יניב בדלוב הכריז על מועמדותו בבחירות הקרובות למועצת העיר
כתושב ואבא לילדים, מאז עברתי לאלעד לפני 24 שנה החלום הגדול ביותר שלי היה להשפיע ולקדם את העיר, לפרוץ דרך ולהעלות את רמת החיים כאן.
מיד כשנקראתי לפעילות הציבורית הצבתי לעצמי מטרה אחת גדולה - להפוך את מגורנו באלעד לגאוות יחידה ולא לפשרה, שבכל יום ויום נבחר מחדש לגור בעיר שלנו.
יצאתי לדרך עם אמונה שהשינוי אפשרי והבנה שאין הדבר תלוי אלא בנו.
נאבקתי בתופעת השוהים הבלתי חוקיים בעיר שמסכנים את כולנו ואפילו נעצרתי ונפתח כנגדי הליך פלילי בתגובה למחאתי בשערי העיר, כחודש לפני הפיגוע הנורא.
העברתי החלטת מועצה חשובה לגבי בניה עתידית בעיר החדשה – על כל קבלן שיועסק על ידי העירייה תוטל אחריות בטחונית למניעת הסתובבות פועלים במרחב הציבורי של העיר.
הקמתי קבוצת ניקיון שמונה מאות חברים, הקבוצה טיפלה ומטפלת באלפי פניות למוקד העירוני ודאגה (ועדיין דואגת) שכל פנייה תטופל על הצד הטוב ביותר לשביעות רצון התושבים.
דחפתי להקמת אולם כנסים חדיש ומרווח והבאתי עשרות ארועי תרבות, מופעים ותקציבי ענק לפעילויות פנאי ותוכן לכל הגילאים - אין סיבה שנקבל פחות מכל מקום אחר.
לכל אורך הדרך שמרתי על קשר איתכם, התושבים, כדי להבין מהם הצרכים הדחופים ביותר לכם ואלו דברים הכי מפריעים לכם בתפקודה הנוכחי של העיר - קיימתי מדי חודש בחודשו ביום קבוע שלישי אישי - קבלת קהל לרווחת התושבים.
במערכת הבחירות הקרובה אדרוש לקדם 3 נושאים מרכזיים:
✅ ᥧחזות העיר – שפ"ע
אמשיך בתנופת העשייה והפעילות למען הניקיון בעיר. שיקום גינות ושפפים -מגיע לכולנו גינות ושירותי ניקיון תקינים, טיפול מהיר בפניות המוקד.
✅ ביטחון התושבים -
אשתמש בקשריי עם חברי כנסת והשרים כדי לקדם חקיקה ארצית שתיצור משילות עירונית ותאפשר הגבלת שהייה גם לפועלים חוקיים שבאים מהרשות הפלסטינית ותשית קנסי ענק על הקבלנים העבריינים תוך פתיחת הליך פלילי.
✅ צרכי הצעירים -
הצעירים הם העתיד שלנו. אנחנו צריכים לראות אותם באמת ולספק את הצרכים שלהם - מועדון נוער, סניפים משופצים ותכניות לנוער המתמודד.
אני מאמין שהגיע הזמן להכניס להנהגת העיר כוח חדש, חשיבה יצירתית ורצון אמיתי לקחת את העיר למקום אחר, בלי עסקנות דילים ופוליטיקות קטנות.
אשמח לשמוע מכם מה אתם מאחלים לעיר שלנו ואיך אתם חולמים אותה.
בתקופה הקרובה גם אני אספר בפירוט על חלומותיי.
זכרו, גדולים החולמים חלומות והופכים אותם למציאות.
שלכם,
יניב
 |
|
|