| נשלח ב-24/7/2023 13:16 |
|
| |
על מה המהומה מדוע הימין שמח
יופי מעבירים את ביטול הסבירות מה זה נותן עוד חצי שנה בגץ מבטל את החק מה תעשו לו יש לו גיבוי של כל מוקדי הכח במדינה שסוף סוף מצאו משהו שהוא לא רק לא ביבי הם הרי ודאי ינצלו להראות מי בעל הבית
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2023 13:48 |
|
| |
אין שום סיבה לשמחה. עם ישראל בשפל המדרגה כפי שלא היה מזמן החורבן שנאת איש את רעהו וההתנצחות בין הפלגים רק מחמירה והכח של שונאי העם רח''ל רק גודל. והמנהיגים לא רק שפועלים להוריד להבות הם עושים ככל יכולתם להרויח ריוח פוליטי הזוי ומסכנים את העם ואינם מבינים ברוב טמטומם שהם גם יושבים בספינה שאם תטבע יטבעו עימה. בתוכם המלבים הראשיים יהיר לפיד ואביגדור הדב המולדובי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2023 13:59 |
|
| |
אני מסכים עם שכתבת אני חושב ומודאג שחק הגיוס לא יעבור ציבורית במצב הזה לוין התנהל בטיפשות רבה כי גם את החוק שכן יעבור בגץ יפסול כי בא לו והימין יצא קרח מכאן ומכאן
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2023 14:15 |
|
| |
אין שמחה כמו הצלחה בכיפופי ידיים בין דוד לגוליית, כאשר דוד הרזה והצנום מנצח. מה זה מביא? שום דבר. אבל זה יעמיד את גוליית היטב במקומו, שיבין שלא ניתן להמשיך ולסחוט באיומים את שאר העם, הבובונים הנבערים לטעמו. וזה ייתן גם לדוד מוטיבציה להמשיך ולהילחם.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2023 16:57 |
|
| |
תוקן על ידי גרשום ב- 24/07/2023 17:07:16
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2023 17:02 |
|
| |
איפה יש שנאה?
לא רואה את זה לא ברחוב שלנו, לא באוטובוסים שלנו, לא בבתי הכנסת, לא בקופות החולים.
סיפורי התשקורת.
מה שקורה ברחוב החילוני, זה הרי לא אצלינו. זה לידינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2023 20:34 |
|
| |
| ליטאישעבר כתב: |  | | אני מסכים עם שכתבת אני חושב ומודאג שחק הגיוס לא יעבור ציבורית במצב הזה לוין התנהל בטיפשות רבה כי גם את החוק שכן יעבור בגץ יפסול כי בא לו והימין יצא קרח מכאן ומכאן |
|
אז לא יעבור, למי זה משנה? נראה לך שאחרי קריעת צווי גיוס בקפלן וסירוב מילואים בשמאל יוכלו לגייס מישהו בכפיה?!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2023 21:52 |
|
| |
יוחנן עם ישראל החילונים והחרדים זה עם אחד ולא שני עמים מה שקורה שם קורה גם אצלינו כל ישראל ערבים זה לזה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2023 00:52 |
|
| |
| ליטאישעבר כתב: |  | | יופי מעבירים את ביטול הסבירות מה זה נותן עוד חצי שנה בגץ מבטל את החק מה תעשו לו יש לו גיבוי של כל מוקדי הכח במדינה שסוף סוף מצאו משהו שהוא לא רק לא ביבי הם הרי ודאי ינצלו להראות מי בעל הבית |
| זו בדיוק הנקודה, מי שולט. אם בגץ ידחה את העתירה הוא יגלה את חוסר סמכותו, ואם יקבלה הרי הוא עצמו ששואב את כוחו מחוק יסוד המכריז על בטלותו של חוק יסוד, או אז הוא כורה את הבור בו נפל. זה יביא למה שמכנים "משבר חוקתי", או בעברית מדוברת ופחות מכובסת: החלטה לא חוקית של בית המשפט בחוסר סמכות, מה שמשאיר את ישראל דה-פקטו בלי רשות שופטת, כשזו מצידה מכריזה על בטלות הרשות המחוקקת. מיני אז, איש הישר בעיניו, למרות המושכל הפשוט שסמכות ההכרעה נתונה בידי העם על ידי נציגיו, התפתחה פה מוטציה ששמה את בית המשפט בראש, ובעת המשבר החוקתי השאלה שתשאל היא למי ישמעו גופי המדינה. רוצה להאמין שבגץ יתחמק מזה בלי להצהיר על חוסר סמכותו, אחרת הכאוס מוכן ומזומן.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2023 02:27 |
|
| |
| משגיחשליטא כתב: |  | | זה יביא למה שמכנים "משבר חוקתי", או בעברית מדוברת ופחות מכובסת: החלטה לא חוקית של בית המשפט בחוסר סמכות, מה שמשאיר את ישראל דה-פקטו בלי רשות שופטת, כשזו מצידה מכריזה על בטלות הרשות המחוקקת. מיני אז, איש הישר בעיניו, למרות המושכל הפשוט שסמכות ההכרעה נתונה בידי העם על ידי נציגיו, התפתחה פה מוטציה ששמה את בית המשפט בראש, ובעת המשבר החוקתי השאלה שתשאל היא למי ישמעו גופי המדינה. רוצה להאמין שבגץ יתחמק מזה בלי להצהיר על חוסר סמכותו, אחרת הכאוס מוכן ומזומן. |
|
תפקידו של בית המשפט הוא לקחת את החוק של המחוקק, ולהכריע לפיו ולא לחוקק חוקים או לפסול אותם, או להחליט על החלטות מדיניות ופוליטיות, את זה אמור העם לעשות, כלומר רוב העם. כך גם היה כל השנים עד שבית המשפט בראשות אהרן ברק נטל לעצמו סמכויות ללא רשות העם, קבע דברים בלי שאף אחד יקום ויאמר לו "מי שָֹמְךָ"?
אם כן, הרשות השופטת לא תתבטל אם יעמידו אותה במקומה, אלא תעשה את מה שהיא אמורה לעשות, לעסוק בענינים שהיא אמורה לעסוק, ולמשוך את ידה מדברים שאינם אמורים להיות בשיפוטם וכך גם עשו שופטי בג"ץ לפני עשרות שנים, כשהם ענו מידי פעם "דבר זה אינו בסמכותינו לפסוק בו"
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2023 07:13 |
|
| |

|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2023 13:16 |
|
| |
| משגיחשליטא כתב: |  | | יופי מעבירים את ביטול הסבירות מה זה נותן עוד חצי שנה בגץ מבטל את החק מה תעשו לו יש לו גיבוי של כל מוקדי הכח במדינה שסוף סוף מצאו משהו שהוא לא רק לא ביבי הם הרי ודאי ינצלו להראות מי בעל הביתזו בדיוק הנקודה, מי שולט. אם בגץ ידחה את העתירה הוא יגלה את חוסר סמכותו, ואם יקבלה הרי הוא עצמו ששואב את כוחו מחוק יסוד המכריז על בטלותו של חוק יסוד, או אז הוא כורה את הבור בו נפל. זה יביא למה שמכנים "משבר חוקתי", או בעברית מדוברת ופחות מכובסת: החלטה לא חוקית של בית המשפט בחוסר סמכות, מה שמשאיר את ישראל דה-פקטו בלי רשות שופטת, כשזו מצידה מכריזה על בטלות הרשות המחוקקת. מיני אז, איש הישר בעיניו, למרות המושכל הפשוט שסמכות ההכרעה נתונה בידי העם על ידי נציגיו, התפתחה פה מוטציה ששמה את בית המשפט בראש, ובעת המשבר החוקתי השאלה שתשאל היא למי ישמעו גופי המדינה. רוצה להאמין שבגץ יתחמק מזה בלי להצהיר על חוסר סמכותו, אחרת הכאוס מוכן ומזומן. |
|
אני יודע את כל מה שאתה כותב אבל אני גםרואה למי יש את כל מוקדי הכח ותבין לבד מי ינצח
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2023 20:29 |
|
| |
| ליטאישעבר כתב: |  |
אני יודע את כל מה שאתה כותב אבל אני גםרואה למי יש את כל מוקדי הכח ותבין לבד מי ינצח |
|
עם כל הכבוד ל"מוקדי הכוח", במוקדם או במאוחר הדמוגרפיה תעשה את שלה...(אלא אם אתה מניח שמוקדי הכוח ישתמשו באלימות לדכא את הדמוגרפיה. לא בלתי סביר בהחלט, ועדיין).
תוקן על ידי משגיחשליטא ב- 25/07/2023 20:30:51
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2023 21:48 |
|
| |
הדמוגרפיה יקח לה עוד שנים עד שזה ישפיע זה איטי מאד זה 2 מנדטים אחד בערך כל4 שנים
תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 25/07/2023 22:22:46
|
|
|
|
|