| נשלח ב-19/10/2023 09:06 |
|
| |
ערבים ישראלים מצלמים בתים ומיקומי מקלטים.
דיווחים מטרידים מלווים בתיעודים מגיעים ממקומות רבים בארץ על צילומים כאלה שעושים הערבים. לכך יש להוסיף את התחקיר שנעשה עוד לפני שנה וחצי ע"י הקול היהודי על ארגון חיריק אל פחמאווי מאום-אל-פאחם שהוביל את הפרעות ב"שומר חומות" ואת מוחמד עלי (אבו טאהר) ג'ברין שעומד בראשו. ובאום-אל-פאחם כידוע, לא חסר נשק.
לזה יש להוסיף שבשישי האחרון נשא סגן נשיא התנועה האיסלמית בישראל - השייח' כמאל אל חטיב את דרשת יום הששי ששודרה ביוטיוב למאות אלפי מאמינים והכריז: קראנו אתמול, ואנו קוראים היום, וגם מחר, פעם, אלף פעמים, ומיליון פעמים, השחרור קרוב - בשרו על הגאולה.
די שיש 100 אלף מוסלמים ישראלים שהם 5% מהאוכלוסיה עם כוונות זדון, ואנחנו בבעייה קשה.
איש התקשורת אברי גלעד פרסם פוסט ואני מביא אותו כלשונו:
תשמעו.
לא בא לי להוסיף על המדורה, אבל בימים האחרונים משוטטים ערבים ישראלים בשכונה שלי בצפון ת"א ומצלמים בתים, היום נעצרו שלושה, אתמול שניים. שוחררו לדרכם כמובן, אזרחי ישראל, מה הבעייה עם לצלם בתים? יש דיווחים כאלה ממקומות רבים בגוש דן.
יש עדויות מאד מטרידות שמשהו מתבשל. יש לי תחושה שאנחנו כה המומים ועדיין תמימים. לא מבינים שאולי זה לא נגמר, אולי זה רק מתחיל. אולי דפוס הפעולה בעוטף ישוחזר ע"י צבא הפשע החמוש שקם בחברה הערבית. יעברו בית בית. בשביל מה הם מצלמים בתים. לאלבום ערי ישראל?
אנחנו לא מתכוננים. לא ברמת העיר, לא השכונה, לא הבית. יש לנו עשר קופסאות תירס בממ"ד. זהו בערך.
יש להתארגן היום להגנה על הרחובות והבתים. לפקוד את כל אוחזי הנשק. לנסות להשיג נשק בכל מחיר. אם אפשר, להציב מחסומים בכניסה לשכונות, עם שומרים חמושים. להתאמן יחד עם השכנים. להכיר אותם קודם.
יכול להיות שלא יקרה כלום. עדיף להיות מוכנים מאד. מיעוט בציבור הערבי בעל תודעת דאעש וכלי נשק של ברית נאט"ו, יכול להתהפך עלינו מחר בבוקר. הם מתאמנים ברצינות כבר זמן ארוך. יש ללמוד מניסיון התצפיתניות - כשהם מתאמנים זה לא בשביל למצוא תעסוקה לשעות הפנאי. אלא הכנות מעשיות.
שלא נדע.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2023 09:17 |
|
| |
הכול בסדר, אם על הטבח בעזה האשמנו את ביבי, אז אם יקרה משהו חלילה מערביי ישראל נוכל תמיד להאשים את בן גביר למרות שזלזלנו בכל מה שניסה לעשות וניסינו למנוע ממנו בשם "מניעות משפטיות" הזויות.
אז אין לחץ...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2023 11:22 |
|
| |
זה קורה בכל הארץ ! ! !
זה לא סתם,
יש לערבים תוכנית לכבוש את הארץ !
לו רק הם ירגישו שזה אפשרי.
מי שיכול שישיג נשק ארוך.
נשק קצר כמו אקדחים ברוב המקרים לא יעיל נגד נשק ארוך.
גשם השדרן 'אברי גלעד' כתב, שהוא ראה את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2023 11:33 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | הכול בסדר, אם על הטבח בעזה האשמנו את ביבי, אז אם יקרה משהו חלילה מערביי ישראל נוכל תמיד להאשים את בן גביר למרות שזלזלנו בכל מה שניסה לעשות וניסינו למנוע ממנו בשם "מניעות משפטיות" הזויות.
אז אין לחץ... |
|
יצדקו בשניהם, ביבי אשם בטבח בעזה, בן גביר אשם שלא עשה כלום בעניין הנשק והפשיעה בחברה הערבית.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2023 12:46 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | זה קורה בכל הארץ ! ! !
זה לא סתם,
יש לערבים תוכנית לכבוש את הארץ !
לו רק הם ירגישו שזה אפשרי.
מי שיכול שישיג נשק ארוך.
נשק קצר כמו אקדחים ברוב המקרים לא יעיל נגד נשק ארוך.
גשם השדרן 'אברי גלעד' כתב, שהוא ראה את זה.
|
|
ומה ביבי עשה ועושה בנושא? תחת איזה ממשלה כמות הנשקים החברה הערבית צמחה למימדים מטורפים? תחת איזה ממשלה המשילות וההרתעה בנגב ירדו לאפס? אז כן, כמובן שבגץ האשם הגדול, כולנו מסכימים, ועדיין, אם זה היה בראש סדר העדיפויות ניתן היה לכל הפחות להקטין את הבעיה אם לא למנוע. אבל מה לעשות שאיראן יותר חשובה ולא שאני מזלזל באיום האיראני, אבל האיום פה מוחשי לא פחות
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2023 12:48 |
|
| |
אגב, שומר החומות זה היה תמרור אזהרה בוהק והזדמנות להתעורר ולשנות דברים והיא מוסמסה. פחות איכפת לי מי האחראי הישיר. יש מנהל ואם הוא לא יודע להתמודד שיתן למישהו אחר שינקה את האורוות מכל תרבות הסמוך והפרוטקשן בכל הגופים מצהל, משטרה, בית משפט, פרקליטות וכו'
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2023 13:26 |
|
| |
תמיד יהיה אשם ביבי ובן גביר והימין. השמאל חבירו הטוב של אש''ף והחמאס לעולם לא יהיה אשם תמיד הוא צודק מותר לו הכל בשם החופש והקידמה
|
|
|
|
|