בית פורומים בחדרי חרדים

תחקיר 'המקור' על פשעי חסידות גור נדל"ן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/8/2023 14:19 לינק ישיר 
תחקיר 'המקור' על פשעי חסידות גור נדל"ן

בעקבות פניה לבית משפט, חסידות גור הפושעת הצליחה לעכב את פרסום התחקיר למשך חודשיםץ.
אתמול הוא פורסם. 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 14:49 לינק ישיר 

היכן ניתן לראות את הכתבה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 14:57 לינק ישיר 
בקישור הנ"ל יש את הסרטון

תושבע כתב:
היכן ניתן לראות את הכתבה?

בקישור הנ"ל יש את הסרטון
או כתוב בגוגל:  ' המקור חסידות גור' 

תוקן על ידי momeir ב- 02/08/2023 14:59:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 16:10 לינק ישיר 

בלי לראות את הכתבה, תמיהה גדולה לי איך לא מוחים בהם, איך לא קמה קול זעקה ממועצג"ת.ההתעללות בפורשים זה משהו שלא היה מעולם, אולי בזמן שלהי בית שני..........
שמעתי אישית סיפורים מחרידים, וצריכה לקום קול זעקה מהשטח וממעוצג"ת.איך נתלונן על מי שקורא לנו מוצצי דם, אם בינינו יש אנשים שמכנים קבוצה בשמות יותר גרועים.
איך נתלונן על אלימות משטרה כלפי חרדים אם ילדים קטנים שלא טעמו טעם חטא נרדפים כי הוריהם לא רוצים להיות חברי "גור".
ונתפלל שנזכה לראות וכתתו חרבותם לעיתים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 17:57 לינק ישיר 

כנראה אף אחד לא פנה למועצת גדולי התורה . גם אם הם ימחו - זה לא יעזור, אז הם לא מוחים . בשביל זה יש משטרה וערוצי הטלוויזיה... לא ברור למה גור לא מגיבים ולא עומדים בפרץ לבער את קיני העכברושים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 18:19 לינק ישיר 
איזה אושר איזה נחת היה לרביב דרוקר. ממש קידשתם שם ה'

רק מעניין אותי. כזהעו"ד אמר שהאדמור מגור ידע על מעשיהם 6אולי שלח את חסידיו האם גם ר שאול ידע על פרסום התוכנית אתמול בערוץ 13? האם ייתכן שגם הוא שלח אתכם להראות את התוכנית? האם העו"ד שהתגאה שצלצל בשבת כמה פעמים למשטרה קיבל הכשר מר' שאול.? ודבר נורא ששמתי לב. כשהקריין דיבר על האדמור מגור אדמור לעשרות אלפים חסידים אמר יעקב אלתר כשדיבר על השני אמר ר' שאול אלתר או ר שאול. בטוחני שאת זה לא עורכי התוכנית ניתבו . בושה בושה בושה. יש עוד חסידויות יריבות בפנים אף אחד לא היה מעז להביא לערוץ 13 תוכנית על זה. מי זה העו"ד אין לי מושג את השם שמעתי ועכשיו אחכה לראות אותו מכה על חטא על כל מה שדיבר אתמול בתוכנית. לשם הסר ספק אני לא מגור ומשפחתי לא קשורה לגור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 18:23 לינק ישיר 

וכמו שכתבתי פעם אשרי גור הגדול שאין להם אינטרנט וטלפונים לענות. רק חסידי ר שאול מטיילים כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 18:51 לינק ישיר 

תבדוק טוב את ההיסטוריה של גור בשנתיים האחרונות כמה פעמים הם רצו לטלויזיה להכשיר את עצמם ולהשמיץ את הצד שכנגד 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 19:09 לינק ישיר 
קלעפער

קרשינדו כתב:
ר  האם העו"ד שהתגאה שצלצל בשבת כמה פעמים למשטרה קיבל הכשר מר' שאול.?

ודבר נורא ששמתי לב. כשהקריין דיבר על האדמור מגור אדמור לעשרות אלפים חסידים אמר יעקב אלתר כשדיבר על השני אמר ר' שאול אלתר או ר שאול. 

איך יקבל היתר מר' שאול בשבת? כשאתה רואה יהודי בסכנה בשבת אתה מתקשר לרב לשאול אם מותר להזמין אמבולנס?

אכן נורא ואיום שכינו את האדמו"ר מגור ללא התואר ר'. אני חושב שגור חייבים לצאת לעוד פוגרום בקהילת פני מנחם. חצופים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 20:27 לינק ישיר 

אכן כביסה מאוד מלוכלכת
לשנים יש אינטרס לכבס אותה בחוץ
1. לחילונים שונאי חרדים שמצאו עוד משהו להכות בו בחרדים
2. לחלק מהחרדים שכל כך שונאים את גור שאין בעיה ללכלך בחוץ, העיקר לדפוק את גור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 21:09 לינק ישיר 

קרשינדו כתב:
רק מעניין אותי. כזהעו"ד אמר שהאדמור מגור ידע על מעשיהם 6אולי שלח את חסידיו האם גם ר שאול ידע על פרסום התוכנית אתמול בערוץ 13? האם ייתכן שגם הוא שלח אתכם להראות את התוכנית? האם העו"ד שהתגאה שצלצל בשבת כמה פעמים למשטרה קיבל הכשר מר' שאול.? ודבר נורא ששמתי לב. כשהקריין דיבר על האדמור מגור אדמור לעשרות אלפים חסידים אמר יעקב אלתר כשדיבר על השני אמר ר' שאול אלתר או ר שאול. בטוחני שאת זה לא עורכי התוכנית ניתבו . בושה בושה בושה. יש עוד חסידויות יריבות בפנים אף אחד לא היה מעז להביא לערוץ 13 תוכנית על זה. מי זה העו"ד אין לי מושג את השם שמעתי ועכשיו אחכה לראות אותו מכה על חטא על כל מה שדיבר אתמול בתוכנית. לשם הסר ספק אני לא מגור ומשפחתי לא קשורה לגור.

זה כביסה מאוד מלוכלכת, אבל מה אתה היית עושה אם היו חוטפים לך בת?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
עוולה שבדורות האחרונים לא שמענו כמותה, לכן אי אפשר לדמות לשום דבר אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 21:37 לינק ישיר 

כנראה גור לא משיבה על הטענות נגדם, כדי שלא להכפיל ולשלש את התחקירים נגדם. בכל אופן, הגיע הזמן שיקום גוף שיתעסק בענייני גור למיניהם, עוד כמה שנים הם ישריצו עוד כמה קהילות של גור... כי חילול ה' זה עוון נורא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 23:41 לינק ישיר 
אתה לא גרערר? שקרן! לא מאמין לך! אין מצב שבנאדם נורמלי יצדיק את הדבר הנורא הזה!

קרשינדו כתב:

התשתגעת? זה מה שמטריד אותך?  שזה פורסם בערוץ 13 ? 
איך אפשר בכלל להשוות את ההתנהגות הבלתי אנושית של הגערר אל כל דבר אחר? 
תגיד? יש לך לב של גרמני? או מה?
מי שעוקב אחרי התנהגותו של ראש הישיבה הגאון ר' שאול אלתר שליט"א , עומד נפעם לא רק מהלמדנות העצומה, מהחסידות , מהמידות הטובות , מהכושר הרטורי שלו ועוד... אלא בעיקר מהענווה שלו!
לעומת בן דודו שטס במטוסים פרטיים , עושה 'שפאציר' בהרי שוויץ , נוסע בשיירות  של מכוניות פאר... ואפס מוחלט בלתת 'משהו' לציבור. גורנישט! כלום! רק גישה של אכזריות, רישעות והתנהגות סדומית! 
ומה שמתסכל  אותי שרבנים ואדמורי"ם מכבדים את הגערר, כי יש לו כוח כי הוא 'שולט' (בדיוק כמו מנהיג צפון קוריאה) בנתינים שלו. אכן בושה! בושה! בושה! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2023 23:59 לינק ישיר 

momeir כתב:

התשתגעת? זה מה שמטריד אותך?  שזה פורסם בערוץ 13 ? 
איך אפשר בכלל להשוות את ההתנהגות הבלתי אנושית של הגערר אל כל דבר אחר? 
תגיד? יש לך לב של גרמני? או מה?
מי שעוקב אחרי התנהגותו של ראש הישיבה הגאון ר' שאול אלתר שליט"א , עומד נפעם לא רק מהלמדנות העצומה, מהחסידות , מהמידות הטובות , מהכושר הרטורי שלו ועוד... אלא בעיקר מהענווה שלו!
לעומת בן דודו שטס במטוסים פרטיים , עושה 'שפאציר' בהרי שוויץ , נוסע בשיירות  של מכוניות פאר... ואפס מוחלט בלתת 'משהו' לציבור. גורנישט! כלום! רק גישה של אכזריות, רישעות והתנהגות סדומית! 
ומה שמתסכל  אותי שרבנים ואדמורי"ם מכבדים את הגערר, כי יש לו כוח כי הוא 'שולט' (בדיוק כמו מנהיג צפון קוריאה) בנתינים שלו. אכן בושה! בושה! בושה! 

אני מוחה מחאה נמרצת על ביזוי אדם שתלמידי חכמים גדולים רואים בו מורם ורבם, אני אישית דיברתי עם אנשים שאין להם בעולמם לבד ד' אמות של הלכה שמעריצים את האדמו"ר גם בתחום התורני,, אף שאני אישית איני מכירו כלל בלימוד, אבל אם אנשים גדולים רואים בו את רבם זה אמור לומר משהו, ואני מוחה על ביזוי כבוד התורה.
אמנם הצעדים שגור עושים הם אכזריים ולא צריכים להיות, אבל אין להאשים את האדמו"ר כנראה שהוא לא מודע לחומרת הדברים שעושים בשמו, אבל לדבר ככה באופן אישי עליו לא ראוי לעשות.
ואני חוזר ומוחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2023 00:02 לינק ישיר 

ורק להוסיף למחאתי, להתלונן על אדמו"ר שטס לחו"ל אולי זה כיף ונחמד, אבל צריך לזכור שיש לו עול מטורף על הראש, באים להתייעץ איתו על ניתוחים, על הקרנות, על השתלות, על ילדים שסרו מהדרך, הכל. המהות של אדמו"ר זו אחריות לא נתפסת ובהחלט הם צריכים חופש.
ור' שאול הוא אדם גדול מאוד, גדלות בכל תחום תורנית וגדול במידות, ומי ייתן ויכניסו אותו למעוצג"ת (יותר סביר הליטאית), אבל להשתמש בו כדי לנגח את האדמו"ר זה שוב צעד לא נכון וגם לא חכם, אני לא יודע מי רבך אבל לא תרצה שיכתבו עליו בכזו צורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2023 00:10 לינק ישיר 
אפיקטוזין

קרשינדו כתב:
. לשם הסר ספק אני לא מגור ומשפחתי לא קשורה לגור.

אכן, הסרת ספק

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תחקיר 'המקור' על פשעי חסידות גור נדל"ן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext