בית פורומים נזקי האינטרנט

אשתו רואה בזה בגידה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/9/2023 14:27 לינק ישיר 
אשתו רואה בזה בגידה

"גיליתי *שבעלי צופה בפורנוגרפיה*, 🤯 מבחינתי *זו בגידה גמורה* אני לא מסוגלת להיות איתו יותר, *שלחתי אותו להורים שלו* ואני רוצה *להתגרש*. אתם *התחנה האחרונה* שלי לפני פירוק המשפחה אתם חושבים שיש מה לעשות?" את האמת אני אומר לך? ❓ לצערי מקרה *שובר לב* כזה הגיע אלינו *לפחות 30 פעמים...* והטיפול במקרה כזה הוא לא פשוט... כדי לטפל במקרים האלה (וכבר אספר לך איך *הסיפור הקשה הזה נגמר* ואיך תוכל לקחת חלק) הקמנו *קו חם* שעוזר *להורים,* *מחנכים,* *זוגות* *ומתבגרים* שצריכים תמיכה, הצלחה וכלים *בהתמודדות הקשה מול התמכרויות* למסך, לפורנוגרפיה, ועם *חוסר תקשורת קיצוני* עם הילד מרוב שהוא *קבור בתוך המשחקים* ועוד הרבה קשיים שלצערנו קיימים... כרגע הקו והפעילות שלו *מאוד מצומצמת,* השעות שהוא פתוח *דלות* והמקרים להם אנחנו עוזרים *מועטים מאוד*. כי *לא נוכל לעמוד* בכמות המשפחות שצריכות עזרה. (וחבל לנו מאוד…) *זה נחמד אבל לא מספיק לנו כדי לשנות את העולם...* (וכאן החלק שלך מגיע) 🫵 יש לנו *חלום גדול בהרבה עם תוכנית מוכנה* לפתוח מרכז מסודר עם *מטפלים רבים* ומענה רחב , שאליו כל אחד יוכל לפנות *בכל שעה של מצוקה.* *אם לא תתן לאדישות לנצח* *ותצטרף לאלפי התורמים ששואגים איתנו בלחיצה כאן:* 👇 bit.ly/ahrayutwats תוכל לזכות ולהיות *שותף* למאמצים שלנו *לגיוס מיליון ש"ח* 🚀 שייתנו לנו בין כל המשימות החשובות, להפוך את *הקו המציל חיים* הזה מפרויקט *קטן* למקרים בודדים, *למכונה שמושיעה זוגות*, משפחות, *הורים ומתבגרים* פגועים *מקשיים אדירים* שיושבים להם על *הלב* ומקשים עליהם את חיי היומיום. *לוחצים כאן להצטרף לאלפי השותפים שלנו:* 👇 bit.ly/ahrayutwats סומך עליך כשותף לדרך, יוסף בר דוד, מנהל הארגון לוקחים אחריות. === 📌 *נ.ב:* 📌 *כמעט שכחתי מסוף הסיפור...* אחרי פנייה לקו שלנו *הצלחנו לדבר עם הבעל,* ובתהליך *ארוך ועמוק* בשילוב של האישה והבעל בנפרד וביחד *הגענו להשבת האמון בהצלת המשפחה* ואחרי המשך תהליך הליווי הוא סיפר: "אני חייב לכם את החיים שלי… *חזרתי הביתה לאשתי* והמשפחה שלנו *לא התפרקה* בזכות *העזרה המדהימה* שלכם *תמשיכו לעשות מה שאתם עושים".* *הבעיה היא* שאם לא נמצא עוד *550 אנשים* מתוך עשרות האלפים שרואים את זה שיעופו איתנו *וישתתפו במנה שווארמה בחודש* (50 ש''ח לחודש) *לא נגיע* לגודל שאנחנו חולמים עליו... רק אם *לא תדחה לאחר כך* ותצטרף אלינו נוכל *ביחד* לייצר עוד *מאות סיפורים כאלה עם סוף טוב!* ולהמשיך את מה שאותו בעל אבוד ביקש: *להמשיך לעשות מה שאנחנו עושים!* *מצטרפים לאלפי השואגים במהפכה שלנו בלחיצה כאן:* 👇 bit.ly/ahrayutwats

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > נזקי האינטרנט > אשתו רואה בזה בגידה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext