|
|
| נשלח ב-25/8/2023 07:12 |
|
| |
מחלף חמד, תאונה או רצח?
לפי התמונות הנוסע בן השלושים ירד בתחנה, לקח את החבילות שלו, ואיך האוטובוס נכנס בו ומחץ אותו?
תגובת המשטרה ממש לא ברורה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2023 13:05 |
|
| |
הבנתי שהאוטובוס החל בנסיעה כאשר הוא עוד היה בחלקו בתוך תא המטען כדי להוציא את חפציו. לדעתי חלק גדול של הנהגים הערביים (ובקווים החרדיים זה הרוב המכריע), הם רוצחים בפוטנציה, שונאי יהודים מובהקים. צריך פשוט לעקוב אחרי צורת הנהיגה הפראית עד מטורפת באיזורים של פסי האטה, למשל. המזל שלנו, בינתיים, שהם חוששים לחירותם ולחיים הטובים. אבל מה יקרה אם יום אחד הנהגת האינתיפאדה תיתן הוראה בו זמנית לכל הנהגים לפגוע ביהודים בצורה הקשה ביותר שתתאפשר להם בכל רחבי הארץ - ירחם השם... בינתיים - ברוך אשר לא נתננו טרף לשיניהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2023 15:08 |
|
| |
האם אתה כותב מידיעה שמדובר בנהג ערבי?
רוב הציבור הערבי לא רוצה לסכן את עצמו על מנת לפגוע ביהודי, יש להם משפחה וילדים והם לא יקריבו את עצמם לזה. אבל מה שהם כן יעשו - אם יש להם אפשרות לפגוע ביהודי בצורה שייראה כאילו זה בטעות, הם ילכו על זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2023 15:38 |
|
| |
א. אין לי מושג מי היה נהג. ב. רוב מוחלט של הנהגים בקווים החרדיים הם ערבים. ג. כתבתי באופן כללי שמצב זה מחריד אותי, כי למרות שבד"כ אכן לא כדאי להם להיות מחבלים, מי יודע מה יקרה בעתיד. האפשרות בטח קיימת. ברור כבר עכשיו שיש לרבים מהם אפס חמלה כלפי נוסעים יהודיים ומתעללים בהם בכל הזדמנות אפשרית.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2023 15:42 |
|
| |
בכל אוטובוס ציבורי,
יש מצלמות שמצלמות את ההתנהלות באוטובוס,
אני מקווה שהמצלמות עבדו, ויש הוכחות להתנהלות של הנהג,
האם הוא פעל כראוי או לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2023 18:29 |
|
| |
לצערנו זה לא מקרה ראשון שהנהג סגר את תא המטען על נוסע והמשיך בנסיעה. לא מבין איך בשנת 2023 אין תקן חובה לחיישנים שיתריעו לנהג שיש נוסע בתא המטען או שיצפצפו כל עוד התא פתוח
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2023 21:23 |
|
| |
אגלה לכם סוד .. הנהגים מצ'ופרים אם מצלחיחם להקדים את זמן סיום הנסיעה .. בחברת קווים יש או "היה" מין מסך קטן שם מוצג "מונה" כמה זמן מוקצב לו לנסיע ובכמה הוא מקדים ..
זה לדעתי פשוט פצצה מתקתקת
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|