בית פורומים בחדרי חרדים

נתניהו שמר מכל משמר על חייו של סינוואר, ובכך הוא "הפקיר את חייהם של אזרחי ישראל לחסדיו" ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/11/2023 18:42 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
צריך להזכיר כאן למי שלא יודע, שבן כספית הוא שקרן ונוכל ידוע בכל הקשור לנתניהו. הרבה מהפרשיות שנתפרו לביבי, שהוכחו כשקרים גסים אבל בינתיים בזבזו המון ניירות עיתון ואינסוף שעות מסך בטלוויזיה, הן הפנטזיות שהקיא כספית. מציע לכולם לקרוא על תיק הצוללות, שבן כספית ואוסף הנוכלים ידעו היטב שגנאור נזרק מהעסקאות בגלל שהגרמנים גילו שהוא רמאי, אבל כספית וחבורת הזבל דאגו להשתמש בזה נגד ביבי. כשהלך איזה עיתונאי חרדי וחשף כל מיני פרטים על המפגינים השמאלנים הלך בן כספית והשתמש בחסינות העיתונאית שלו לטעון שאותו עיתונאי חרדי הוא פדופיל. למה למען ה' שאני עכשיו אאמין לבן כספית? משעמם לי? דווקא זה שמישהו מממן את הפסיכופת הזה, רק מוכיח לכולנו שביבי הרבה יותר טוב וישר ממה שאפשר לצפות! (לךתדע, אתן לך תרגיל קטן- אתה מאמין לכל התיאוריות שלך עם ר' חיים קנייבסקי? כספית למשפ' נתניהו הוא בדיוק כמו האובססיה שלך למשפ' קנייבסקי)
לא רק בן כספית אומר את זה גם ראש השב"כ לשעבר יורם כהן ואחרים אמרו את זה. באשר "לתיאוריות שלי" על הרב קנייבסקי? לא מדובר בתיאוריות אלא בהתבוננות במצב, וכתוצאה מכך הסקתי מסקנת מחייבות כדי למנוע את גזל הציבור והשתלטות עליו באמצעותו לכאורה, כמובן שזה צרם לבעלי אינטרס ואתה בתוכם שניסו למנוע זאת: לדוגמה, אם פתחתי אשכול ושאלתי:  איך זה שהרב קנייבסקי לומד כל היום ואף מצליח לסייםכל התורה כולה מדי שנה, בה בעת שהוא מקבל מאות אנשים בקבלת קהל מדי יום? אז כמובן שזה בהחלט לא עשה טוב לסיפורים ולתיאוריות שהפיצו אודותיו, תכלס ההיקף הרמאות במלוא היקפה לכאורה התבררה בבית הדין במלחמת הירושה בין הילדים, בזמנו פורסם שהילדים טענו בפני ביה"ד "שהאבא כבר לא היה צלול עשור לפני פטירתו" כך שאני בסה"כ הייתי מאוד מתונה כלפי סביבתו שהפכו את "השקר לאומנותם" לכאורה. אין מה להוסיף, אנחנו זכינו לראות ורואים שרי תורה שלמרות גילם המבוגר מאוד הצלילות ניכרה בהם: הרב איידלשטיין זצ"ל, הרב לנדו שהבדל לחיים ארוכים . וגם ראינו את ר' חיים במצבו המאוד לא פשוט איך שהובילו אותו עד לחיפה משל היה "בעל חיים" ר"ל כדי שהרב סורצקין יעביר בפני הקהל את שהוא אמר בביתו, אין יותר מגוחך מזה...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/11/2023 19:39:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2023 18:54 לינק ישיר 

תודה לך! לא יכולתי להסביר את עצמי יותר טוב!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2023 20:38 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
לדוגמה, אם פתחתי אשכול ושאלתי:  איך זה שהרב קנייבסקי לומד כל היום ואף מצליח לסייםכל התורה כולה מדי שנה, בה בעת שהוא מקבל מאות אנשים בקבלת קהל מדי יום? 

ידוע לכול שהיו לו סדרים מיוחדים מידי יום של חזרה, 7 דפי גמרא בבלי, 3 דפים של ירושלמי וכך הלאה, והוא לא היה נצרך לכל שעות ערנותו ביממה כדי ללמוד סדר זה (שהוא חזרה בלבד, ולא לימוד חדש) כך שנשאר לו זמן לקבלת אנשים גם למשך שעתיים

די כבר לאובססיה נגד רב צדיק וקדוש שכבר נפטר.
יש גבול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2023 21:40 לינק ישיר 

אני אובססיבי?, אני הגנתי על הרב קנייבסקי מפני אלה שזלזלו בו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2023 14:27 לינק ישיר 

כדאי לצפות, בראיון הזה. https://youtu.be/8QLnzo_a_k0?si=6GD9nbOuFpGiVb7x

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2023 22:37 לינק ישיר 
'לך תדע' מה עוד לך תדע ההזוי(ה) חושב(ת) .

'לך תדע' מה עוד לך תדע ההזוי(ה) חושב(ת) .
ובכן, בניגוד לכל התחזיות שלך, נתניהו חזר לתקוף במלוא העוצמה בעזה.
למנגית ליבך בסקרים שפורסמו ביום שישי  נוספו 2 מנדטים לליכוד  (סקרים מלפני החזרה לתקוף)
והעיקר, מושא הערצתך  האדון גנץ מסתבר כמטומטם פוליטי ממדרגה ראשונה.  הרי ללא החרדים ו/או הציונות הדתית לא תהיה לו לעולם  ממשלה. אז למה לכל הרוחות האדיוט  הזה  התעקש  לקצץ  30 מיליון שקל  מהמורות החרדיות,  הרי זה אפילו לא פרומיל אחוז מהתקציב. 

תוקן על ידי momeir ב- 02/12/2023 22:39:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2023 09:10 לינק ישיר 

אם האינדיקציה לחוכמתו הפוליטית של מנהיג תלויה במתת לחרדים? אז היכן הייתה החוכמה של נתניהו בזמן שהוא נתן ליאיר לפיד לקצץ את כל התקציבים לחרדים כולל הפלייתם של ילדי החרדים במשרד החינוך ?! התחזיות שלי לא הופרכו-ההפך הוא הנכון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2023 13:26 לינק ישיר 

אני מבין שאין לך טענות על גנץ, שהיה בממשלת בנט עם כל הקיצוצים החדים נגד החרדים..
אין לך טענות על גנץ כשהיום הוא עובד ממש קשה שלא ישוו את שכר המורות החרדיות לחילוניות, ושתהיה הפליה של ילדי החרדים במשרד החינוך.

גנץ טוב לך, ביבי לא.
את הסיבה האמיתית מה כואב לך, כנראה לא תחשוף פה, אבל במקום זאת, אתה צריך להביא לכאן תירוצים פחות סותרים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2023 16:59 לינק ישיר 

אתה זוכר את האשכול שפתחתי בזמנו: "יהדות התורה תהיו אתם השושבינים"?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2023 19:12 לינק ישיר 

לא, אבל הדבר הכי מסוכן לחרדים הוא להתחיל לשחק פעם עם ביבי ופעם עם גנץ, כי אז זה עלול לחזור עלינו כבומרנג, וגנץ וביבי יסגרו עיסקה בלעדינו, ויש להם בהחלט ממשלה רחבה.
עצתך - בנין נערים סתירה.
והדבר הנכון הוא לכרות ברית עם הימין.
הלוואי והיה כאן מישהו חזק יותר מביבי, אבל בינתים זה מה יש, וזה הרבה יותר טוב מההצעות הנואלות האחרות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2023 20:10 לינק ישיר 

התחלת לשכוח דברים? אתה גם לא זוכר שביבי כבר בגד בחרדים עם יש עתיד. פוליטיקה זה לא חתונה קתולית-כשאין לך אפשרות אחרת, המחיר שתקבל בעבור הסחורה שלך הוא הרבה יותר נמוך. ברגע שלליכוד יהיה אפשרות להקים ממשלה עם גורמים אחרים הוא לא יראה אותך בכלל, ומשכך חשוב מאוד לא לסגור את הדלת בפני אחרים, אתה גם לא יכול לבקש ממישהו דברים כשאתה פוסל אותו מראש...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2023 01:19 לינק ישיר 

1. זה נכון שביבי עשה את זה פעם אחת, תוך כמה חודשים הוא הכיר והודה בטעותו וזרק את לפיד וחזר לחרדים
2. כמה טוב שהחרדים לא התפתו להשיב לו חזרה באותה מטבע, ולכן מאז הליכוד חזר לסגור דילים רק עם החרדים
3. בהחלט היתה לו אפשרות גם בבחירות האחרונות לשים את החרדים בצד ולהקים ממשלה חילונית, אלא שאם הוא היה עושה את זה, הוא היה עושה טעות גדולה, כי החרדים היו משיבים לו באותה מטבע וסוגרים דיל עם השמאל, וכבר היו דברים מעולם בממשלת רבין והחרדים
מסקנה, האופציה הטובה ביותר היא נאמנות בין שני הצדדים, הליכוד והחרדים, זאת הדרך הכי סבירה טובה לשני הצדדים, ואתה לא יותר חכם ממועצות חכמי התורה שהבינו גם כך
מה אתה החכם היחיד הגדול מכולם? אתה רואה מה שאף אחד לא רואה?
נו, ברוך חכם הרזים!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2023 14:00 לינק ישיר 

אתה מתחיל לשכוח דברים? או שאתה משתמש עם חומר טוב שגורם לך לשכוח את החרם שהמפלגות החילוניות הטילו על נתניהו? בתקופת הקורונה גנץ הסכים להיכנס לממשלה עם נתניהו, אך לאחר שזה התנהג כלפיו בעורמה ובכפיות טובה, אז גם הוא לא האריך את "הרומן עם נתניהו" . הסיבה שנתניהו לא המשיך עם לפיד באותה הממשלה הידועה לשמצה, שהייתה מושתת בעיקר על רדיפת חרדים-בהכוונתו של נתניהו הייתה בגלל שלפיד התנגד לחוק של ישראל היום, ולא מכל סיבה אחרת, אל תשאל אותי האם אני יותר חכמה ממועצת גדולי התורה?, תשאל לעצמך: האם המועצה הנוכחית יותר חכמה מהמועצות הקודמות שכן שמעו את דבר שתי המפלגות הגדולות טרם שהחליטו במי לתמוך, וכך יצא שהחרדים תמכו בשמאל וזה חסך הרבה מאוד שנאה לחרדים בקרב אנשי השמאל וכו' : נדמה לי-שיהיה לך קשה להוכיח שהמועצה הנוכחית היא יותר גדולה בחכמה ובמניין כדי להחליט אחרת מקודמותיה, אך בל נשלה את עצמנו שהרבנים קובעים, אלא העסקנים המושחתים הם  שמתווים את דרכה...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 04/12/2023 14:14:38

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נתניהו שמר מכל משמר על חייו של סינוואר, ובכך הוא "הפקיר את חייהם של אזרחי ישראל לחסדיו" ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext