הרסו לנו את הרחוב
הי מבקשת את עזרת עיריית ביתר עלית, אנו גרים ברחוב חכמת אליעזר 4/1 מעלנו בונים ברחוב שמן למאור 3 קומות (בהתחלה החתימן אותנו שהם בונים קומה אחת והסכמנו אחר כך אמרו 2 קומות ולא הסכמנו ועכשיו הם בונים 3 קומות והם בכלל לא גרים בבנין) מה,שקרה הרסו ושברו לנו את הכיסוי של ארונות החשמל ואת האבנים בקירות בגלל המנופים של הבונים ברחוב שמן למאור פנינו לבעלי הבית הם אמרו תפנו לקבלן הקבלן אמר לנו לא יודע מי שבר או המשאבה של הבטון או המנוף ואני בכלל לא הבנתי מה אני אשמה שהם שברו ולא לא יסדרו ובכלל למה העיריה מתעלמת מ 3 קומות שנבנים ללא היתר וללא הסכמת השכנים ומה אני יכולה לעשות - לקחנו משכנתא גדולה נכנסנו לרחוב חדש והם הרסו לנו את כל הרחוב שברו אבנים שברו כיסויי פח , ואין לנו בכלל מה לעשות , ואני בכלל לא מדברת על סיתמות בביוב כמעט כל חודש נורא ואיום, נבקשת את עזרת עיריית ביתר עילית להפסיק את כל הבניה הבלתי חוקית ברחוב שמן למאור , כל בניה מעל קומה אחת מצריכה חתימה של השכנים - ואין להם את זה- יש להם הסכמה רק על קומה אחת לא על 3 קומות וגם את מה שהם שברו הם לא מוכנים לסדר!!!!! אנא תפסיקו להם את כל הבניה הבלתי חוקית והמסוכנת והמסכנת וההורסת את הרחוב ושיתקנו את כל מה שהם הרסו , בברכה רבקי גרינברג
תוקן על ידי רבקיגרינבר ב- 20/08/2023 00:20:58
 |
|
|