| נשלח ב-27/11/2023 16:26 |
|
| |
כדי לתקשר עם משפחותיהם: לוחמים בעזה יקבלו "טלפונים טיפשים"
במילים אחרות, טלפונים כשרים.
ועל זה נאמר חחח גדול ורציני .
תוקן על ידי זול_שם ב- 27/11/2023 16:27:02
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2023 17:18 |
|
| |
.
תוקן על ידי muki28 ב- 27/11/2023 17:18:20
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2023 17:28 |
|
| |
| זול_שם כתב: |  | ועל זה נאמר חחח גדול ורציני .
|
|
ועל צחוק זה נאמר - צוחק מי שצוחק אחרון, אני לא רואה הרבה המשך של חיי תורה ומצוות בדור הבא למחזיקי המסארטפונים, למרבה הצער. אתה כבר שבוי בטלפון ה"חכם" שלך, תן כבוד למי שראשו ורובו בדף גמרא
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2023 18:16 |
|
| |
חחח גדול ורציני.
"תן כבוד למי שראשו ורובו בדף גמרא"
שב ומטיף מוסר הצדיקל שלנו. האיש ששקוע ראשו ורובו באינטרנט. שאין לו חיים מחוץ לפורום. ששורץ כאן יום ולילה. האיש שבקי בכל הוויות העולם מקרני ראמים ועד ביצי כינים ועובר תמידין כסדרם. בוקר, צהריים, וערב, וגם בשעות הלילה הקטנות מאשכול לאשכול ומרביץ תורה לרבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2023 19:49 |
|
| |
טאמבלים, אני מדבר מבחינה טכנית (תחום שאני יודע בו דבר או שתיים) ואתם הולכי בטל שכמותכם ברחתם למחוזות שם אתם שורצים ומנסים להלביש את זה עלי.נעבעכים קטנים שאין לכם כלום בעולמכם הצר. ולא מסוגלים לראות מעבר לקצה אפכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2023 20:38 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | חחח גדול ורציני.
"תן כבוד למי שראשו ורובו בדף גמרא"
שב ומטיף מוסר הצדיקל שלנו. האיש ששקוע ראשו ורובו באינטרנט. שאין לו חיים מחוץ לפורום. ששורץ כאן יום ולילה. האיש שבקי בכל הוויות העולם מקרני ראמים ועד ביצי כינים ועובר תמידין כסדרם. בוקר, צהריים, וערב, וגם בשעות הלילה הקטנות מאשכול לאשכול ומרביץ תורה לרבים.
|
|
תראה את עצמך.. כמה מרירות.. מה אוכל אותך מסכן? שקיבלת ממני שפכטל לפני שבוע באחד האשכולות ומאז אתה מגיב אחרי עם המון רעל? תתבגר.
אני לפחות כן נותן כבוד לאלו שיש להם טלפונים כשרים, לא לועג להם, לא קורא להם טלפונים טפשים. וכרגיל הפוסל במומו פוסל - מסתבר שאתה הוא דוקא זה ששורץ באינטרנט, אני מבקר כאן שלשה פעמים ביממה, ואתה הספקת לספר כאן בשורות אלו בעצם על עצמך.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2023 21:07 |
|
| |
"מוטב לי להיקרא שוטה כל ימיי ולא לעשות שעה אחת רשע לפני המקום"...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2023 22:44 |
|
| |
| זול_שם כתב: |  | | טאמבלים, אני מדבר מבחינה טכנית (תחום שאני יודע בו דבר או שתיים) ואתם הולכי בטל שכמותכם ברחתם למחוזות שם אתם שורצים ומנסים להלביש את זה עלי.נעבעכים קטנים שאין לכם כלום בעולמכם הצר. ולא מסוגלים לראות מעבר לקצה אפכם. |
|
מבחינה טכנית, תחום שאני גם מבין בו דבר או שניים או אפילו שלוש, ההנחיה הזו אם היא נכונה ולא איזה חירטוט כמו לפחות חצי מהידיעות ממש לא מובנת וד"ל.
|
|
|
|
|