בית פורומים בחדרי חרדים

"שלום עכשיו". "להחזיר את החטופים עכשיו". אותה גברת בשינוי אדרת.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/10/2023 18:55 לינק ישיר 
"שלום עכשיו". "להחזיר את החטופים עכשיו". אותה גברת בשינוי אדרת.

"שלום עכשיו". 
"להחזיר את החטופים עכשיו". 
אותה גברת בשינוי אדרת.

הצד השווה שבהן הוא התעלמות מהמציאות ורקיעה ברגליים כמו ילד קטן "אני רוצה עכשיו!"

כל תינוק מבין שחמאס לא יאפשר גם שיחרור החטופים וגם את חיסולו. הוא ידרוש ערבויות להפסקת אש. וערבויות להבטחת שלום אנשיו.
ולכן עם כל הצער העמוק והנוראי שבדבר, אי אפשר לשים חיים של עשרות חטופים מעל חיים של מדינה שלמה לשנים הבאות. 
אסור להיכנע ללוחמה הפסיכולוגית של החמאס ולסייע לה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2023 19:42 לינק ישיר 

התחרפנו לגמרי. בקצב הזה, עוד רגע משפחות החטופים הולכים להפגין מול צה"ל לעמוד מולם ולמנוע בגופם כניסה קרקעית לעזה. הם גם יכנסו בעצמם קרקעית כדי להכניס דלק מים ומזון לחמטס כדי שיוכל לטפל ולהאכיל את החטופים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2023 19:55 לינק ישיר 

אביגדור ליברמן ב׳ערוץ 12׳: "כמה שיהיה יותר דיונים באולפנים על החטופים, זה עוזר יותר לחמאס. זה מה שהם רוצים. לנהל לוחמה פסיכולוגית ולקיים על זה דיונים בתקשורת. יש צוות מקצועי שהם אמורים לעסוק בזה בחדרים הסגורים".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2023 01:02 לינק ישיר 

השמאל הקיצוני ששולט במדינה הוא אותו שמאל, גם אחרי הטבח הנורא והאכזריות המטורפת של אלו שהוא תומך בהם, גם אחרי שרבים מאנשיו נטבחו, נרצחו ונחטפו.
רשעים על פתחה של גיהנם אינם חוזרים...

תוקן על ידי בנשק ב- 29/10/2023 01:45:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2023 01:32 לינק ישיר 

כל השמאל בכל העולם עובד ככה. יש הרבה סרטים על פעילי האקלים שרוצים ש"עכשיו" נפסיק כל שימוש בטכנולוגיה, והכל כדי להציל את העולם (שכידוע הבריאות, האושר ותוכלת החיים הייתה ממש גבוהה כשלא הייתה טכנולוגיה!!). הם הכל רוצים עכשיו, הכל מגיע להם, הכל לפי הצרכים שלהם. התפיסה השטחית של זה היא שהן מתנהגים כמו ילדים, בעומק אני חושב שהם מנסים להוביל מנהיגים לקבל החלטות לא אחראיות (אומרים שהם הפעילו לחץ גדול לשחרר את גלעד שליט, מתוך תקווה שכדי לפעול מהר ישחררו יותר מחבלים)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2023 01:04 לינק ישיר 

יחיא סינואר, מתכנן ומבצע הטבח הנורא בעוטף עזה, ממשוחררי עיסקת שליט.
אילו היו החמאס רוצים להחליף רק את סינואר בשליט, בלי עוד אלף המחבלים הארורים ששוחררו עמו, האם זה היה שווה את הדם הרב הנוסף שנשפך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2023 10:55 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
כל השמאל בכל העולם עובד ככה. יש הרבה סרטים על פעילי האקלים שרוצים ש"עכשיו" נפסיק כל שימוש בטכנולוגיה, והכל כדי להציל את העולם (שכידוע הבריאות, האושר ותוכלת החיים הייתה ממש גבוהה כשלא הייתה טכנולוגיה!!).
זה גם מה שרוצה החמאס החרדי. של בעלי התשובה הקיצוניים! אסור סלולרי! ואסור אינטרנט! (טכנולוגיה.) והם אינם רוצים להבין. שהכל דרך האינטרנט! אפילו כרטיסי הטיסה של הר' זילברברג!

תוקן על ידי ניוטרל ב- 29/10/2023 10:55:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2023 10:56 לינק ישיר 

אליהו ליבמן, ראש מועצת קריית ארבע ואבא של אליקים שנחטף לעזה ברשת ב': "אני רוצה לפוצץ את הבלון, חטפו אותנו פעמיים. פעם אחת חטפו לנו את הילדים ופעם שנייה חוטפים את הקול שלנו. אנשים שעולה בדעתם לשחרר מחבלים שרצחו יהודים - אין מצפון? אין מוסר?"

צביקה מור, אביו של איתן השבוי ברצועת עזה, הבוקר ב"גלי ישראל": ״ביקשתי להעתיק את מיקום אוהל המשפחות מקפלן כדי שלא יהיה זיהוי פוליטי. מה ש״שומר״ עלי שם זה כי אני מגיע עם התמונה של הבן שלי. אם הייתי מגיע רק עם הכיפה והציצית שלי - הייתי נדרש להסתלק משם כמו שקרה לאדם אחר וראיתי את זה. האוהל הרשמי נמצא בקפלן ואני שואל למה שם? למה אני צריך לחשוש להגיע לשם? מי קובע עבור המשפחות את האסטרטגיה של הפעולה ואת דפי המסרים? למה אף אחד לא שואל אותנו?״

צביקה מור, שבנו איתן נחטף, בגל"צ: "לו הייתי בפגישה, הייתי אומר לרה"מ שאנחנו סומכים עליו ועל קבינט המלחמה שהם דואגים לחטופים ועושים הכל בשבילם ובשביל המלחמה בחמאס. אנחנו בשום אופן לא מוכנים שישראל תיכנע ושנגיע שוב לעסקת שליט 2".

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > "שלום עכשיו". "להחזיר את החטופים עכשיו". אותה גברת בשינוי אדרת.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext