|
|
| נשלח ב-5/11/2023 10:57 |
|
| |
האתרים ה"חרדיים וכתבלבים דתיים, תמשיכו להוביל את
גנץ לראשות הממשלה. כמו שהשמאל במלחמתו נגד נתניהו עןדד את החמאס (כדברי ראשי שי החמס) לצאת למלחמה אכזרית נגד בשר מבשרם כך אנחנו ואתם תאכלו עם כפית ומזלג את מה שנאכל אם גנץ ושות' הטבעיים יעלו לשלטון.
מעניין מי ומה עומד מאחורי התנופה שתפסתם בזמן האחרון בקול רם .
תוקן על ידי קרשינדו ב- 05/11/2023 11:01:23
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2023 13:19 |
|
| |
לא מבין איך נותנים להם סיכוי להוביל משהו או מישהו במדינה
כל אלה שהיו בעמדות מפתח בשנים האחרונות צריכים לעוף, חייבים מנהיג ולא כלבלב, הכלבלב מסתכל אחורה כל הזמן, וזה בדיוק מה שכל כל המנהיגים בכאילו עושים, כל הזמן בודקים עיתונות סקרים מה יאמרו מה אמרו, מנהיג שיוביל את העם זה מנהיג שיודע מה נכון ומה לא נכון מה מותר ומה אסור מה חייבים ומה לא, ובינתיים רק בציונות הדתית זה נראה שיש אנשים שמוכנים להיות כאלה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2023 13:35 |
|
| |
אכן לא מובן מה מטרת האתר בציטוט סקרים של סוקרים שמאלנים מוטים שאין לנו טיפת אמון בסקרים האינטרנטיים שלנם כל כמה ימים צריכים לאכול את הסקרים שלהם לא ראיתי עוד אתר ימני אחד שיצטט את הסקרנים-שקרנים האלו
בכל מקרה, גנץ הציג היום את פרצופו, אוךתו הוא מנסה להסתיר, כשהוא מונע מתקציבי חינוך חרדי להגיע לחרדים, "כדי לממן את המלחמה" לילדי השמנת החילונים שמקבלים פי 2 תקציב חינוך, הוא לא חשב לרגע להוריד להם שקל מהתקציב וכדי להתדיק את עצמו הוא קורא לכספי החינוך החרדיים "כספים קואליציוניים" אבל האמת היא שהם פשוט כספי משכורות של מורים!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2023 14:34 |
|
| |
הכסף יענה את הכל אין משמעת להיותם "חרדים"
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2023 18:28 |
|
| |
בוודאות מקצצים גם למגזרים נוספים
| איש_חשוב כתב: |  | אכן לא מובן מה מטרת האתר בציטוט סקרים של סוקרים שמאלנים מוטים שאין לנו טיפת אמון בסקרים האינטרנטיים שלנם כל כמה ימים צריכים לאכול את הסקרים שלהם לא ראיתי עוד אתר ימני אחד שיצטט את הסקרנים-שקרנים האלו
בכל מקרה, גנץ הציג היום את פרצופו, אוךתו הוא מנסה להסתיר, כשהוא מונע מתקציבי חינוך חרדי להגיע לחרדים, "כדי לממן את המלחמה" לילדי השמנת החילונים שמקבלים פי 2 תקציב חינוך, הוא לא חשב לרגע להוריד להם שקל מהתקציב וכדי להתדיק את עצמו הוא קורא לכספי החינוך החרדיים "כספים קואליציוניים" אבל האמת היא שהם פשוט כספי משכורות של מורים! |
|
כדי לממן את הוצאות המלחמה, יש קיצוצים במשרדי הממשלה, הקפאה של פרויקטים ועוד.. לגבי משרד החינוך, מאות מדריכים / מטמיעים / מפקחים (במקצועות הטכנולוגיים ועוד... שמופעלים באמצעות גורמי חוץ) מקבלים ברגעים אלה הודעות על יציאה לחל"ת. אז ברור שאין כאן התנכלות דווקא ל'חרדים'. כל מורה מקבל את משכורתו. ובוודאי שזה לא תקין לא לשלם משכורת על עבודה שכבר בוצעה. יש לי 'תחושת בטן' שיש כאן ניצול ציני של הרשתות החרדיות. משלם המשכורת הי הרשת החינוכית (חינוך העצמאי / מעיין החינוך וכו'). הרשתות לא משלמות את ה משכורות כדי להפעיל לחץ על קיצוצים (שכולם נוטלים בהם חלק) והמורים המסכנים הם סה"כ ה'כלי' שבאמצעותו ..... מבחינת גנץ... כל תינוק מבין שהוא יצטרך בעתיד את החרדים לקואליציה. צריך להיות אדיוט גמור להתנכל דווקא אליהם.
תוקן על ידי momeir ב- 05/11/2023 18:29:57
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2023 18:33 |
|
| |
איזו השוואה..
אתה משוה כאן קיצוץ שכר מורים, לקיצוץ כספים קואליציוניים שפחות או יותר אפשר להתמודד עם חסרונן האם קיצצו את שכרו של מורה חילוני אחד במדינה?
ולא הבנתי מאיפה הנתון המוזר הזה שהרשתות כן קיבלו את המשכורות והן מעכבות אותן. אתה צריך הוכחות להשמצה כזאת
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2023 20:15 |
|
| |
מי משלם לאיזה אתר ולאיזה כתבל"ב, פחות מטריד אותי, אני בכל מקרה מתפרנס טוב כך שזה לא מדאיג אותי.
מה שחשוב הוא דבר אחד:
לא רלוונטי מה גנץ עושה עכשיו, כי עכשיו גנץ לא רה"מ , אלא נטו יושב זמנית בממשלה במסגרת קמפיין ה"ישראל לפני הכל".
ביום שבו גנץ יהיה רה"מ, והמערכות יהיו מרוצות מהרכב הממשלה. פתאום אף אחד לא יזכור שהחרדים הם איום קיומי, בדיוק כפי שבעידן בו ש"ס ישבה בממשלות רבין, ברק ואולמרט, לאף אחד לא הפריע שום דבר, והכל דפק כמו שעון שוויצרי.
.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2023 20:41 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | מי משלם לאיזה אתר ולאיזה כתבל"ב, פחות מטריד אותי, אני בכל מקרה מתפרנס טוב כך שזה לא מדאיג אותי.
מה שחשוב הוא דבר אחד:
לא רלוונטי מה גנץ עושה עכשיו, כי עכשיו גנץ לא רה"מ , אלא נטו יושב זמנית בממשלה במסגרת קמפיין ה"ישראל לפני הכל".
ביום שבו גנץ יהיה רה"מ, והמערכות יהיו מרוצות מהרכב הממשלה. פתאום אף אחד לא יזכור שהחרדים הם איום קיומי, בדיוק כפי שבעידן בו ש"ס ישבה בממשלות רבין, ברק ואולמרט, לאף אחד לא הפריע שום דבר, והכל דפק כמו שעון שוויצרי.
.
|
|
אתה חוזר על זה שוב ושוב. ומביא ראיות מהעבר. ולא מבין שמה שהיה בעבר אינו ראיה לעתיד. לטווח ארוך אתה טועה ובגדול. אתה אדם פיקח. תבין שהסיפור עם החרדים יתפוצץ בסוף. צריך לנתח את המספרים בצורה קרה ולהבין מה הולך לקרות. וזה בכלל לא משנה מה גנצילה או איזה אליטת שמאל סהרורית רוצה או לא רוצה. צריך רק לקוות שבמקום פיצוץ קשה ומלחמת אחים כואבת, יימצאו פתרונות הדרגתיים בהסכמה רחבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2023 20:53 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | צריך רק לקוות שבמקום פיצוץ קשה ומלחמת אחים כואבת, יימצאו פתרונות הדרגתיים בהסכמה רחבה.
|
|
אוקיי זורם, ננסח את זה ככה.
"פתרונות הדרגתיים בהסכמה רחבה" יוכלו להיות רק כאשר הרכב הממשלה יהיה כזה, שיגרום לאנשים שמחליטים כאן במדינה על מה מותר לחשוב ומה מותר לדעת, לאפשר הסכמה רחבה כלשהי. על כל כל נושא בעולם.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|