|
|
| נשלח ב-9/9/2023 23:02 |
|
| |
עסקנים? אנשי חסד? בבקשה, כנסו!
כמשפחה שנקלעה לקושי כלכלי עצום. ולצערנו הרב הגענו למצב שאנחנו נצרכים לקבל תרומות לצרכים הכי בסיסיים.
יש לי בקשה אחת לתשומת לבכם:
יש הרבה ארגוני חסד שדואגים לתת תרומות למשפחות, ע"י כרטיסים מוטענים. אך כל הכרטיסים מוגבלים לקניית מוצרי מזון בלבד. אבל, אף אחד לא חושב שצריך גם בגדים ונעליים לילדים, וגם למבוגרים.
שבוע לפני החג, קיבלנו כרטיס עם כמה מאות שקלים למוצרי מזון, אך אין לנו שום יכולת לקנות נעליים, ואפילו לא בגד 1 לחג. ואני כבר לא מדברת על טיפולי שיניים למבוגרים, שכבר שנים לא דורכים במרפאת שיניים, כי אין מאיפה לשלם את הטיפול. והוצאות נוספות שלא תמיד נעים לפרט.
אני לא באה לבקש כאן תרומות, רק לעורר את תשומת ליבם של העסקנים.
אתם כבר נותנים תרומות, בבקשה, תחשבו גם על הנושא הזה. אם יש אפשרות לתת לדברים נוספים מעבר למזון הבסיסי.
(ולציניקנים, תחסכו מאתנו את התגובות שלכם. יש משפחות שנקלעו לקושי כלכלי, למרות שבמשך שנים התפרנסו בכבוד. לא לעולם חוסן!)
מאחלת לכולם בריאות ופרנסה בשפע!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2023 23:41 |
|
| |
תפנו לקופת העיר, שנים רבות הם מייבאים ביגוד יוקרתי ואיכותי לעניים, כך קראתי באתר שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2023 23:47 |
|
| |
אני שמחה בשבילך שמעולם לא נזקקת להגיע לקופות צדקה. ואני מבינה זאת מהתגובה שלך.
באמת נראה לך שמה שכתוב באתר שלהם - זה מה שמקבלים??
עצוב לי לומר לך, אבל קיבלנו 300 ש"ח לחודש, למשפחה ברוכה.
זהו! וגם זה מוגבל למזון בלבד.
ואני באמת מודה להם, כי בלי זה גם לחם וחלב בקושי הצלחנו לקנות.
תוקן על ידי מחפש_משהו ב- 09/09/2023 23:48:10
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2023 09:43 |
|
| |
אחרי מספר מקרים שנתקלתי בהם - לא סיפורים אלא מקור ראשון הפסקתי לתרום לקופות הגדולות !!
אלא תורם ישירות למשפחות שנזקקות דוג' אחת - כשאחד מרבני הקופה הבטיח אישית לעזור ועל סמך זה מישהו התחייב כסף וכשבאו לבקש הם נתנו כמה פרוטות וכשחזרנו לרב הוא ניסה ללא הצלחה והתשובה שלו הייתה "הם לא מקשיבים לי" אז הבנתי שהרב נועד לדבר אחד... להציג את תמונתו בראש כל חוצות ולספר סיפורי ישועות
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2023 10:24 |
|
| |
קרן ישראל עמך, יש כמו כרטיסי אשראי, ואפשר לקנות גם ביגוד והנעלה,
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2023 13:25 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | אחרי מספר מקרים שנתקלתי בהם - לא סיפורים אלא מקור ראשון הפסקתי לתרום לקופות הגדולות !!
אלא תורם ישירות למשפחות שנזקקות דוג' אחת - כשאחד מרבני הקופה הבטיח אישית לעזור ועל סמך זה מישהו התחייב כסף וכשבאו לבקש הם נתנו כמה פרוטות וכשחזרנו לרב הוא ניסה ללא הצלחה והתשובה שלו הייתה "הם לא מקשיבים לי" אז הבנתי שהרב נועד לדבר אחד... להציג את תמונתו בראש כל חוצות ולספר סיפורי ישועות |
|
לה''ו. יש כאן יהודי שפתח מדם לבו אשכול. אז מי שמכירו, אני מוכן לתת סכום, ואתה פלדלפי שהעדת על עצמך שהנך תורם ישירות למבקש, ובעז''ה הכל מי שקורא כאן ייתן סכום, ונוכל לקראת יום הדין לעזור לו, ולו במקצת.
מי נענה לאתגר?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2023 01:21 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | | קרן ישראל עמך, יש כמו כרטיסי אשראי, ואפשר לקנות גם ביגוד והנעלה, |
|
אשמח לקבל פרטים איך מגיעים אליהם
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2023 01:26 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | אחרי מספר מקרים שנתקלתי בהם - לא סיפורים אלא מקור ראשון הפסקתי לתרום לקופות הגדולות !!
אלא תורם ישירות למשפחות שנזקקות דוג' אחת - כשאחד מרבני הקופה הבטיח אישית לעזור ועל סמך זה מישהו התחייב כסף וכשבאו לבקש הם נתנו כמה פרוטות וכשחזרנו לרב הוא ניסה ללא הצלחה והתשובה שלו הייתה "הם לא מקשיבים לי" אז הבנתי שהרב נועד לדבר אחד... להציג את תמונתו בראש כל חוצות ולספר סיפורי ישועות
לה''ו. יש כאן יהודי שפתח מדם לבו אשכול. אז מי שמכירו, אני מוכן לתת סכום, ואתה פלדלפי שהעדת על עצמך שהנך תורם ישירות למבקש, ובעז''ה הכל מי שקורא כאן ייתן סכום, ונוכל לקראת יום הדין לעזור לו, ולו במקצת.
מי נענה לאתגר? |
|
אפילו שלא פתחתי את הנושא כדי לקבל תרומות, תדע לך שריגשת אותי מאוד בתגובתך!!
שהרצון שלך לעזור יעמוד לך לזכות ביום הדין!
מקווה מאוד שבחלוקות הבאות, יחשבו גם על עוד פתרון של תרומות. אנחנו לא היחידים שנמצאים במצב הזה, לצערנו!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|