| נשלח ב-18/9/2023 22:33 |
|
| |
ה"מעז'בוז'ער צידרייטער והמופע המביש
אומנם עשרת ימי תשובה, צריך ללמד זכות על יהודים ולא להפיץ לשון הרע עם שמות, אבל גדולי ישראל ראו זכות לעצמם לעקור מן השורש תופעות בזויות, כנגד התורה הקדושה לפני שהם הופכים לנורמה
במה דברים אמורים, זה כבר כמה שנים שרוזנבוים מפתח תקוה בנו הגדול של הרבי מראחוב ר"ג מכנה את עצמו האדמו"ר ממעז'בוז' ועם אנרגיות בלתי נדלות קופץ ומקפץ במופעים שונים כשהוא מאגד סביבו חרד"שים גם חסידים ובעיקר ליטאים וספרדים מהזן שלא מוצאים את מקומם במקומות אחרים והם גם מתגמלים אותו יפה על דרך רקוד לפני שחוק לפני ואקדש אני לך,
כבר יצאו ממנו סרטונים של כל מיני מופעים שלו כמו מצוה טאנץ אצל כמה מ"חסידיו" אבל היום מסתובב ממנו סרטון מסעודת ראש השנה האחרון, איני יודע אם זה מעיצומו של יון או ליל ר"ה ו"צולם ע"י נכרי" או שזה סעודת יום בדר"ה שנמשכה לתוך הלילה שם יש תערובות נוראה של כחמישים שישים גברים ונשים חלקם נראים כאחשורוש וחלקן כושתי, אחת מהן רוקדת ברבים עם בעלה/אביה וכל העסק נראה כמאורת פריצים, והמעז'בוזע'ר מקפץ בראש, והכל במסוה של טיש לראש השנה,
לא יתכן שאנחנו מקיזים דם במערכה על הדבר הבסיסי ביותר ליהדות של הפרדה בין גברים לנשים מול שונאי היהדות, שאורבים לנו בכל פינה ומקדשים מלחמת שמד כפשוטו על כל הנושא על כל צעד ושעל, כל מופע בהפרדה כרוך במאבקי עולם ובמהומות אלוקים, וזה השוטה נותן נשק ביד שונאינו, הנה, מה רע, בעיצומו של יום הדין ניתן לערוך ארוע מעורב, ועכשיו לך תסביר להם במי מדובר
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2023 06:55 |
|
| |
אכן מביך וצורם. לא בגלל שהוא נותן נשק בידי אויבינו אלא מדובר בפריצת דרכי צניעות בפורמט שלא זכור לי .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2023 08:14 |
|
| |
סיימתם לתקן את העולם? חסר לכם עוד משהו בסל לבקש עליו סליחה ביום כיפור?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2023 08:23 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | סיימתם לתקן את העולם? חסר לכם עוד משהו בסל לבקש עליו סליחה ביום כיפור? |
|
סיימת כבר לתקן את הציבור החרדי?
(הציבור החרדי רואה באדמורו"ת ערך מקודש, יחסית, והוא חרד מאוד משימוש לרעה במושג זה והרס יסודי הדת, הציבור סה"כ דואג לעצמו, ואתה... לעצמך).
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2023 08:38 |
|
| |
ירושלמי, ונניח שהוא לא היה קורא לעצמו אדמו"ר (ובמקום זה היה קורא לעצמו משפיע או ראש קהילה וכדומה), היית מקבל את קריאתו של מוקי?.
אני מנסה לדון לכף זכות - אם המשפחות יושבות יחד כל אחת בשולחן, כמו במלונות שמארחים משפחות חרדיות לחגים ושבתות, שם לכאורה גם יושבים מעורב בחדר אחד. למרות שיש הבדלים ברורים. ובקשר לריקוד של אבא ובת אם היה כזה אתה לא יכול להאשים את האדמו"ר שישלוט בכל מה שקורה בסעודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2023 09:14 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | סיימתם לתקן את העולם? חסר לכם עוד משהו בסל לבקש עליו סליחה ביום כיפור?
סיימת כבר לתקן את הציבור החרדי?
(הציבור החרדי רואה באדמורו"ת ערך מקודש, יחסית, והוא חרד מאוד משימוש לרעה במושג זה והרס יסודי הדת, הציבור סה"כ דואג לעצמו, ואתה... לעצמך). |
|
א ערך האדמו"רות לצערנו ובעוונותינו כבר לא מעיד כלום על הנושא אותו בניגוד לעבר. כל מקרה לגופו. בארה"ב למשל יש שפע של אדמו"רים שבינם לבין התואר אין כלום.
ב. הרבי, שאני לא מחסידיו, ומעולם לא הייתי בטיש שלו, לא אמור לשלוט בציבור שמסביבו. הוא אמור להשפיע עליהם על ידי דוגמא אישית, חינוך ואהבת ישראל, אך לא על ידי שליטה ומגולמניה כפי שהורגלנו בחסידויות מסויימות שעיוותו את תורת החסידות.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2023 09:16 |
|
| |
לא ראיתי את הסרטון, הגבתי לגופו של עיקרון.
לכשעצמי המילה אדמו"ר לא גורמת לי ריספקט מיוחד. אם לא היה קורא לעצמו בתואר רוחני, תואר של מי שמראה לחסידיו את הדרך בעבודת ה', אז היה זה עוד סרטון מביך על שבאבניקים מצויים, לא משהו שהיה מגיע לפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2023 12:21 |
|
| |
אפשר לראות את הסרטון ואז לדון במקרה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2023 12:53 |
|
| |
| אבאבאווער כתב: |  | | אפשר לראות את הסרטון ואז לדון במקרה |
|
הרבנים בונדמן וקסיו ראו זה מספיק בשביל לפתוח אשכול זכויות לעם ישראל בימים אלו
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2023 13:41 |
|
| |
אין לי מושג קלוש בטכנולוגיה ואיך מעלים סרטונים. ראיתי כמה קליפים בוואטסאפ והביזיון גדול, לא מדובר בההוא דמתקריא האדמו"ר ע"ש שהוא בחר לעצמו באקראי, אלא בנן של קדושים והוא ראה דבר או שניים גם בחייו האישיים והפלא עליו גדול על ההופעה המתדרדרת הזאת קבל עם ועדה בימי הרת עולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2023 15:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2023 16:48 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | הרבנים בונדמן וקסיו ראו זה מספיק בשביל לפתוח אשכול זכויות לעם ישראל בימים אלו |
|
יש לך חשיבה מענינת כשיש פירצה במחננו, ריקוד תערובת של אשה בתוך גברים, אתה הופך להיות מליץ יושר, ורץ רק לחפש זכויות על עם ישראל. את מצוות הוכח תוכיח את עמיתך (בשבילו וגם בשבילנו!) נניח לכשיבוא לך.
לא כך חשבו רבני הקהילות בכל הדורות, שיצאו למסעות דרשות וחיזוק ערב ימים נוראים להורות לעם איפה להתחזק.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2023 18:29 |
|
| |
לא ידעתי שבונדמן הוא רב קהילה ומסע החיזוק שלו עובר בבחדרי חרדים. סליחה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2023 20:17 |
|
| |
אבאבאווער
הסרטון שהבאת הוא מפורים באחת השנים הקודמות,
איך יראה פורים השנה, זה כבר אינני יודע
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2023 20:31 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | לא ידעתי שבונדמן הוא רב קהילה ומסע החיזוק שלו עובר בבחדרי חרדים. סליחה |
|
השוואה אידיוטית.. ההשוואה כאן היא: ערב יום כיפור מחפשים מה לחזק ולהתחזק. רבני קהילות עושים את זה, וגם כל אחד שרואה פירצה - ימחה.
|
|
|
|
|