|
|
| נשלח ב-25/7/2023 13:00 |
|
| |
חיה, לא בהמה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2023 13:12 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | תגובה
יוני פלדמן @MomiFeld אני מגיב בכאב וצער גדול, אבל מתוך ידיעה ברורה: ב'גור' היום, אין אלוהים!!! הם שכרו יחצ''ן חילוני כדי שיעזור להם לשווק את ה'רבה' בצורה שלא יברחו להם יותר. והתוצאות הן הרסניות בכל קנה מידה! אין 'כיבוד אב ואם', אפי' אם ההורים הזקנים התארחו 'בטעות' אצל ה'שאולניקים'. אין שבת, אין קדושה... אין כלום 9;9; גור נדלן בתפארתה האם אין יחצן שומר מצוות שמוכן לעבוד איתם ???? האם לא הספיק להם לכאורה שאחד המארגנים לפני כ20 שנים שארגן כמה ילדים ששפכו מים עם צינור על הרב שאול אלתר . אותו מארגן שהיה בחור צעיר חלה לפני מספר שנים הוא נפטר ....
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2023 13:14 |
|
| |
יוני פלדמן @MomiFeld אני מגיב בכאב וצער גדול, אבל מתוך ידיעה ברורה: ב'גור' היום, אין אלוהים!!! הם שכרו יחצ''ן חילוני כדי שיעזור להם לשווק את ה'רבה' בצורה שלא יברחו להם יותר. והתוצאות הן הרסניות בכל קנה מידה! אין 'כיבוד אב ואם', אפי' אם ההורים הזקנים התארחו 'בטעות' אצל ה'שאולניקים'. אין שבת, אין קדושה... אין כלום 9;9; גור נדלן בתפארתה האם אין יחצן שומר מצוות שמוכן לעבוד איתם ???? האם לא הספיק להם לכאורה שלפני 20 שנים אחד המארגנים שארגן כמה ילדים ששפכו מים עם צינור על הרב שאול אלתר . אותו מארגן שהיה בחור צעיר חלה לפני מספר שנים הוא נפטר ....
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2023 13:30 |
|
| |
"מדשתקי רבנן שמע מינה ניחא ליהו"
מדגיש אינני שייך לקהילת גור תורה, אינני חסיד. אבל אני אכן מעריץ של האישיות הנפלאה הגר"ש שליט"א. ובכן: כמו שאין לי טענות לנאצים על מה שהם עשו , אלא טענות קשות על 'העולם החופשי' שראו את הזוועות ושתקו. כך אין לי טענות לגור נדל"ן ובוודאי שלא לאדונייני מורייני ורבייני ה'אוטיסט' והבטלן שעסוק כרגע ב 'שפאציר' בהרי שוויץ. אינני מצפה ממנו לכ-ל-ו-ם ! (ייתכן בכלל שהוא פטור מדין 'שויטה') אבל יש לי טענות קשות לרבנן , לאדמורי"ם למשפיעים לראשי הישיבות שאינם מוחים ושותקים. צ-ב-י-ע-ו-ת ! גיבורים למחות על חילולי שבת של חילונים. חמץ של חילונים, צניעות של חילוניות.... ב-ו-ש-ה ! ואסיים בהמנונם ובשירתם של המנוולים: מחה תמחה זייכר עמלק.....אמיין כיין יהי רצון במהרה בימיינו!
תוקן על ידי momeir ב- 25/07/2023 13:37:49
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2023 14:56 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | דיווח שמגיע הבוקר מאשדוד :
עבירה גוררת עבירה, סגן רש"ע אשדוד יחיאל וינגרטן הגוראי שלח פקחים של העיריה להרוס את הקראוואן של קהילת הגר"ש בעיר, בתואנה שהם באמצע שיפוץ ללא רשיון, ועל סמך זה הוא הורס את כל השטיבל, המתפללים מתעמתים עם הכוחות במקום ומנסים למנוע את ההרס |
|
כת רשעים, וכל שאר הפלגים החרדיים שמתחנפים לכת זו, הם כת חנפים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2023 15:04 |
|
| |
האדמו"ר מזוועהיל-מעז'בוז'
יוני פלדמן @MomiFeld אני מגיב בכאב וצער גדול, אבל מתוך ידיעה ברורה: ב'גור' היום, אין אלוהים!!! הם שכרו יחצ''ן חילוני כדי שיעזור להם לשווק את ה'רבה' בצורה שלא יברחו להם יותר. והתוצאות הן הרסניות בכל קנה מידה! אין 'כיבוד אב ואם', אפי' אם ההורים הזקנים התארחו 'בטעות' אצל ה'שאולניקים'. אין שבת, אין קדושה... אין כלום 9;9; גור נדלן בתפארתה האם אין יחצן שומר מצוות שמוכן לעבוד איתם ???? האם לא הספיק להם לכאורה שלפני 20 שנים אחד המארגנים שארגן כמה ילדים ששפכו מים עם צינור על הרב שאול אלתר . אותו מארגן שהיה בחור צעיר חלה לפני מספר שנים הוא נפטר ....
|
|
ברוח הימים, היחצן שהחילוני שהם שכרו, רונן צור, הוא אותו יחצן שעובד עבור האנרכיסטים מהשמאל. כמדומני שישנם גם כמה יחצנים המעניקים להם יחצנות. את הצור הם שכרו בעיקר כדי לעמוד מול המשטרה והשלטונות. ויש לומר, הוא די הצליח, לצערנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2023 01:37 |
|
| |
איש_חשוב
| momeir כתב: |  | כמו שאין לי טענות לנאצים על מה שהם עשו , אלא טענות קשות על 'העולם החופשי' שראו את הזוועות ושתקו. כך אין לי טענות לגור נדל"ן ובוודאי שלא לאדונייני מורייני ורבייני ה'אוטיסט' והבטלן שעסוק כרגע ב 'שפאציר' בהרי שוויץ. אינני מצפה ממנו לכ-ל-ו-ם ! (ייתכן בכלל שהוא פטור מדין 'שויטה') אבל יש לי טענות קשות לרבנן , לאדמורי"ם למשפיעים לראשי הישיבות שאינם מוחים ושותקים. צ-ב-י-ע-ו-ת ! גיבורים למחות על חילולי שבת של חילונים. חמץ של חילונים, צניעות של חילוניות.... ב-ו-ש-ה ! ואסיים בהמנונם ובשירתם של המנוולים: מחה תמחה זייכר עמלק.....אמיין כיין יהי רצון במהרה בימיינו!
|
|
כמו שאתה פחדן, מפחד ללכת למחות שם כאן ועכשיו ליד בית הכנסת או המשרדים או מול האדמו"ר, (ואיך אני יודע שאתה לא עושה את זה? כי לא ידוע לנו על משוגע ששם נפשו בכפו והלך לגוב האריות למחות שם) כך כל האדמורים וחסידיהם, פוחדים, ואדמור שיבוא למחות בפניהם או בפני האדמור, לא יוכל אחרי זה לישון בשקט כי הם יחכו לו בלילה ליד הבית.
הלכת רחוק בדימוי לנאצים, קראת צבועים לכולם, אבל אתה מוזמן גם להראות לנו דוגמא בעצמך איך מוחים וחוזרים הביתה בריא ושלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2023 04:52 |
|
| |
יש הבדל בין ללכת למחות ולהסתכן ובין לבוא לשמחות ולחגוג יחד איתם.
ראשי ישיבות ליטאיות ואדמורים חסידיים ורבנים ספרדיים משתתפים בתצוגות הכוח של החסידות הזו.
בושה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2023 05:04 |
|
| |
מה שצריך לעשות וגם יכול להועיל כן וגם להפחיד את וועדת סדום של חסידות גור . בשביל שתפסיק או תמעט את השחתת המידות של חסידי גור , זה כל אחד שיפיץ את הסרט המזעזע הזה, בכל מקום שידו משגת , ובעיקר אבל בעיקר ושוב פעם בעיקר ,להראות זה לאדמורים ולרבנים, בשביל שיראו במו עיניהם את המזימונים האמיתיים של השחתת מידות ממוסדת, ולא את המזימונים של משרדי יחסי ציבר חילוניים שהגו את הרעיון , לשלוח את בחורי גור להיבחן אצל רבנים בשביל שיפור תדמית, אף אחד לא צריך להיכנס לגוב האריות ....וזה גם לא יעזור... דבר אחד צריך צריך לראות הסרט הזה .... וכשההנהגה המושחתת של וועדת סדום של חסידות גור, תדע שראו את זה. זה יעזור וזה הכי הרבה יעזור מכל דבר אחר
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2023 17:36 |
|
| |
גור של היום זו כת, לא חסידות
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2023 07:15 |
|
| |
[quote]מה שצריך לעשות וגם יכול להועיל כן וגם להפחיד את וועדת סדום של חסידות גור . בשביל שתפסיק או תמעט את השחתת המידות של חסידי גור , זה כל אחד שיפיץ את הסרט המזעזע הזה, בכל מקום שידו משגת , ובעיקר אבל בעיקר ושוב פעם בעיקר ,להראות זה לתורמים מחוץ לחסידות כמו לר' אליש אנגלנדר ממכניבקא שתורם להם מיליונים וכן לעוד מיליונרים שאינם חסידי גור לאדמורים ולרבנים, בשביל שיראו במו עיניהם את המזימונים האמיתיים של השחתת מידות ממוסדת, ולא את המזימונים של משרדי יחסי ציבר חילוניים שהגו את הרעיון , לשלוח את בחורי גור להיבחן אצל רבנים בשביל שיפור תדמית, אף אחד לא צריך להיכנס לגוב האריות ....וזה גם לא יעזור... דבר אחד צריך צריך לראות הסרט הזה .... וכשההנהגה המושחתת של וועדת סדום של חסידות גור, תדע שראו את זה. זה יעזור וזה הכי הרבה יעזור מכל דבר אחר הפסקת התרומות או או ירידה בתרומות יכולה לעזור מאוד הרבה לכסף יש השפעה מאוד גדולה ובטח על חסידות כמו גור, ועל זה נאמר מה שלא יעשה השכל יעשה הכסף
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2023 14:37 |
|
| |
| שדה9 כתב: |  | מה שצריך לעשות וגם יכול להועיל כן וגם להפחיד את וועדת סדום של חסידות גור . בשביל שתפסיק או תמעט את השחתת המידות של חסידי גור , זה כל אחד שיפיץ את הסרט המזעזע הזה, בכל מקום שידו משגת , ובעיקר אבל בעיקר ושוב פעם בעיקר ,להראות זה לאדמורים ולרבנים, בשביל שיראו במו עיניהם את המזימונים האמיתיים של השחתת מידות ממוסדת, ולא את המזימונים של משרדי יחסי ציבר חילוניים שהגו את הרעיון , לשלוח את בחורי גור להיבחן אצל רבנים בשביל שיפור תדמית, אף אחד לא צריך להיכנס לגוב האריות ....וזה גם לא יעזור... דבר אחד צריך צריך לראות הסרט הזה .... וכשההנהגה המושחתת של וועדת סדום של חסידות גור, תדע שראו את זה. זה יעזור וזה הכי הרבה יעזור מכל דבר אחר |
|
אתה תמים גדול אם אתה חושב שהפצת הסרטון הזה לכל העסקנים והמנהיגים של שאר הקהילות והחצרות, ישנה משהו. זה לא ישנה כלום. ולא יחדש לאף אחד כלום. תפנים את העובדה המצערת, שכמעט כל עסקני ומנהיגי הציבור החרדי לא מתרגשים מעוול, שחיתות, התעללות, אכזריות, וכיוצ"ב. וגם אם הציבור הפשוט מתרגש מזה, זה לא רלוונטי, כי בשורה התחתונה הציבור תמיד מציית להוראות ההנהגה והעסקונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2023 16:02 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | אתה תמים גדול אם אתה חושב שהפצת הסרטון הזה לכל העסקנים והמנהיגים של שאר הקהילות והחצרות, ישנה משהו. זה לא ישנה כלום. ולא יחדש לאף אחד כלום. תפנים את העובדה המצערת, שכמעט כל עסקני ומנהיגי הציבור החרדי לא מתרגשים מעוול, שחיתות, התעללות, אכזריות, וכיוצ"ב. וגם אם הציבור הפשוט מתרגש מזה, זה לא רלוונטי, כי בשורה התחתונה הציבור תמיד מציית להוראות ההנהגה והעסקונה.
|
|
זאת לא פעם ראשונה שאתה כותב את זה, וגם לא פעם ראשונה שאני אענה לך את אותה תשובה - אין מנהיג או עסקן חרדי אחד, מטומטם עד כדי כך, ללכת להתחיל עם קבוצת בריוני גור, ואז לאכול אותה בריסוסים נגדו על פתח ביתו, מודעות השמצה ברחובות, הפגנות וצעקות בכל אשר יפנה
וכרגיל אתה כאן בשביל ללכלך על שני הצדדים, אתה תתקוף את גור ואחר כך את כל יתר הרבנים שלא מתערבים. כל סיפור מתורגם אצלך להסתה אנטי חרדית.
הנה פסוקך היום: ויבז בעיניו לשלח יד במרדכי לבדו כי הגידו לו את עם מרדכי ויבקש המן להשמיד את כל היהודים "מה אתם מביאים לי פה סיפורי גור, כל החרדים אשמים פה", "ההנהגה והסעקנים לא מתערבים, וכל החרדים מצייתים להם"
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2023 19:03 |
|
| |
תגובה שנתקבלה באישי מאת גוראי:
|
| פה התרגשתי ולא יכולתי יותר להבליג "הציבור הפשוט הוא היחיד שאכפת לו מעוול שחיתות" וכולי
הציבור הפשוט שאתה כנראה מתגאה להיות חלק ממנו הוא הציבור הנבער שאפשר לשחק לו בקופסה,לא סתם יש קורלציה בפורום לציבור הפשוט ולבחירה במנהיגי הימין, רק לבוחרי הימין אפשר לשחק במוח בקלי קלות, שרון עשה את זה בנט עשה את זה ליברמן עשה ועכשיו בן גביר,
עכשיו תנוח רגע מההזיות ומהקצף על השפתיים ומהמסגור המניפולטיבי ותגיד לי לעצמך מה רואים בסרטון? ילדים מעכבים ילדים רגע אחת במעלית, משחקים, הצקות, והטרלות שכאלה שנעשים בכל יום ובכל רגע בכל חיידר ובכל ומשפחה? אבל מנוול טיפש כתב על "האכזריות הנוראה" של גור השנואה והאידיוט התורן שאפשר לשחק לו במוח הקטן "ושאכפת לו מעוול" מקפיץ ומקציף את השטות זליון פעם.
וכן הרבנים לא אתכם אתה בהחלט צודק!!! אחרי "המכות הנוראיות" בשבת בחוקתי באו לגרד"ל האנשים של שאולי[נא לזכור הוא כרטיס הביקור שלו ועל החברות שלו איתו הם לא מפסיקים לצלצל בכל מקום]ובקשו שיוציא מכתב והוא ענה להם שזה לא יקרה עד שהוא ישמע צד שני, ככה עובדים רבנים בישוב הדעת בקור רוח בשמיעת כל הצדדים ואצל חמומי מוח בדיוק ההפך, אין הבדל בינך ובין אלה שהוציאו פתוואה על המתנחל שנפצע קשה בראש בטענה שרצח פלסתיני, כותרת מיסגור וישר מיצי הקיבה מתחילים לפעול.
החרם והנידוי הוא פרקטיקה הלכתית מקובלת ולגיטמית גם אם אתה לא אוהב אותה ובאקדמיה מסתייגים ממנה,,,,, היא סעיף בשו"ע ולרבני גור יש את הזכות והחובה לנהוג כך אם הם חושבים שזה המקרה, תחסוך ממני את "הסבל"עוול" שחיתות" של פורצי הגדר שמפריע להם הציות להלכה...
לסבר את אוזנם של מודרנים והציבור הפשוט "הרגיש לסבל ולעוול "בשונה מהרבנים,,,, אפשר לראות דוגמה חיה איך מתנהגת האליטה הפרוגרסיבית והמתקדמת כשיש איום על רבניה [העליונים]מנסה להקריס את הכלכלה, את הצבא, מחכה לגופות בירקון וכולי, חרם הוא בהחלט כלי עדין ורך בהשוואה למה שהם עושים.
אתה כמובן רשאי להעלות את הדברים לפורום או שלא הרי אין צורך לשמוע צד שני.... |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2023 19:07 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | אין מנהיג או עסקן חרדי אחד, מטומטם עד כדי כך, ללכת להתחיל עם קבוצת בריוני גור, ואז לאכול אותה בריסוסים נגדו על פתח ביתו, מודעות השמצה ברחובות, הפגנות וצעקות בכל אשר יפנה
|
|
זה היה יכול להיות תירוץ נחמד, אם לא היו מתחנפים ומלקקים להם וחולקים להם כבוד ונותנים להם להוביל את כלל הציבור החרדי בשלל תחומים. יש מרחק גדול בין "להתחיל עם קבוצת בריוני גור" לבין לחלוק להם כבוד רב.
|
|
|
|
|