בית פורומים בחדרי חרדים

תחקיר 'המקור' על פשעי חסידות גור נדל"ן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/8/2023 00:12 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
אכן כביסה מאוד מלוכלכת
לשנים יש אינטרס לכבס אותה בחוץ
1. לחילונים שונאי חרדים שמצאו עוד משהו להכות בו בחרדים
2. לחלק מהחרדים שכל כך שונאים את גור שאין בעיה ללכלך בחוץ, העיקר לדפוק את גור.

אור השמש וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2023 00:31 לינק ישיר 

למשטרה ובית משפט מותר לפנות בכדי לקבל הגנה למרות שברור שזה חילול השם מולם? או שתגיד לנרצח להירצח ולא לספר שמישהו ניסה לרצוח אותו כי זה חילול ה'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2023 00:43 לינק ישיר 

אין לי מילה טובה על גור אבל לסמוך על המקור כמידע אמין זה כמו לסמוך על המקור שביבי אשם   מדובר בתעמולן מרמת הזבל הנמוכה  ביותר אז כבר למדנו שאי אפשר להאמין לתקשורת גם אם יגידו שעכשיו לילה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2023 02:54 לינק ישיר 

מהפךבחררה כתב:

זה כביסה מאוד מלוכלכת, אבל מה אתה היית עושה אם היו חוטפים לך בת?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
עוולה שבדורות האחרונים לא שמענו כמותה, לכן אי אפשר לדמות לשום דבר אחר.

אני מעריך שניסית לצטט אותי כאן
ובכן, גם אני אמרתי שזאת כביסה מאוד מלוכלכת
אבל למה להוציא את מכונת הכביסה לרחוב החילוני? חסר שם הסתה?
האם החילונים יעזרו כאן במשהו?
טרנד חדש נהיה, הולכים להתראיין בערוצי הטינופת השמאלנים ללכלך על עצמנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2023 08:33 לינק ישיר 

קרשינדו כתב:
רק מעניין אותי. כזהעו"ד אמר שהאדמור מגור ידע על מעשיהם 6אולי שלח את חסידיו האם גם ר שאול ידע על פרסום התוכנית אתמול בערוץ 13? האם ייתכן שגם הוא שלח אתכם להראות את התוכנית? האם העו"ד שהתגאה שצלצל בשבת כמה פעמים למשטרה קיבל הכשר מר' שאול.? ודבר נורא ששמתי לב. כשהקריין דיבר על האדמור מגור אדמור לעשרות אלפים חסידים אמר יעקב אלתר כשדיבר על השני אמר ר' שאול אלתר או ר שאול. בטוחני שאת זה לא עורכי התוכנית ניתבו . בושה בושה בושה. יש עוד חסידויות יריבות בפנים אף אחד לא היה מעז להביא לערוץ 13 תוכנית על זה. מי זה העו"ד אין לי מושג את השם שמעתי ועכשיו אחכה לראות אותו מכה על חטא על כל מה שדיבר אתמול בתוכנית. לשם הסר ספק אני לא מגור ומשפחתי לא קשורה לגור.
האם זאת התשובה הרשמית מטעם כת רשעי גור נדלן?? כמה שקוף שנמנה על הכת הזאת אין לך תשובה למה המעשים המרושעים קורים ?? ידוע לכל מי עומד / עומדת מאחורי כל האכזריות הזאת ??, תמשיכו !!! אתם במעשים המרושעים שלכם גורמים לתדמית הציבוריח שלכם לרדת עוד ועוד .. קבלתם ביושר את התיעוב של הציבור הרחב נגד גור נדלן ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2023 08:38 לינק ישיר 

מהפךבחררה כתב:
בלי לראות את הכתבה, תמיהה גדולה לי איך לא מוחים בהם, איך לא קמה קול זעקה ממועצג"ת.ההתעללות בפורשים זה משהו שלא היה מעולם, אולי בזמן שלהי בית שני..........
שמעתי אישית סיפורים מחרידים, וצריכה לקום קול זעקה מהשטח וממעוצג"ת.איך נתלונן על מי שקורא לנו מוצצי דם, אם בינינו יש אנשים שמכנים קבוצה בשמות יותר גרועים.
איך נתלונן על אלימות משטרה כלפי חרדים אם ילדים קטנים שלא טעמו טעם חטא נרדפים כי הוריהם לא רוצים להיות חברי "גור".
ונתפלל שנזכה לראות וכתתו חרבותם לעיתים.
לא מובן איך רבנים וראשי ישיבות ליטאים מגיעים לשמחות של גור ולא מוקעי9 אותם איזה אינטרס יש להם או למשבקים שלהם !! שגור נדלן לפני כשנה סגרו את בני ברק והפגינו נגד עורך דין שלמה אלבויים... למה לא עשו הפגנת נגד ???נגד האכזריות והרשעות ????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2023 10:34 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

זה כביסה מאוד מלוכלכת, אבל מה אתה היית עושה אם היו חוטפים לך בת?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
עוולה שבדורות האחרונים לא שמענו כמותה, לכן אי אפשר לדמות לשום דבר אחר.

אני מעריך שניסית לצטט אותי כאן
ובכן, גם אני אמרתי שזאת כביסה מאוד מלוכלכת
אבל למה להוציא את מכונת הכביסה לרחוב החילוני? חסר שם הסתה?
האם החילונים יעזרו כאן במשהו?
טרנד חדש נהיה, הולכים להתראיין בערוצי הטינופת השמאלנים ללכלך על עצמנו

אולי העו"ד שלהם אמרו להם שזה יהיה טוב לפנות לאור השמש כדי להטות את השופטים שגם הם נתונים ללחץ כבד עם עו"ד מהשורה הראשונה.
ואולי הם התייעצו עם רב שאמר להם שמותר כדי להרתיע את גור מלעשות את הדברים האלו שוב, מה שהגיוני מאוד, כי אמנם יש חילול ה' אבל זה מונע מהם להתנהג כך בעתיד, זה הרי ברור שכתבות כאלו מרתיעות אותם כמו שתוכיח המלחמה שלהם נגד הכתבות.
אני חושב שזה הגיוני אמנם צריך פוסק, אבל בכל הדורות הכריזו על קבוצות שההתנהגות שלהם לא בסדר כדי שיחזרו בהם, ובמיוחד שלא ימשיכו לעשות פשעים וחטאים.
אבל מה שברור אי אפשר לשפוט משפחה שכולה מחיים על ידי עצמם ובשרם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2023 10:51 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
אכן כביסה מאוד מלוכלכת
לשנים יש אינטרס לכבס אותה בחוץ
1. לחילונים שונאי חרדים שמצאו עוד משהו להכות בו בחרדים
2. לחלק מהחרדים שכל כך שונאים את גור שאין בעיה ללכלך בחוץ, העיקר לדפוק את גור.

או לאנשים שלא רוצים לעבור על איסור תורה של ""לא תעמוד על דם רעך"...

לדעתי, כשקורים דברים כאלו מזעזעים, והמשטרה משתיקה אותם כי כנראה הכוחנות של גור הגיעה עד לשם, לא נשארת ברירה...

www.youtube.com/watch?v=3nxXNyl1P-s

הנה כתבות מזעזעות על ההשתקות של המשטרה למרות מה שקורה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2023 11:22 לינק ישיר 
וְכֹל זִקְנֵי הָעִיר וְעָנוּ וְאָמְרוּ יָדֵינוּ לֹא שָׁפְכוּ אֶת הַדָּם הַזֶּה וְעֵינֵינוּ לֹא רָאוּ.....

ה

לא רק שרבנים חשובים ואדמורי"ם מעלימים עין ממעשי התועבה המחרידים. מהאכזיריות הבלתי נתפסת. אלא בלי בושה הם מעיזים אף לכבד אותו.
בושה! בושה! בושה!

וְכֹל זִקְנֵי הָעִיר הַהִוא הַקְּרֹבִים אֶל הֶחָלָל יִרְחֲצוּ אֶת יְדֵיהֶם עַל הָעֶגְלָה הָעֲרוּפָה בַנָּחַל:  
וְעָנוּ וְאָמְרוּ יָדֵינוּ לֹא שָׁפְכוּ אֶת הַדָּם הַזֶּה וְעֵינֵינוּ לֹא רָאוּ: כַּפֵּר לְעַמְּךָ יִשְׂרָאֵל אֲשֶׁר פָּדִיתָ ה' וְאַל תִּתֵּן דָּם נָקִי בְּקֶרֶב עַמְּךָ יִשְׂרָאֵל וְנִכַּפֵּר לָהֶם הַדָּם

ולכל הצדקנים שמבקרים אותי על כתיבתי נגד הגערר.
אצטט ווארט. כתוב בפרקי אבות.
כל מי שיש בידו שלושה דברים הללו מתלמידיו של אברהם אבינו ושלושה דברים אחרים מתלמידיו של בלעם הרשע. עין טובה ורוח נמוכה ונפש שפלה מתלמידיו של אברהם אבינו. עין רעה ורוח גבוהה ונפש רחבה מתלמידו של בלעם הרשע''.

שואלים: למה כתוב מתלמידיו? למה שלא יהיה כתוב ישירות  'מה בין אברהם אבינו לבלעם הרשע' ?

והתשובה: גם אברהם אבינו וגם בלעם הרשע הלכו עם קאפטה וספודיק! שניהם נראו צדיקים! 
את ההבדל ביניהם ראו אצל 'התלמידים' וד"ל

מה גם שיש אמירות מהמקורבים של הגערר, שלא רק שהוא יודע, אלא שזה רצונו. 
ובמקום שיש חילול ה' אין חולקין כבוד לרב. 

תוקן על ידי momeir ב- 03/08/2023 11:55:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2023 12:57 לינק ישיר 

פששש. אחרי שפנו לבקש אהדה מהחילוניים עכשיו מבקשים את אהדת הליטאים שלא מאוהבים בשום חסיד. (הבא בתור יהיה ביידן?)אין לי ספק שעם כזה רוע מחר אתם יכולים להיות באותו מצב. רק הגל יתקרר כולם ישנאו אתכם בדיוק כמו את גור השני והפסיכולוג שהסיק שאני מגור הגדול- תחליף מקצוע..

תוקן על ידי קרשינדו ב- 03/08/2023 13:01:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2023 14:07 לינק ישיר 

הרי אני משתדל לאהוב כל אחד מישראל ובפרט חסידים.

אבל כשרואה כאלו עוולות ופוגורמים והכול עובר כאילו לא קרה כלום, הדם פשוט רותח, ואני מתחיל לחשוב שיש ממש בטענות של אלו המפחדים מהיום בו החרדים ישלטו במדינה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2023 15:15 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:
אין לי מילה טובה על גור אבל לסמוך על המקור כמידע אמין זה כמו לסמוך על המקור שביבי אשם   מדובר בתעמולן מרמת הזבל הנמוכה  ביותר אז כבר למדנו שאי אפשר להאמין לתקשורת גם אם יגידו שעכשיו לילה

כולנו ראינו ושמענו את הכל בשעת מעשה. לא ראיתי בתחקיר הזה טיפת גוזמה. אכן התפלאתי, אבל הכל מדויק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2023 15:26 לינק ישיר 

קרשינדו כתב:
פששש. אחרי שפנו לבקש אהדה מהחילוניים עכשיו מבקשים את אהדת הליטאים שלא מאוהבים בשום חסיד. (הבא בתור יהיה ביידן?)אין לי ספק שעם כזה רוע מחר אתם יכולים להיות באותו מצב. רק הגל יתקרר כולם ישנאו אתכם בדיוק כמו את גור השני והפסיכולוג שהסיק שאני מגור הגדול- תחליף מקצוע..

תוקן על ידי קרשינדו ב- 03/08/2023 13:01:22

אחרי ההבהרה שאתה כמובן לא חסיד גור ולא אף אחד מהמשפחה שלך כמובן.
הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו, אבל אף גוף לא יכול להיות באותו מצב כי אף גוף לא התנהל ככה, זה מזכיר את שלהי בית שני כמו שכתבתי למעלה אנחנו בחודש אב, ותן לי דוגמא אחת! של התנהגות כזו של ויז'ניץ בעלזא או הליטאים, ש"ס, אנא חפש נא ולא תמצא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2023 15:56 לינק ישיר 

למרבה הצער במדינת ישראל אין שום ערך בפניה למשטרה ללא תקשורת שעומדת מאחרוה וגורמת למשטרה להתערב וכב ראחז''ל אלמלי מוראה של מלכות איש את את רעהו חיים בלעו, מוראה של מלכות תלויה כיום בתקשורת נרצה או לא,
והמעניין בזה שההלכה מכירה בזה ומורה ומתירה ומצווה על נפגעים להשתמש בכך בכדי לגרום לפניה לרשויות להיות יעילה.
אז גם אם הרעיון והמציאות לא מוצאים חן בעיני מי , דעת תורה עולה על דעתו ובהתאם לכך מותר וצריך להתנהג.
עיין סוגריים סעיף א',

תוקן על ידי קו2 ב- 03/08/2023 15:56:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2023 16:40 לינק ישיר 

קרשינדו כתב:

איזה אושר איזה נחת היה לרביב דרוקר. ממש קידשתם שם ה'
רק מעניין אותי. כזהעו"ד אמר שהאדמור מגור ידע על מעשיהם 6אולי שלח את חסידיו האם גם ר שאול ידע על פרסום התוכנית אתמול בערוץ 13? האם ייתכן שגם הוא שלח אתכם להראות את התוכנית? האם העו"ד שהתגאה שצלצל בשבת כמה פעמים למשטרה קיבל הכשר מר' שאול.? ודבר נורא ששמתי לב. כשהקריין דיבר על האדמור מגור אדמור לעשרות אלפים חסידים אמר יעקב אלתר כשדיבר על השני אמר ר' שאול אלתר או ר שאול. בטוחני שאת זה לא עורכי התוכנית ניתבו . בושה בושה בושה. יש עוד חסידויות יריבות בפנים אף אחד לא היה מעז להביא לערוץ 13 תוכנית על זה. מי זה העו"ד אין לי מושג את השם שמעתי ועכשיו אחכה לראות אותו מכה על חטא על כל מה שדיבר אתמול בתוכנית. לשם הסר ספק אני לא מגור ומשפחתי לא קשורה לגור.

למען הדיוק, הוא לא סיפר שהוא עצמו התקשר בשבת.
הוא מספר שאנשים הגיעו אליו כדי שיטפל ויגיש תלונה והם סיפרו לו מה הם עברו ובאיזה פחד הם היו נתונים.
המשפט "התקשרתי 4-5 פעמים בשבת" מתייחס למה שאחד מהנפגעים בא לספר לו.

בכל אופן, אם בחילולי שבת עסקינן, אז כת רשעי גור ב"שבת הפוגרום" ביצעה חילול שבת מהגדולים שהיו אי פעם אצל החרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תחקיר 'המקור' על פשעי חסידות גור נדל"ן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.