולם לא התמודד עם סיכון בטחוני, מעולם גם לא חשב להתמודד וכו', יכול להגיע למקומות הזויים עוד יותר... |
|
לא כי לפיד חטף רימון בלבנון.. כשהחרדים בעד להכנס בערבים אתם אומרים מי אתם בכלל שתחוו דעה כי לא עשיתם צבא וכששמאל קיצוני כמוהו אומר מה שאומר אז גם זה בגלל שהוא לא עשה צבא..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2023 18:51 |
|
| |
מה התקדם במשפטו?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2023 19:24 |
|
| |
הוא מקוה לקושש אהדה שמאלנית, שכנראה נחשבת אצלו לאוצר יקר הוא לא מבין שהשמאל מתבייש בקיצוניות הזויה שכזו, יותר ערבי מהערבים, ולכן הוא לא מקבל טיפת אהדה מהם ועל כך נאמר "קרח מכאן ומכאן".. ימשיך לקרקר את נפשו כשהוא לא שומע אפילו את ההד שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2023 19:56 |
|
| |
יותר ממה שהוא מחפש אהדה אצל השמאל, הוא זקוק לצומי מצד המגזר ממנו בא.
חבל שפותח האשכול העניק לו אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2023 20:17 |
|
| |
מצדרביעי
| muki28 כתב: |  | יש לי מחשבות שהסיבה שאנשים כמוהו מצליחים לעקוף את השמאלנים הכי קיצוניים, היא כי הם לפחות היו בצבא והבינו את חשיבות הביטחון.
אבל בחור שמעולם לא התמודד עם סיכון בטחוני, מעולם גם לא חשב להתמודד וכו', יכול להגיע למקומות הזויים עוד יותר...
לא כי לפיד חטף רימון בלבנון.. כשהחרדים בעד להכנס בערבים אתם אומרים מי אתם בכלל שתחוו דעה כי לא עשיתם צבא וכששמאל קיצוני כמוהו אומר מה שאומר אז גם זה בגלל שהוא לא עשה צבא.. |
|
אני חושב שטענתך לא סותרת אלא משלימה.
אנחנו כחרדים לא באמת התמודדנו עם מורכבות הסוגיה, לא הרגשנו את האחריות על ביטחון המדינה מחד, ולא הרגשנו את הקושי המצפוני בלעכב אנשים במחסום/להיכנס לבתים/של לדבר על פעולות קרביות אמתיות...
כולנו היינו בישיבה, ויכולנו בדיון "ליל שישי" של שעה לעבור מכהנא לשמאל קיצוני בשנייה, כי ככה זה כשאנחנו בישיבה והכול רק תיאורטי. הבעיה היא כשזה מגיע לרשות הרבים ולשדה הפוליטי....
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 05/07/2023 20:17:32
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2023 20:35 |
|
| |
רק אני לא הבנתי מי זה ולמה "דעתו" חשובה או מעניינת?
|
|
|
|
|