| נשלח ב-17/10/2023 08:47 |
|
| |
ביידן מגיע כדי שנשחרר את כל המחבלים מהכלא תמורת השבויים
מי שחושב שביידן מגיע סתם, הוא טועה,
יש לזה מחיר כבד ! ! ! מחיר נורא ! ! !
שפירושו שכל פעולה שמדינת ישראל עושה, היא מקבלת לכך אישור אמריקאי,
לכן שר החוץ האמריקאי, ישב אתמול בקבינט המלחמה,
ומה שביידן רוצה לוודא,
שמדינת ישראל לא תעשה פעולות קיצוניות,
שיחזירו לנו את השבויים.
נזכרתי בימים האחרונים, כששאלתי כילד בן 12 בפורום משפחתי,
למה אין למדינת ישראל כסף? (באותם הימים - בתחילת שנות ה80)
כדי לפתח את המדינה,
הסבירו לי המבוגרים, שמדינת ישראל נמצאת בחובות גדולים,
כי היא משלמת בריבית יקרה את הנשק שקיבלנו במלחמת יום הכיפורים ולאחריה,
האמריקאים נתנו לנו נשק, במחיר יקר מאוד,
ואותו מדינת ישראל שילמה בריבית דריבית עשרות שנים.
כל זה בגלל רמטכ"ל גרוע ששמו בני גנץ שחיסל חלק גדול מהצבא (הקטין אותו מאוד)
ועכשיו מדינת ישראל, צריכה מטריה אמריקאית.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 17/10/2023 08:47:11
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2023 08:48 |
|
| |
שכחת לציין מי הזמין אותו וביקש ממנו לבוא בדיוק בשביל המטרה הזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2023 08:51 |
|
| |
| בנשק כתב: |  | שכחת לציין מי הזמין אותו וביקש ממנו לבוא בדיוק בשביל המטרה הזאת. |
|
כשבני גנץ וגדי אייזנקוט השמאלני נמצאים בקבינט,
זה התוצאה.
זה לא קרה לפני כן.
ביבי לא בעל הבית, ממש לא,
זה היה התנאי של גנץ, שניכנס 'בתנאי' שנוכל להשפיע,
וזאת ההשפעה שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2023 09:02 |
|
| |
לדבריך, בשביל מה ביבי שם? אם אין לו כל השפעה שיתפטר. ואגב, תזכיר לי מי הכניס את גנץ ואייזנקוט לממשלה? היתה לו ממשלה יציבה שהיתה נותנת לו גיבוי מלא על כל פעולה, בשביל מה הוא הכניס את צמד הרמטכ"לים הכושלים? כדי להגיע לאותה תוצאה כמו בעמוד ענן?!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2023 09:08 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | לדבריך, בשביל מה ביבי שם? אם אין לו כל השפעה שיתפטר. ואגב, תזכיר לי מי הכניס את גנץ ואייזנקוט לממשלה? היתה לו ממשלה יציבה שהיתה נותנת לו גיבוי מלא על כל פעולה, בשביל מה הוא הכניס את צמד הרמטכ"לים הכושלים? כדי להגיע לאותה תוצאה כמו בעמוד ענן?! |
|
יש לו אחריות על כל מדינת ישראל,
לא הייתה לו ברירה אלא להכניס אותם לקבינט,
כי ההסתה בתקשורת נגד הימין, ואי קבלת תוצאות הבחירות כל ידי הציבור השמאלני,
מונעות ממנו לעשות את מה שהוא רוצה לעשות.
הוא הצליח לרתום את כל העולם המערבי לתמויכה במדינת ישראל,
מיד לאחר הטבח, אבל אז הגיעה ההסתה משמאל,
עם דיבורים באמצע מלחמה, אנחנו לא סומכים על נתניהו שינהל את המלחמה,
במילים אחרות, אנחנו לא מוכנים להילחם תחתיו,
ואז, לא הייתה לו ברירה אלא להכניס את בני גנץ וגדי איינקוט לקבינט,
שהביאו את המעורבות האמריקאית,
ואת המחיר הנורא, כולנו נשלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2023 09:24 |
|
| |
אין לי בעיה לשחרר את כולם - הם לא באמת בעונש ....
אבל בתנאי אחד! רק לעזה ... שם באמת הם יסבלו.. ושם גם יום אחרי השחרור נוכל לחסל אותם...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2023 09:46 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | לדבריך, בשביל מה ביבי שם? אם אין לו כל השפעה שיתפטר. ואגב, תזכיר לי מי הכניס את גנץ ואייזנקוט לממשלה? היתה לו ממשלה יציבה שהיתה נותנת לו גיבוי מלא על כל פעולה, בשביל מה הוא הכניס את צמד הרמטכ"לים הכושלים? כדי להגיע לאותה תוצאה כמו בעמוד ענן?!
יש לו אחריות על כל מדינת ישראל,
לא הייתה לו ברירה אלא להכניס אותם לקבינט,
כי ההסתה בתקשורת נגד הימין, ואי קבלת תוצאות הבחירות כל ידי הציבור השמאלני,
מונעות ממנו לעשות את מה שהוא רוצה לעשות.
הוא הצליח לרתום את כל העולם המערבי לתמויכה במדינת ישראל,
מיד לאחר הטבח, אבל אז הגיעה ההסתה משמאל,
עם דיבורים באמצע מלחמה, אנחנו לא סומכים על נתניהו שינהל את המלחמה,
במילים אחרות, אנחנו לא מוכנים להילחם תחתיו,
ואז, לא הייתה לו ברירה אלא להכניס את בני גנץ וגדי איינקוט לקבינט,
שהביאו את המעורבות האמריקאית,
ואת המחיר הנורא, כולנו נשלם. |
|
הכל נכון, אבל מה שמעניין אותי כאזרח זה מבחן התוצאה. הציבור בחר בו כמר ביטחון ואם לא יכול לספק את הסחורה שיתן למישהו אחר. לא שאני רואה באופק מישהו טוב יותר שמסוגל לעשות את העבודה, אבל גם בזה הוא אשם שלא גידל מסביבו אנשים טובים. ואת זה כותב מי שעד לפני 11 יום חשב כמעט כמוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2023 09:57 |
|
| |
אִם תִּכְתּוֹשׁ אֶת הָאֱוִיל בַּמַּכְתֵּשׁ בְּתוֹךְ הָרִיפוֹת בַּעֱלִי לֹא תָסוּר מֵעָלָיו אִוַּלְתּוֹ
זה לא יאומן איך מראים לך באותות ומופתים ברחל בתך הקטנה שהאלוהים שלך (ביבי כן,) טועה ואתה כל פעם מוצא שעיר לעזזאל אחר שאשם , פעם זה גנץ שעשה משהו לפני מאה שנה, סתם במאמר מוסגר אם גנץ קיצץ בנטיעות כמו טענותיך , למה שנתניהו חזר לשלטון ימין מלא, הוא לא ביטל, והחזיר את האוגדות כמו שלפני שגנץ קיצץ... למה הצביעו לביבי שישאיר את זה כמו שהיה?? אם אין לו כח לזה , אז מה הוא שווה??
מאז הלחימה הוא רק מחפש לצאת ידי חובה מהאמריקאים... במקום שיגיד להם , עד כאן... עכשיו לא סופר אתכם... אבל זה כבר נושא אחר..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2023 13:19 |
|
| |
יה"ר מלפני אבינו שבשמים שתפקח במהרה את עייני השמאלנים מתפיסותיהם המסוכנות, ותפקח את עייני הימניים מעבודת האלילות לאליל ביבי. אכי"ר.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2023 15:31 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | | אִם תִּכְתּוֹשׁ אֶת הָאֱוִיל בַּמַּכְתֵּשׁ בְּתוֹךְ הָרִיפוֹת בַּעֱלִי לֹא תָסוּר מֵעָלָיו אִוַּלְתּוֹ
זה לא יאומן איך מראים לך באותות ומופתים ברחל בתך הקטנה שהאלוהים שלך (ביבי כן,) טועה ואתה כל פעם מוצא שעיר לעזזאל אחר שאשם , פעם זה גנץ שעשה משהו לפני מאה שנה, סתם במאמר מוסגר אם גנץ קיצץ בנטיעות כמו טענותיך , למה שנתניהו חזר לשלטון ימין מלא, הוא לא ביטל, והחזיר את האוגדות כמו שלפני שגנץ קיצץ... למה הצביעו לביבי שישאיר את זה כמו שהיה?? אם אין לו כח לזה , אז מה הוא שווה??
מאז הלחימה הוא רק מחפש לצאת ידי חובה מהאמריקאים... במקום שיגיד להם , עד כאן... עכשיו לא סופר אתכם... אבל זה כבר נושא אחר.. |
|
בנימין נתניהו לא יכול, ללכת נגד כל אלופי המטה הכללי,
גם אם הוא מבין שהם טועים בתפיסה שלהם,
הוא יכול רק לשפר בתהליך איטי,
זה מה שהוא עשה,
לאט לאט, לחזק את צה"ל.
שש האוגדות שנסגרו, היו עם חיילי מילואים שהתאמנו על הטנקים הללו שנים רבות,
את הטנקים שלחו להתכה, כי הם היו מיושנים יחסית,
ובמקום להשקיע בטנקים הללו ולתת להם יכולות חדשות, שלחו אותם להתכה.
עכשיו הטנקים אינם ! לייצר טנקים חדשים לוקח הרבה זמן, זה לוקח תקציב עצום מתקציב הביטחון,
מחיר טנק מרכבה ללא הכשרת צוותים עולה 24 מיליון ש"ח, עם הכשרה וציוד ופגזים , זה כבר מגיע ל35-40 מיליון ש"ח,
לוקח הרבה מאוד זמן, כמה שנים טובות, עד שמקימים חטיבת שיריון חדשה.
במקומם צה"ל פיתח נגמ"ש חדש שנוסע על גלגלים שנקרא 'איתן'
אני מעריך ואני לא היחיד שחושב שהוא כישלון עצום,
לצערינו, קשה להוכיח את זה, כי כדי להוכיח את זה, צריך מלחמה ! וחבל.
ביבי עשה בתקופה האחרונה, דברים שאיש לא חלם עליהם,
כמו שלום עם סעודיה, ועם עוד מדינות מוסלמיות נוספות.
לצערי, את זה השמאל הבין, ולכן הוא עשה מה שהוא רק יכל................
כולל לפגוע בביטחון המדינה ! ! !
על מנת להפריע לו להביא שלום ויציבות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2023 16:01 |
|
| |
כשביבי נותן יכולות גרעיניות לערבים מסעודיה זה בסדר גמור...
האיש מסכן את ביטחונה של ישראל יותר מכל השמאל הסהרורי. הכל בשביל המעמד והכבוד שלו. אם ניתן לסמוך על סעודיה אפשר לסמוך על אבו מאזן, ואין לנו כל תביעה מהשמאל.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2023 16:06 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | כשביבי נותן יכולות גרעיניות לערבים מסעודיה זה בסדר גמור...
האיש מסכן את ביטחונה של ישראל יותר מכל השמאל הסהרורי. הכל בשביל המעמד והכבוד שלו. אם ניתן לסמוך על סעודיה אפשר לסמוך על אבו מאזן, ואין לנו כל תביעה מהשמאל.
|
|
ביבי לא נתן לסעודים שום דבר,
הוא מנהל איתם ומולם דו שיח מדיני,
הם יכולים ללכת לסינים או לרוסים,
ולקנות מהם כורים גרעיניים,
בלי לשאול את אף אחד.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 17/10/2023 16:06:42
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2023 18:07 |
|
| |
מי שחושב שאני סתם מדבר.............
הנה מה שפרסמה כתבת ערוץ 2 לשעבר ענת סרגוסטי, עיתונאית, פמניסטית ופעילת שלום.
מי שרוצה להבין מה עובר על אנשי השמאל, ומה הם חושבים.
אני לא אשת צבא, לא אסטרטגית גדולה, ולא יושבת בבור. כל מה שיש לי אלה שנות ניסיון ארוכות כעיתונאית, וכמי שסיקרה את הסכסוך כל השנים. וקצת היגיון. אז כל מה שאכתוב כאן, זו דעתי על בסיס מה שאני רואה ואיך שאני מפרשת את זה: 1. מי שמנהל את המלחמה כרגע אלה האמריקאים. לא ישראל. 2. אנתוני בלינקן ישב אתמול שעות בחמ״ל בבור במרכז העצבים של ניהול המלחמה . 3 . ביידן מגיע לארץ מחר. אומרים לנו שהוא בא להביע סולידריות עם ישראל. בעיני זו העטיפה. למעשה הוא בא כי מה שחשוב לו הם האינטרסים האמריקאים 4. ארצות הברית שלחה הנה שתי נושאות מטוסים. זה לא קרה מעולם. זה מעיד על כך שלאמריקאים יש אינטרסים שהם רוצים לשמור אותם ולוודא שזה מה שיקרה. 5. בימים האחרונים יש רכבת אווירית לישראל של שרי חוץ של נאט״ו ושל ראשי מדינות. היום מגיע לארץ אולף שולץ. זה לא רק לשם הסולידריות. 6. הסיוע האמריקאי אינו בחינם. הוא נועד כדי שהאינטרסים האמריקאים יישמרו. 7. כל זה מעיד על כך שהאמריקאים לא סומכים על נתניהו שיוכל ויכול לנהל את המלחמה הזאת. נתניהו בלתי כשיר. 8. נתניהו עסוק אך ורק בפוליטיקה. אך ורק. מי שמנהל מטעמנו את המלחמה הם אייזנקוט וגנץ - מן הסתם בתיאום מלא עם האמריקאים ועם נאט״ו. ומזל שהם שם כי הם אחראים. 9. למרבה הצער אף אחד מהמעגל הקרוב המקיף את נתניהו אינו כשיר ואינו בעל יכולת תכלול או מבט רחב על הטוב הכללי. הדוברים שלו הובאו על ידי בנו הבכור של נתניהו וכל תכליתם היא קידום פולחן האישיות שלו. ראש הלישכה שלו, צחי ברוורמן זכור לנו כמי שביצע סיקול ממוקד לאבי חימי, אז ראש לישכת עו״ד שהעז להזדהות עם הדמוקרטיה ולא עם המנהיג. מנכ״ל משרד רה״מ, יוסי שלי, נחשף במערומיו ובחולשה שלו בראיון בחדשות 12. הוא אמור לתכלל את עבודת כל משרדי הממשלה - תפקיד חיוני בעיקר בשעת חירום כזאת - והוא לא מסוגל ולא יודע לבצע את התפקיד הזה, והראייה היא שכל רשויות המדינה והמשרדים קרסו ועדיין לא הצליחו לאסוף את עצמם. 10. וכמובן לא אמרנו מילה על שרה נתניהו, שזה כבר לא סוד, שהיא עומדת מאחורי כל מיני מהלכים ובעצם מנהלת הלכה למעשה וקובעת החלטות ברמה הלאומית. זהו, בעיני הצנועות זוהי תמונת המצב וכך אני קוראת את המציאות. נתניהו לא כשיר. מסוכן.!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2023 18:39 |
|
| |
קלעפער
| רעיונוביץ כתב: |  | מי שחושב שאני סתם מדבר.............
. נתניהו לא כשיר. מסוכן.! |
|
מסכים!
והנה מה שכותב שמעון ריקלין, ימני אוהד של ביבי:
אתמול הכחישה ממשלת ישראל שינתן סיוע הומניטרי לנאצים בעזה. כעת מתברר לפי דברי בלינקן שישראל כן תאפשר הכנסת סיוע לרוצחים האנסים והחוטפים. ללא שום תמורה. ללא ביקור אצל בני הערובה שלנו ובדיקת מצבם. כלום. נתניהו סמוטריץ בן גביר ויתר חברי הממשלה. אתם מבזים את עם ישראל. הלא תבושו ?! =============================================== הבן שלי התקשר מהחזית. ושאל מדוע נתניהו הזמין ליום רביעי את ביידן. דווקא כשצהל אמור להיכנס לעזה. האם זה בגלל שנתניהו מנסה למסמס את הכניסה ומזמין לחץ בינלאומי? כי חיילים וקצינים רבים לא מבינים מה קורה. מה לענות לו?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2023 19:19 |
|
| |
ביידן מגיע לכאן כי המצב חמור. חמור מאד. הוא בא בניסיון להרתיע את איראן והחיזבללה. 300 אלף חיילי המילואים שגוייסו לפני יותר משבוע כדי להיכנס לעזה מחכים ומחכים ולא נכנסים. זאת כי לוקחים ברצינות את האיום של החיזבללה, שהיא שלוחה של איראן, להצטרף למלחמה במקרה של כניסה קרקעית לעזה.
הצטרפותה של חיזבללה למלחמה במצב הקיים היא כבר סכנה קיומית למדינה. ברשותם כ-100 אלף טילים. חלקם מדוייקים. שמסוגלים להגיע לכל מקום בארץ, גם לדימונה.
מערכת כיפת ברזל אינה מסוגלת להתמודד עם כמות כזו של טילים. הארסנל הזה שהם בנו במשך 17 שנה עלול להפוך את המדינה לעיי חרבות. פשוטו כמשמעו. גם במקרה של מכה מקדימה, הם יישארו עם יכולת של 60% לדעת מומחים.
בארה"ב מנסים בימים אלה להעביר תיקון בחוקה שתאפשר לארה"ב להשתמש בכוחה הצבאי במלחמה בארץ.
אנחנו זקוקים לרחמי שמים גדולים. מי יודע אם במקרה של מלחמה כוללת, כשישראל תהיה עם הגב לקיר היא לא תגיב כפי שארה"ב הגיבה על התקפת פרל הארבור.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2023 13:52 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | מי שחושב שאני סתם מדבר.............
. נתניהו לא כשיר. מסוכן.!
מסכים!
והנה מה שכותב שמעון ריקלין, ימני אוהד של ביבי:
אתמול הכחישה ממשלת ישראל שינתן סיוע הומניטרי לנאצים בעזה. כעת מתברר לפי דברי בלינקן שישראל כן תאפשר הכנסת סיוע לרוצחים האנסים והחוטפים. ללא שום תמורה. ללא ביקור אצל בני הערובה שלנו ובדיקת מצבם. כלום. נתניהו סמוטריץ בן גביר ויתר חברי הממשלה. אתם מבזים את עם ישראל. הלא תבושו ?! =============================================== הבן שלי התקשר מהחזית. ושאל מדוע נתניהו הזמין ליום רביעי את ביידן. דווקא כשצהל אמור להיכנס לעזה. האם זה בגלל שנתניהו מנסה למסמס את הכניסה ומזמין לחץ בינלאומי? כי חיילים וקצינים רבים לא מבינים מה קורה. מה לענות לו? |
|
חוצפה ! ! !
קלעפער - אל תביא דברים שאני לא אמרתי ולא התכוונתי אליהם,
מה שאת עושה - זה מעשה נבלה ! ! !
נתניהו תחת לחץ בינלאומי נורא,
לכן העליתי את הנושא הזה על מנת להוריד ממנו מעט מהלחץ.
במלחמת יום כיפור מדינת ישראל נתנה למצרים בארות נפט ושטח עצום בגלל לחץ אמריקני.
המצרים כבשו שטח גדול בסיני שהייתה בידינו, מזרחית לתעלת סואץ,
אנחנו חצינו את התעלה באזור אחר, וכבשנו שטח גדול בהרבה בתוך מצרים במערב תעלת סואץ,
והגענו למרחק של 75 ק"מ מקהיר ! (לבסוף החליטו מטעמי יח"צ להקים מחנה גבול בקילומטר ה101 מקהיר)
נאלצנו להחזיר את כל השטח ללא תמורה כתוצאה מהלחץ האמריקני.
|
|
|
|
|