בית פורומים בחדרי חרדים

הר' שמואל אליהו בירך על ולדר שהתאבד. על הר' טאו חברו לא שומעים אותו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/9/2023 15:54 לינק ישיר 
הר' שמואל אליהו בירך על ולדר שהתאבד. על הר' טאו חברו לא שומעים אותו

הרב שמואל אליהו היה חבר פורום תקנה וקיבל עדויות על המעשים של ולדר בראיון ברשת ב אמר:

"הוא לא יגיע בכלל לשמיים, אנשים כאלה לא מגיעים לשמיים. ההתאבדות הייתה צפויה, בניסיון להשתיק את הקורבנות הוא איים להתאבד", אמר הרב.

"החומרה של מה שהוא עשה זה כמו לרצוח. צריך להסתכל גם כעת על הקורבנות. לא עליו. אני ראיתי את הצלקת הנוראה שהוא הותיר אצל אותם ילדים".

"זה ברור שלא נעים שמישהו מתאבד, וזה כואב ואנחנו בני אדם. אבל באותו רגע אמרתי - ברגע זה ניצלו עוד עשרות בנות מתקיפה", אמר הרב אליהו. "העולם נהיה יותר טהור, זה נשמע קצת לא אנושי לחשוב ככה, מי שראה בעיניים את הנערות והגברים שנפגעו, לא יכול שלא לחשוב עליהם. אני מכיר אותם וראיתי אותם וראיתי את הצלקת הנוראה שהוא עשה להם בנשמה. אי אפשר שלא לנקום את נקמתם".

איפה הוא היום עם המעשים הנוראיים של מנהיג הסרוגים צבי טאו? רק היום התפרסמה עדות של נער בשם רפי פולק שנפגע ממנו. פשוט לבכות איתו. 
www.srugim.co.il/805065-%D7%9E%D7%AA%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A3-%D7%A0%D7%92%D7%93-%D7%94%D7%A8%D7%91-%D7%A6%D7%91%D7%99-%D7%98%D7%90%D7%95

אבל הרב אליהו. שקט תעשייתי.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2023 16:20 לינק ישיר 

א. עם כל הכבוד - אני לא חורץ גורלות, אבל המקרה הראשון שעשה את הרעש האשים אותו אחר כך בהיותו צאצא של מנגלה.
המקרה השני שהבאת אינו מהיום, אבל הוא סיפר שחתך לו אחר כך את אותו איבר, כך שאני לא שופט ולא פוסל כלום אבל במבט מבחוץ זה לכאורה לא דומה למקרה של ולדר.

ב. גם אם זה כן דומה, כבר הציע מי שהציע שאת הבירור לגבי הרב טאו יעשו במגזר החרדי (אולי אצל הרב סילמן וכאלו), כמו שהנושא של חיים ולדר הוצרך להתברר דווקא מחוץ למגזר החרדי וד"ל...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הר' שמואל אליהו בירך על ולדר שהתאבד. על הר' טאו חברו לא שומעים אותו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext