בית פורומים במה אישית

מחפש ספונסר לספר חדש על הזוהר הקדוש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/11/2023 19:52 לינק ישיר 
מחפש ספונסר לספר חדש על הזוהר הקדוש

בס"ד

ערב טוב חברים, אני מעלה כאן פוסט שישמע לכם אולי מעט מוזר, אך מי שמכיר אותי יודע, שמילותיי שקולות ונכתבות בזהירות ובאחריות.

זיכה אותי השי"ת ללמוד במשך שנים רבות בספר הזוה"ק ולסיימו מעל 30 פעמים, להעלות על הכתב חידושים רבים על הזוהר הקדוש ששימחו מאוד רבנים בארץ איתם אני בקשר תמידי.

בזוהר ויחי דף רי"ז. מובא שם סיפור מדהים על ניצחונו של רבי יצחק על מלאך המוות בזכות רשב"י. ובקצרצרה אומר כאן, שרבי יצחק ביקש מרבי יהודה בדרכם לרבי שמעון, שאם רבי יהודה ידרוש במאמרים של רבי יצחק, אז שיגיד אותם בשמו, כי הוא [ר' יצחק] יודע שהיום הוא יום מותו. ורבי יהודה הבטיח לו שכך יעשה, וביקש ממנו שיגלה לו בחלום מה קורה עימו בשמיא. כשהגיעו לרשב"י , ראה ר' שמעון את מלאך המוות מרקד מעל ראשו של רבי יצחק, ובקיצור הוא התפלל עליו שימשיך לחיות, ומשמיים נאמר לו שבקשתו אושרה, ובתנאי שרבי יצחק יעלה עם רבי שמעון לשמיים ביום מותו וכך היה ביום ל"ג בעומר.....הסיפור מובא בזוהר הקדוש באריכות ע"ש.

ולמה כל ההקדמה הזו.

לפני כ 7 שנים, בלומדי בזוהר בשעות הלילה הקטנות, היה לי סוג של מחזה או קול שביקש ממני לקיים את צוואת רבי יצחק, ולהעלות על הכתב את דרשותיו בזוהר הקדוש. התייעצתי עם גדולי תורה שדרבנו אותי לצאת לדרך. ובמשך כמעט 7 שנים אספתי את כל מאמרי רבי יצחק בזוהר, לא בתוכנות ולא בשום אמצעי טכנולוגי, אלא בקריאה רצופה פעם אחר פעם, תוך כדי זה התגלו לי גם חידושי תורה יפים על דברי רבי יצחק. ובסך הכל גיליתי שברחבי הזוהר נמצאים 312 דרשות מדהימות של רבי יצחק.

לכל דרוש שלו הבאתי דרוש דומה או סותר מעשרות מקורות ומדרשים, ובכך התחבר לי ספר שקראתי לו "ונפשו קשורה בנפשו" . דהיינו שנפשו של רבי יצחק נקשרה בנפשו של רבי שמעון שהיה ערב לו . כמו שיהודה היה ערב לבנימין ואמר ליוסף אחיו את המשפט "ופשו קשורה בנפשו" שאם נתבונן נבין, שלמעשה בקשתו של רבי יצחק מרבי יהודה לא מומשה מעולם, מאחר ורבי יצחק באותו יום ניצח את מלאך המוות ולא נפטר, אז לא הועלו דבריו בשמו. והספר הזה לא רק שהעלה את כל דרשותיו של רבי יצחק בזוהר הקדוש, אלא גם נוספו לכל דרשה שלו עוד דרשות דומות וחידושי תורה.

בסוף הספר העליתי שיר הלל לכבודו של רבי שמעון בר יוחאי, שיר שנשמע היום בהרבה בתים בישראל ברוך השם.

שלחתי את גליונות הספר למר"ן רבי יצחק יוסף שליט"א וקיבלתי ממנו הסכמה וברכה גדולה , הסכמה שמשתרעת על פני 3 עמודים.

ושוב , בדיוק ביום בו קיבלתי את הסכמת מר"ן, היה לי שוב סוג של חלום או מחזה שאומר לי שעליי להוציא את הספר הזה לאור, וברכת רבי יצחק בשמיים מובטחת לכל בית שאליו יכנס הספר הזה. מאחר והספר הזה מקיים בפועל את צוואתו של רבי יצחק מהזוהר שלא מומשה עד היום.

וכעת אני פונה כאן לכל אחד מחברי הקהילה. לצערי אין באפשרותי כלל לעמוד בהוצאות הכרוכות בהדפסת הספר. אני בקושי שורד את היום יום, ומתקשה מאוד מאוד לעמוד בתשלומים השוטפים היומיומיים. אך אנא הפיצו לכל מי שיכול ומוכן לקחת על עצמו את מלאכת הקודש הזו להוצאת הספר לאור, יראה שפע וברכה עד בלי די.

אנחנו על סף פרשת ואלה תולדות יצחק, עליו נאמר "ויזרע יצחק בארץ ההיא וימצא בשנה ההיא מאה שערים ויברכהו ה' ". ואני הקטן, יצחק בן שבת אשמח לשלוח את טיוטת הספר עם הסכמת מר"ן לעיונו של מי שירצה לסייע בהוצאתו לאור.

באופן חריג, אני משאיר כאן גם את הנייד שלי  . 0546916610 .

שנזכה לשמוע רק בשורות טובות בכל יום אמן כן יהי רצון

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > במה אישית > מחפש ספונסר לספר חדש על הזוהר הקדוש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext