| נשלח ב-11/7/2023 22:07 |
|
| |
מחפש מידע/ידע למי שיש ניסיון ב אוזמפיק
לאחרונה נכנסה בסערה לסל התרופות מעל השולחן ומתחת לשולחן זריקות אוזמפיק, לפי הרופאים מדובר בתרופת פלא לטיפול בסוכרת 2 וישנם דיעות ושיטות כי הזריקה מועילה נגד השמנה. האם יש בנמצא כאן מישהו שמכיר מקרוב מה עם הזריקה הזאת מהן תופעות הלוואי? אומרים שלחלק נכבד מהמטופלים בזה סובלים מתופעות לוואי קשות כמו כאבי ראש שילשולים וחולשה ועוד ועוד. אשמח למי שיודע וישתף .
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2023 22:55 |
|
| |
יש להשיג בכדורים רבלסוס זה עדיף תברר
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2023 01:08 |
|
| |
למה "דעות ושיטות"? לפי המומחים זה ודאי עוזר להשמנה, והחוש יוכיח. לא שמעתי על תופעות לוואי, אבל זה לא מדעי, כי לא עשיתי מחקר. תתייעץ עם רופא שאתה סומך עליו, מה שנקרא רופא ידיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2023 01:17 |
|
| |
א. עוזר מאד לחיסול התיאבון וירידה במשקל, לא פחות לכאורה מניתוח (כמובן שחייבים לא לאכול שמן בכמויות)...
ב. יש תופעות לואי בעיקר גזים שלשולים שיהוקים ריחניים (גרעפצים) ושאר ירקות, כל אחד מגיב לפי רגישותו (אני היתי בטוח שיש לי סלמונלה...)
בגלל התופעות ממליצים לקחת בהדרגה, (רבע, חצי, ושלם) אם תחליטלקחת נפנה אותך להמלצות של רופאים להדרגה יותר מווסתת, (מה שבחברה לא מספרים, וזה על פי ספירת "פיקים") כשזה יהיה למעשה תכתוב באישי ותקבל המלצות, איך להסתגל יחסית בקלות לסוכרת זה כמובן גם עוזר ויש כאלה שמאד, אבל שאלת על ההשמנה...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2023 01:23 |
|
| |
באישי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2023 02:21 |
|
| |
למה פתאום כולם עוברים לאישי,אין בושה בדיאטה וגם לא בגפרסים ושאר תופעות לוואי,תשתפו את הציבור כל אחד בנסיון שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2023 02:23 |
|
| |
תכלס מומלץ להתחיל ב 5 קליקים וכל שבוע להוסיף 5 קליקים רק אם תופעות הלוואי חלפו ! עד שמגיעים למינון שאתה רואה השפעה על התאבון,אין צורך להגיע ל 1; מג אם יש השפעה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2023 07:52 |
|
| |
תודה לכל המתייחסים, אני לא מבקש מינון או כל דבר אחר, אלא רק האם מישהו מכיר מקרוב או יש לו ידע על התופעות הלוואי של אוזמפיק. השאלה היא על סוכרת 2 והורדה במשקל של מספר מועט של ק"ג , ואכן עדיף לקבל תשובה כאן מעל דפי הפורום כדי לזכות את הרבים. תודה רבה לכולם
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|