| נשלח ב-15/7/2023 23:04 |
|
| |
מה שרץ עכשיו בנוגע לגרפולוגיה
הרבי מגור לא סוגר שידוך בלי בדיקה גרפולוגית .
מאידך הרבי מאמשינוב נגד השטויות האלה .
שאלו את היועץ הרפואי הגדול
רבי אלימלך פירר האם לבדוק בשידוך
אצל גרפולוג ?... והוא ענה בחכמתו, שכפי הידוע לו
גם משה רבינו לא בדק את הכתב של ציפורה אשתו
אצל גרפולוג...
מעשה שהיה לאחרונה עם זוג שחי לו באהבה גדולה, הם מסרו
את הכתב שלהם אצל גרפולוג מומחה גדול שיבדוק התאמה
... אחרי בדיקה
מעמיקה הגרפולוג קבע שהזיווג לא יצליח, היות
ויש ביניהם פערים גדולים :)
שבוע נפלא וחודש מבורך
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2023 23:35 |
|
| |
לפני כמה שנים אתר חדשות מסר לכמה מבכירי הגרפולוגים כתבי יד של שלושה "מועמדים" לתפקיד מנהל חשבונות.
מה שהגרפולוגים לא ידעו הוא שהם בוחרים בין פרופ' לפיזיקה, ד"ר למדעי המחשב, ועבריין מורשע.
כולם נפלו. גם אילון בן יוסף המפורסם שכתב ספרי גרפולוגיה ויש לו מכללה ללימודי גפולוגיה, והוא גם בעל תוכנית טלוויזיה בתחום הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2023 06:55 |
|
| |
חזק וברוך
| גרשום כתב: |  | לפני כמה שנים אתר חדשות מסר לכמה מבכירי הגרפולוגים כתבי יד של שלושה "מועמדים" לתפקיד מנהל חשבונות.
מה שהגרפולוגים לא ידעו הוא שהם בוחרים בין פרופ' לפיזיקה, ד"ר למדעי המחשב, ועבריין מורשע.
כולם נפלו. גם אילון בן יוסף המפורסם שכתב ספרי גרפולוגיה ויש לו מכללה ללימודי גפולוגיה, והוא גם בעל תוכנית טלוויזיה בתחום הזה.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2023 19:03 |
|
| |
לא ברור למה חרדים מאמינים בגרפולוגיה למרות שנעשו אין ספור מחקרים שמפריכים את הקישקוש הזה (בניגוד לגרפולוגיה משפטית שזה תחום אחר בתכלית) באותה מידה יכולים לקרוא בכף יד או בקפה..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2023 19:37 |
|
| |
בפרט בימינו שמעבירים את כתב היד במייל או בוואטסאפ, שאין לגרפולוג דרך לבדוק נקודות לחץ בתחילת האות או בסופה, וגם ההטיות לא של האות לא מושלם כמו במכתב או כתב מקורי. בקיצור הכל חרטה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2023 20:00 |
|
| |
גם הנקודות לחץ וההטיות שרשמת הם קישקוש. גורנישט מיט גורנישט.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2023 20:40 |
|
| |
נראה שבעבר כן האמינו בגרפולוגיה, יש/היו הרבה חברות שביקשו כתב יד ממי שרצה לעבוד אצלהם
| חריף_ומקשה כתב: |  | | לא ברור למה חרדים מאמינים בגרפולוגיה למרות שנעשו אין ספור מחקרים שמפריכים את הקישקוש הזה (בניגוד לגרפולוגיה משפטית שזה תחום אחר בתכלית) באותה מידה יכולים לקרוא בכף יד או בקפה.. |
|
חכה, יש שמאמינים בקפה ובכף יד
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2023 21:16 |
|
| |
אמר לי פעם אחד מבכירי הגרפולוגים בארץ, שבעקרון רוב מה שנחשף בגרפולוגיה אפשר לזהות גם באמצעות שיחה קצרה אם הבנאדם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2023 21:55 |
|
| |
ממה שאני מכיר, במקומות שדורשים להיבדק ע"י גרפולוג, זה לא כתב יד אקראי. דורשים שתכתוב על עצמך קורות חיים מלאים, יתרונות וחסרונות שלך, וכל מיני שאלות עומק על האישיות שלך, וקורות חייך.. גרפולוגיה יכול להיות כלי חקירה נהדר כמו פוליגרף. גם הנבדק מאמין שהוא חשוף בפני הבודק, וכך הוא לחוץ וקשה לו להסתיר או לשקר. וגם הבודק יכול אחרי שיחת הכרות ארוכה ועמוקה בעזרת שיטות חקירה ואינטואיציה בריאה לזהות חריגות במהלך השיחה ולהשוות אם יש חריגות גם בכתב או במדדי הפוליגרף בקטע הרלוונטי החשוד בעיניו. אבל זה סך הכול כלי חקירה נחמד, לא יותר מזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2023 23:30 |
|
| |
אני נוטה להאמין בקפה, תלוי אצל מי.
הכרתי מישהי פרסיה,
שקולה, משכילה, שהיתה בודקת בקפה,
ואני מאמין לה שהיא רואה,
ישבתי אצלה בנוגע למשהו אחר,
והיא מספרת לי שהיא ראתה בקפה שמחר יהיה פיגוע,
וכך אכן היה .
ידוע בירושלים על אדם חרדי בשכונת גבעת שאול,
שבודק בכף יד .
להערכתי האמת נמצאת איפשהו באמצע,
אפשר לראות כיון בקפה, מי שאכן יודע ,
אפשר לראות כיון בכף יד, מי שאכן יודע ,
ואפשר לראות כיון בגרפולוגיה, מי שיודע ,
אפשר לבדוק ולהווכח אצל איש מקצוע גרפולוג
שיודע, ורובם לא יודעים .
כנראה בכל מקצועות המיסטיקה - מעטים הם היודעים .
זה אותו הדבר כמו אסטרולוגיה, היה פעם
אסטרולוג דתי ברדיו, אילן פקר אולי ??...
ביום חמישי, בתוכנית אמצע הלילה,
שאמר עתידות והוא קלע לאמת !
רוב האסטרולוגים לא יודעים מהחיים שלהם,
ובמיוחד ההורוסקופ שיש בעיתונים .
לא לחינם אברהם אבינו אאמין באסטרולוגיה,
זכורני שהוא בעצמו היה אסטרולוג,
עד שאמר לו בורא עולם ; צא מזה, אני ערב לך .
אז יתכן שזה חכמה שעבר עד להיום, אצל חלק
מהאסטרולוגים .
יש מפרשים שהאסטרולוגיה יודעת לתת לך פרופיל של האישיות של הבן אדם, ואת זה ראיתי בעיני במעט אתרים, הוא לא ממש יודע לגבי עתידות, במיוחד אצל יהודים/מאמינים
כי יהודים הם מעל למזל .
וגם בקשר ליהודים, יתכן שיש אסטרולוג מומחה גדול שיכול לתת לך כיון ברור בעתידות, כמו ששמעתי ברדיו .
חשוב להדגיש שאסור לצפות בעתידות .
כל מקרה לגופו . אפשר לבדוק .
ואם רוצים אבחנה - אין צורך לפנות למיסטיקה
או לגרפולוגיה גם אם הוא מומחה גדול,
כי זה לא מדויק,
גם לפנות לרב שיכריע זה לא מדויק .
נוהגים לבקש ברכה מרב .
בזוגיות אפשר לפנות ליועץ זוגי מקצוען
שיתן הדרכה .
תוקן על ידי רציף ב- 20/07/2023 00:29:21
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2023 01:04 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | | אמר לי פעם אחד מבכירי הגרפולוגים בארץ, שבעקרון רוב מה שנחשף בגרפולוגיה אפשר לזהות גם באמצעות שיחה קצרה אם הבנאדם. |
|
וואלה, אני אומר את זה כבר שנים. אני כיום לא מאמין כמעט בשום שיטה שאינה נתמכת מדעית, אבל לגרפולוגיה יש לי יחס מיוחד, קראתי כמה וכמה ספרים, ביניהם ספרים מעמיקים ממש, ואני לא יכול להתכחש לזה שיש שם משהו. יש בגרפולוגיה הרבה שקר, ועוד יותר בפענוח ציורים, אבל יש דברים שהם הכי לוגיים בעולם, למשל האם האדם חותם בכתב רגיל, גדול או קטן יותר, מוסתר או גלוי, או למשל האם האדם נוטה למחוק את טעויותיו בקנאות יתירה על המידה. האם הכתב צפוף, וכו'.
אני יודע לנחש דברים על פי הכתב, כשמשהו זועק מתוך הכתב, ואנשים משתוממים לא פעם. אני בעצם חושב על ההתנהגות שלהם בעת הכתיבה ומה זה אומר עליהם, הם כותבים מכתב - עד כמה השקיעו ברושם חיצוני וכיו"ב, זה בדיוק כמו שאני מנסה ללמוד על הבנאדם מתוך סגנון הלבוש שלו, או התנהגותו באוטובוס.
להעמיק יותר מזה, למצוא סיבות לבעיות או לאבחן אישיות במדויק והתאמת שידוכים - זה שקר ומגלומניות של אנשים. ולאנשים ששואלים אותי 'אז מה אתה אומר על הכתב שלי' אני עונה שאין סיכוי שהכתב שלהם ילמד אותי מעבר למה שאני חושב עליהם על פי ההיכרות שלי איתם, אף שהיא בת 10 דקות בלבד! ואני סבור שגם לגרפולוגים מקצועיים אין הרבה יותר מזה, ויעידו מחקרים מביכים מאוד שנעשו בעניין...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2023 03:54 |
|
| |
מעניין לבדוק לאיזה גרפולוג הרבי מגור שולח,
והאם יש פה איזה מזימה
|
|
|