| נשלח ב-18/8/2023 14:49 |
|
| |
תוך כמה זמן תתפרק הרכבת הקלה בקו האדום? רעש חזק בנסיעה
תוך כמה זמן תתפרק הרכבת הקלה בקו האדום?
ממה שאני שומע, הרעש ברכבת הקלה מאוד מאוד נוכח,
קשה לנהל שיחה תוך כדי נסיעה !
ואז נזכרתי באוטובוסים הסיניים, שהם נראו בהתחלה מאוד מאוד מרשימים,
אחרי כמה שנים, ממה ששמעתי, הופכים להיות לא נוחים.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 18/08/2023 15:00:27
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2023 17:13 |
|
| |
אני לא נסעתי בה אבל נראה לי שאת הרעשים עשו החוליגנים שמפגינים והם אלו שגם יהרסו את הרכבת אם הם יחליטו זה גם יקרה תוך ימים ספורים
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2023 17:42 |
|
| |
זוכר את כל הביקורות הקטלניות בחניכת הרכבת הקלה בירושלים, שקראוה 'רכבת הקללה'. והנה היום זה נוסע שקט ברוגע ובשלווה, על מי מנוחות ורבים נהנים ממנו נסיעה ותושיה.
אלא אם נאמר שבתל אביב אין "סייעתא דשמיא" כמו בירושלים ובממשלה של היום, שהיא החונכת את הקו, הרי לכל האורך אנו רואים שאין לה "סייעתא דשמיא", לא בפוליטיקה ולא בפרקטיקה. -
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2023 19:18 |
|
| |
ממש צודק אני זוכר גם שבצוק איתן שמתי לב שטילי הכיפת ברזל עושים רעש והציונים הטפשים עוד מתגאים בהם ומוכרים לגרמניה.... הרי ברור שתוך כמה ימים זה יתפרק ויקרוס, וכל מי שמבין במגנטוהידרודינמיקה רואה את זה ברגע, אני עם רגל אחת במקווה מאבחן את זה אוי להם לדוקטורים החילונים הטפשים שאינם מבינים מה שכל ילד חרדי רואה בעצמו...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2023 20:03 |
|
| |
נראה לי שמקדימה יש פחות רעש ברכבת, ואולי יש פחות סיכון שהרכבת תתפרק מהצד הזה בכל מקרה הציבור נקרא לשבת מקדימה, וכמובן לא לספר לחילוינים, שלא יבואו כולם להצטופף שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2023 20:18 |
|
| |
hhaavv
| איש_חשוב כתב: |  | נראה לי שמקדימה יש פחות רעש ברכבת, ואולי יש פחות סיכון שהרכבת תתפרק מהצד הזה בכל מקרה הציבור נקרא לשבת מקדימה, וכמובן לא לספר לחילוינים, שלא יבואו כולם להצטופף שם. |
|
מוחה על דברים סרי טעם ואף עלולים לעורר מדנים ושנאה. לא זו דרכנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2023 20:57 |
|
| |
כל מי שמשווה בין אוטובוס אירופאי (לרוב הם מגיעים מספרד) בן 5 שנים,
או אוטובוס שנבנה בארץ והוא בן 5 שנים, אם על ידי חברת 'הארגז' או 'מרכבים' (שניהם באיכות דומה)
לבין אוטובוס סיני בן 5 שנים,
מבין על מה אני מדבר.
בכל מקרה נסעתי היום כמה פעמים ברחוב ז'בוטינסק בבני ברק וברמת גן,
ויש ממש שיפור באיכות הנסיעה,
יש פחות מכוניות ברחוב, בגלל הרכבת הקלה,
אנשים נוסעים עם הרכבת הקלה במקום לנסוע ברכב הפרטי.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 20/08/2023 21:09:15
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2023 03:01 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | נראה לי שמקדימה יש פחות רעש ברכבת, ואולי יש פחות סיכון שהרכבת תתפרק מהצד הזה בכל מקרה הציבור נקרא לשבת מקדימה, וכמובן לא לספר לחילוינים, שלא יבואו כולם להצטופף שם. מוחה על דברים סרי טעם ואף עלולים לעורר מדנים ושנאה. לא זו דרכנו. |
|
להסביר לתמימי הפורום שהתכוונת לבדיחה....
בסדר, לך תרוץ מהר לספר לכל החילונים על הסוד שעלינו כאן.
|
|
|
|
|