בית פורומים בחדרי חרדים

האם הציבור החרדי על גווניו השונים מכניס את הינוקא לנעליו הגדולות של הרב קנייבסקי זצ"ל?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/8/2023 07:45 לינק ישיר 

יופי תכניס את כל זה לספר הזכויות שלך
אלול בא, ונראה שאתה יודע היטב באיזה ספר אתה רוצה להיכתב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2023 07:59 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
יופי תכניס את כל זה לספר הזכויות שלך
אלול בא, ונראה שאתה יודע היטב באיזה ספר אתה רוצה להיכתב

בור ונבער!

אין זכות עבורי גדולה מזו לקראת יום הדין מלהציל את המון העם לבל יפלו ברשתו של נוכל ומתחזה שהקיף את עצמו במערכת יח"צ מתוחכמת ומשומנת...

נ.ב.

כל מי שיזכה להשתתף ב"תיקונים נשגבים" של הצדיק "שי צובארי" ב"קבר שמשון הגיבור" מובטחת לו שנה טובה ומבורכת ואשריו ואשרי חלקו בזה ובאבא..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2023 10:08 לינק ישיר 

בסוד ינוקות ומתחזים מי יעמוד!

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 18/08/2023 10:18:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2023 10:25 לינק ישיר 

הדגשת את נושא השם שלו, ולא שמת לב מה עוד ציטטת
"בגיל 15 ידע בעל פה ובהבנה מאות ספרים, תלמוד בבלי ירושלמי שו"ע רמבם זוהר קבלה מדרשים חסידות"

למה אתה חושב מענין את מישהו מה היה השם שלו והאם הוא שינה את שמו
בעצם כל המהות שלך כאן היא תחת ניק "באבא זוטא" וכך הרי מתאפשר שלך ללכלך כאן על אנשים בשמם המלא, ואחרי זה להסתובב בבית שלך ובבית הכנסת שלך כאילו אתה אדם נחמד טוב ותמים, א\ז הנה גם אתה משחק עם השם שלך, אבל בשביל מטרה אפילה.
העיקר זה המהות של האדם, ואני שומע מתוך הציטוט שלך, שבגיל 15 הוא כבד שקד כל כך הרבה על תלמודו, שהוא סיים את הבבלי והירושלמי רמב"ם שו"ע זוהר.
איך קראו לו לפני ואיך קוראים לו היום, מענין אותנו כשלג דאשתקד, לא נושא ולא מענין בכלל.
ואפילו נניח והוא בעל תשובה, ובגיל ילד לא היה דתי, נניח, האם מותר להזכיר את זה לאדם שחזר בתשובה? ועוד בגיל ילדות?
איך אתה מרגיש כשאתה רודף ככה אחרי בנאדם ומזכיר לו כל הזמן את עברו, (במקרה ויש בכלל משהו)
איך אתה חי עם עצמך.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 18/08/2023 10:27:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2023 10:36 לינק ישיר 

בור ונבער!

הציטוטים שהבאתי רק מעידים להפך...

זה מוכיח תמורת תשלום  סכומי עתק כל  צרוע וכל זב יכול לקבל  ציטוטים מכל גדולי הדור בדבר שגב  גדולתו התורנית והרוחנית (ע"ע מכתב התמיכה של גדולי ישראל בנבל חיים ולדר ימש"ו)...

הגיע הזמן שפעם אחת תענה על השאלה הפשוטה הזו:

איזה אינטרס היה לצדיק הנשגב להחליף גם את שמו הפרטי וגם את שם משפחתו בתעודת הזהות??? ומדוע הוא רץ להוציא מכתב איום מעו"ד יהונתן כרמון  בעקבות החשיפה שלי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2023 10:45 לינק ישיר 

באבא, לא הבנתי מה בדיוק אתה בא להוכיח בישנוי השם שלו.ויכול להיות שאחד מהמקורבבים הוא זה ששלח אליך תביעה כי הוא לא רצה להזדהות משום מה בשם המשפחה הקודם, ועדיין זה לא מוכיח כלום, מקסימום שיש מקורבים שמפרסמים אותו כמו כל אדמו"ר היום.
איפה דיברת על הגדלות בתורה,, (אני חוזר שאני אישית לא מכיר) שלו או עליו בתור ת"ח אלו טענות שאינם ממין הענין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2023 13:05 לינק ישיר 

באבא_זוטא כתב:
בור ונבער!

הציטוטים שהבאתי רק מעידים להפך...

זה מוכיח תמורת תשלום  סכומי עתק כל  צרוע וכל זב יכול לקבל  ציטוטים מכל גדולי הדור בדבר שגב  גדולתו התורנית והרוחנית (ע"ע מכתב התמיכה של גדולי ישראל בנבל חיים ולדר ימש"ו)...

הגיע הזמן שפעם אחת תענה על השאלה הפשוטה הזו:

איזה אינטרס היה לצדיק הנשגב להחליף גם את שמו הפרטי וגם את שם משפחתו בתעודת הזהות??? ומדוע הוא רץ להוציא מכתב איום מעו"ד יהונתן כרמון  בעקבות החשיפה שלי?

מאיזה שורה בכל הציטוטים שהבאת אתה מוכיח שהוא שילם סכומי עתק כדי לקבל מרבנים תמיכה?
נניח שאתה נתבע דיבה, איך בדיוק אתה מוכיח את זה?
בינתים זאת רק תיאוריה שלך

ובאשר לשאלתך, למה הוא שינה שם
נניח שהוא רצה שם יותר חרדי, כי שי צוברי לא מספיק חרדי, האם זה פשע גדול?
הרבה חוזרים בתשובה משנים ומוסיפים שמות, לך תחפש בין חסידי ברסלב, רובם משנים את השם לשם חרדי חסידי יותר.
אני רואה את ה"פשע הגדול" הזה של שינוי שם, בטל באלף לעומת שקדנותו והתמדתו
כשרואים אותו בדרשתו מצטט ספרים, רואים מיד שהוא מבין את מה שהוא מצטט, בפרט שהוא מדמה מילתא למילתא בצורה שאדם שאינו מבין את הנאמר אינו מסוגל לדמות
כך שאין צורך בתמיכת רבנים אחרים, אפשר לראות אדם שלמד הרבה תורה לפי פלפוליו בתורה

באת על סיפוקך מכל שאלותיך? אפשר כבר להניח לטרף?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2023 21:17 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
ב
נניח שהוא רצה שם יותר חרדי, כי שי צוברי לא מספיק חרדי, האם זה פשע גדול?

נניח...

נניח ש"הינוקא קדישא" שכל רז לא אניס ליה שינה את שמו הפרטי ואת שם משפחתו בכדי  לטשטש ולהסתיר את העובדה שהוא נולד "בקדושה" להורים חילונים כאשר אמו הצדקת דליה ואחותו הצדקת ליאת שיבר מופיעות (כזכור עם חשיפתי אמו מחקה מיד את הפרופיל שלה ) בפייסבוק בלבוש "צנוע ביותר"...
רק נניח...

נ.ב.

יש הבדל "קטן" בין בעל תשובה המכיר את מקומו והידוע ככזה שאסור להזכיר את עברו לבין בעל תשובה "ענותן" המכנה/משווק את עצמו (בעזות מצח שאין כדוגמתה) בתואר הפלאי "ינוקא" (כעין הינוקא קדישא שבספר הזוהר) ומקהיל קהילות ברבים וסוחף אחריו את המון העם באמצעות קמפיין שיווקי חסר מעצורים הכולל בעלי זקן לבן ולובשי פראקים המשמשים כפרזנטורים בדרשותיו.... ואכמ"ל

אוי לו לדור שכך עלתה בימיו! והוא רחום יכפר ולא ישחית וגו'

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 20/08/2023 21:50:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2023 02:55 לינק ישיר 

לא ענית כלום, רק הדגשת לכולם מי ומה אתה.
אתה מעניש אדם על חטאי אבותיו? מזכיר לו עוונות ראשונים לא שלו אלא של הוריו?
אבותיו של אברהם אבינו היו עובדי עבודה זרה והתורה מזכירה את זה לשבח
תפסיק לרדוף אחרי אנשים להזכיר להם עוונות ראשונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2023 10:47 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
מה קורה באמת עם הרב ישראל שניאור ? היו תקופות ששיווקו אותו בתור גאון שכבר לא היה מאתיים שנה ופתאום הוא נעלם מתחת לראדר
דווקא בחודשים האחרונים התחילו להתפרסם ממנו ביוטיוב תיעודי מפגשים עם רבנים וסתם עמך. יש לציין שאם הסרטונים באמת אמינים הרי שזה מרשים ביותר, הוא מגלה שם את כוחו וגאונותו בצורה יוצאת דופן.

תוקן על ידי איןחקר ב- 21/08/2023 10:54:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2023 20:24 לינק ישיר 

מהפךבחררה כתב:
אין מי שיוכל להכנס לנעליו של הגרח,ק וחבל על דאבדין.
אני מבין שיש כאלה שמאוד רוצים, וזה בסדר. אבל לדאבונינו אין, אתם מוזמנים לקרוא את עלוני הינוקא, ולעומתם את הדרך אמונה וד"ל.
לא כל צורב או ת"ח כזה או אחר שעולים להגיד לו מזל טוב יכול להכנס לנעלי הגרח"ק.
כמו שלא כל אדמו"ר שמביאים לו פדיון הוא הנועם אלימלך, ולא כל רב ספרדי הוא הב"י.
בהצלחה בשיווק.
קיבלתי הודעה בפרטי הרואה בהודעה הזו זלזול בכבוד הינוקא.
הנני לגלות דעתי לא לזה כוונתי, ואם השתמע זלזול הרי מעל פורום זה שהתפרסמה ההודעה אבקש מחילה.
אני לא מזלזל במישהו שאני לא מכיר, ואינני מכירו כלל וכלל.
מהות ההודעה הייתה שכמו הגרח"ק הוא לא וזה פשוט וברור אפי' לקוראי העלונים, אבל לא אזלזל במשהו ששקוע בלימוד ואצל רבים נחשב ת"ח חשוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2023 07:27 לינק ישיר 
אניכברחוזר

איןחקר כתב:
מה קורה באמת עם הרב ישראל שניאור ? היו תקופות ששיווקו אותו בתור גאון שכבר לא היה מאתיים שנה ופתאום הוא נעלם מתחת לראדר דווקא בחודשים האחרונים התחילו להתפרסם ממנו ביוטיוב תיעודי מפגשים עם רבנים וסתם עמך. יש לציין שאם הסרטונים באמת אמינים הרי שזה מרשים ביותר, הוא מגלה שם את כוחו וגאונותו בצורה יוצאת דופן.

צפו בלינק הזה אכן קם לינוקא מתחרה רציני מאוד 
 הוא בקלות יכול להיקרא ינוקא 2.0
אבל כבר שנינו ש"אין שני מלכים משתמשים בכתר אחד" 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2024 10:41 לינק ישיר 

יש קמפיין שבנוי על שקר, עם סילוף תולדותיו של "הינוקא". אני לא יודע מי עומד מאחורי זה, אבל הוא בוודאי מודע לקמפיין ויותר מסביר להניח ששותף פעיל לזה.

בקרוב אעלה פרטים חדשים שהעליתי בחכתי על ההסטוריה ואיך מתנהלת המערכת של הפ.ר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2024 21:04 לינק ישיר 

אניכברחוזר כתב:
מה קורה באמת עם הרב ישראל שניאור ? היו תקופות ששיווקו אותו בתור גאון שכבר לא היה מאתיים שנה ופתאום הוא נעלם מתחת לראדר דווקא בחודשים האחרונים התחילו להתפרסם ממנו ביוטיוב תיעודי מפגשים עם רבנים וסתם עמך. יש לציין שאם הסרטונים באמת אמינים הרי שזה מרשים ביותר, הוא מגלה שם את כוחו וגאונותו בצורה יוצאת דופן.

צפו בלינק הזה אכן קם לינוקא מתחרה רציני מאוד 
 הוא בקלות יכול להיקרא ינוקא 2.0
אבל כבר שנינו ש"אין שני מלכים משתמשים בכתר אחד" 
סרטון יפה מאוד, יש לאן לשאוף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2024 15:55 לינק ישיר 

הידע שלו מבהיל, אבל לא אהבתי את ההתרברבות המיותרת. במפגש עם הרב מרדכי גנוט הוא עצמו שואל כמה פעמים כתוב משהו בתורה ומייחס את השאלות להרב גנוט, והאחרון מתקן אותו שלא שאל. וכן על זו הדרך כמה פעמים. וגם מבטיח הבטחות שאין לי מושג מנין לו שיקויימו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם הציבור החרדי על גווניו השונים מכניס את הינוקא לנעליו הגדולות של הרב קנייבסקי זצ"ל?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.