בית פורומים בחדרי חרדים

אם החרש תחרישי בעת הזאת - חרם על שטראוס ובנותיה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/8/2023 17:06 לינק ישיר 

כאחד שהתנגד בכל תוקף להחרמת אנג'ל בגלל הפגיעה בזכיינים חרדיים שלא אשמים, אני מצטרף לקריאה החשובה להחרים חברה חילונית שמסרבת לפרסם בערוץ טלביזיה חרדי.
גם טלביזיה הם רוצים למנוע מאיתנו? לא די שעיניהם צרות בתקציבי לומדי התורה? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2023 17:27 לינק ישיר 
פלנטה

קרשינדו כתב:
אשר "קרח" בדרך. למה תמיד יש כמה חכמלוגים בחדרי חרדים (ולא רק כאן) שאוהבים לקרר? למה תמיד נגד החרדים? ואין לי ספק שהם מהמגזר החרדי.. אפשר לאפיין את ה"אויבר חכמים" כל אחד יודע מי הם. וכאן באתר יש כמה כאלה שזאת גבורתם ואפילו בכמה שמות שונים. ולכן האתר במשך שבוע לפחות עם אותן כותרות בודדות

לכאורה אני עונה להגדרה שהגדתם 'חכמולוגים' 'אויבער חכמים' שהם 'כנגד החרדים'.
אבל לא אדוני, ההיפך הוא הנכון.
רק מה, מנסים להיות מציאותיים ולא לחלום בהקיץ ולהתבזות בדרך.

עוד משהו, לא כל מה ש'חרדי' אומר, טוען, מחרים, מתקיף, וכו' זה באמת 'חרדי',
וכמו כן: לא כל מה ששייך לחרדי הוא 'חרדי'. לדוגמה, החבל כביסה שבמרפסתי הוא לא 'חבל חרדי' אלא חבל 'השייך לחרדי'.
ולא כל מי שנראה חרדי או אפילו אינו נראה אלא הוא מגדיר את עצמו 'חרדי' הוא 'חרדי', כ"ש אם כל קשר שלו לחרדים הוא השייכות או המקצוע (כגון 'העיתונאי החרדי', 'היועץ החרדי', 'השופט החרדי/ת'). ובוודאי מטרותיו דעותיו מלחמותיו וחרמיו אינם 'חרדיים' כלל.

מקוה שהובנתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2023 17:49 לינק ישיר 

קרשינדו כתב:
אשר "קרח" בדרך. למה תמיד יש כמה חכמלוגים בחדרי חרדים (ולא רק כאן) שאוהבים לקרר? למה תמיד נגד החרדים? ואין לי ספק שהם מהמגזר החרדי.. אפשר לאפיין את ה"אויבר חכמים" כל אחד יודע מי הם. וכאן באתר יש כמה כאלה שזאת גבורתם ואפילו בכמה שמות שונים. ולכן האתר במשך שבוע לפחות עם אותן כותרות בודדות

גם אני רואה את אלו שכל שני וחמישי מחרימים מישהו חדש כחכמולוגים ואויבר חכמים, מה שהם מקלקלים לא יוכלו 100 חכמים לתקן.
החרמנו לא מזמן את אנגל? עכשיו צריך שקט חצי שנה
אם נחרים כל רגע מישהו אחר, לא נוכל להחרים אחרי זה בכלל
אסור שנהפוך לציבור מחרים כל יום מישהו אחר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2023 19:02 לינק ישיר 
פלנטה

איש_חשוב כתב:

גם אני רואה את אלו שכל שני וחמישי מחרימים מישהו חדש כחכמולוגים ואויבר חכמים, מה שהם מקלקלים לא יוכלו 100 חכמים לתקן.
החרמנו לא מזמן את אנגל? עכשיו צריך שקט חצי שנה
אם נחרים כל רגע מישהו אחר, לא נוכל להחרים אחרי זה בכלל
אסור שנהפוך לציבור מחרים כל יום מישהו אחר

למה לא? מי שיורק עלי אני מחרים אותו! 
מה, וכי אושיט את הלחי השניה לסטור בי?

ומאן קריאה לבעלי שיטת החרמות, החרם תחרימו בעת הזאת את כל מי שיעיז לזלזל בחרדים! מי שיורק עלינו בזמן שאנו מפרנסם חרום יוחרם! כך ילמדו לקח!
וצריכים ללמד את אלו שטרם יודעים שכח הקנייה הגדול ביותר נמצא אצל החרדים, ובלעדיהם כל תעשיית המזון ההלבשה ההנעלה ומוצרי הבית קורס תוך זמן קצר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2023 19:22 לינק ישיר 

הבעיה היא שהבעלים של שטראוס היא האשה הכי עשירה באר שוכת על סכום דמיוני ולא בטוח שחרם צרכני יגרד לה את העקב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 00:18 לינק ישיר 

אני רוצה להאיר נקודה אחרת למחשבה.
זה שבערוץ 14 מגינים על החרדים זה דבר שבעבר לא נעשה בשום מקום, אבל לא זו הנקודה העיקרית מבחינתי, הנקודה היא שערוץ 14 הוא היחיד!!!!!! ששומר שבת. 
הערוץ מייצג משהו והמשהו הזה שומר שבת במוצהר, הוא לא שולח גם מי שצופה כל השבוע לפרסומים על סופ"ש, זה ערוץ שסגור בשבת.
כמובן לציבור שלנו אין הזדהות על שמאל וימין מדיני, וחבל שנוצר קשר והערוץ הזה אשם בכך בין השאר, הקשר שלנו כפי שאמרנו הגדולים הוא לציבור המסורתי, והערוץ הזה הוא השופר שלהם, הוא עוזר להם לשמור שבת.
ונכון שאי אפשר להחרים את כל מי שלא מפרסם אבל הראשון תמיד חוטף, ואז האחרים יזהרו בכפליים, עיין ערך שפע שוק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 01:02 לינק ישיר 

היות והימין וערוץ 14 מחרימים את חברת שטראוס, אז עלינו להצטרף, "אחוות לוחמים" ברשעים מהשמאל שמנסים לקבור את כולנו ! . אם מחר ערוץ 14 יהיה נגד החרדים אז נחרים את ערוץ 14. אגב, היוגורט של תנובה הוא זול יותר, והוא יעיל יותר לבעיות מעיים. יאכלו ענבים וישבעו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 01:40 לינק ישיר 
רשימת החברות שיש להימנע מלהזקק לשירותיהם שטראוס ובנותיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 01:46 לינק ישיר 

כשפוגעים באח שלי אני נחלץ לעזור לו גם אם אני לא יודע עד כמה העזרה שלי תועיל

וכאן היא תועיל

ערוץ 14 זה אחים שלנו

ערוץ 14 מוריד משידור כל פעם שמישהו מנבל את פיו כנגד לומדי התורה

ערוץ 14 מעסיק הרבה חרדים

ערוץ 14 מנחיל הרבה מורשת והלכות חג ופרשת השבוע להמוני אחים שלנו

ערוץ 14 שומר שבת ומתגאה בכך

ערוץ 14 הוא הקול השפוי היחידי שיש במדינה של גהנום הזו

לא צריך לארגן חרם צרכנים, צריך רק להשתדל לקנות מחברות אחרות, ולפרסם שאנחנו לא קונים מוצרי שטראוס

נפילת מחירי המניות ירתיעו את שטראוס, ובוודאי את אלו שחולמים להיכנס לשמאל וללכת בעקבותיהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 03:47 לינק ישיר 

אבל למה "חרם חרדי", לא עדיף חרם ימני? חצי מדינה מפסיקה לקנות.
חבל שהמושג חרדי יתורגם ב"ציבור שכל יום שני מחרים מישהו"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 10:31 לינק ישיר 
פלנטה

איש_חשוב כתב:
אבל למה "חרם חרדי", לא עדיף חרם ימני? חצי מדינה מפסיקה לקנות.
חבל שהמושג חרדי יתורגם ב"ציבור שכל יום שני מחרים מישהו"

כי יש אנשים שאצלם לדאבוננו 'חרדי' 'ימני' חד הוא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 11:56 לינק ישיר 

לא ידעתי שהם שומרי שבת. עכשיו שאני יודע, אני מצטרף להימנעות מקניית מוצרי שטראוס, בלי נדר, כשיש תחליף לידו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 15:02 לינק ישיר 

היום נתתי גט כריתות סופי לתמי 4. ולחשוב שפירנסתי את שטראוס כשיש לו 5.5% בבעלות ערוץ אל ג'זירה 13 מרתיח לי את הדם. שלום שלום ואל תבואו לי בחלום. רץ ברשת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2023 14:52 לינק ישיר 

צהריים טובים.

בחודשים האחרונים הוכח ביתר שאת, שכניעה לטרור מזמינה עוד טרור.

כך,ברגע שהסכמנו ל"הידברות" בבית הנשיא, ההפגנות רק הסלימו.

גם ערוץ 14, שנבהל מאדוני הארץ, ופיטר איש שמאל על אמירה שאולי יש לקצוב את עונשו של יגאל עמיר (בטענה שלא גרע מאמיר ברגותי או איך שלא קוראים לו) שלא לדבר על כך שהוא אמר את אותן אמירות בערוצים אחרים...

קיבל בתמורה חינוך "אתי" ממנכ"ל האוצר לשעבר (שכמובן נהיה מנכ"ל שטראוס רק בשל שירותיו המקצועיים, בלי קשר ללובינג פוליטי מסריח).

הנה עצומה שחשוב לדעתי לחתום עליה, פשוט להחזיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2023 00:15 לינק ישיר 

היום : הסחר במניית שטראוס בבורסה הופסק אחרי שלמניה היו מוכרים בלבד. עד עתה ירידה של 2.71% אובדן של כ320 מליון שח. פייסבוק

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אם החרש תחרישי בעת הזאת - חרם על שטראוס ובנותיה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.