בית פורומים בחדרי חרדים

עזרה: הכתיבה בפורם מתאפשרת לי רק עם בינגו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/12/2023 19:47 לינק ישיר 
עזרה: הכתיבה בפורם מתאפשרת לי רק עם בינגו

אודה לעצה טובה מחברי הפורם, הכתיבה בפורם מתאפשרת לי רק כשאני במנוע החיפוש בינגו -מה עושים?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2023 02:58 לינק ישיר 

את מפון או ממחשב ? אני מפון, אני גולש דרך גוגל. לאחרונה יש קצת קושי בכתיבה, אבל זה אפשרי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2023 01:13 לינק ישיר 

אני ממחשב, נראה שמשהו בהגדרות לא נכון, כי מהרשת הזו אני כן מצליחה לכתוב כשאני על מחשב אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/12/2023 22:46 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
אודה לעצה טובה מחברי הפורם, הכתיבה בפורם מתאפשרת לי רק כשאני במנוע החיפוש בינגו -מה עושים?
את מתכוונת למנוע חיפוש בינג ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/12/2023 22:56 לינק ישיר 

כן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2023 14:49 לינק ישיר 

לפני שאתם נותנים לו עצות, תבדקו את הגיגיו אם אתם באמת מעוניינים להקל עליו את הכתיבה, 
אחרי שהרבה לבזות גדולי ישראל, הייתי חוסם אותו גם בבינגו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2023 20:44 לינק ישיר 

מזמור_שיר כתב:
לפני שאתם נותנים לו עצות, תבדקו את הגיגיו אם אתם באמת מעוניינים להקל עליו את הכתיבה, 
אחרי שהרבה לבזות גדולי ישראל, הייתי חוסם אותו גם בבינגו.
לפורום אמורה להיות חוקה ומי שמוחק תכנים וכדו'. כל עוד זה עומד בסטנדרטים של החוקה (לא מעניין אותי מה כתוב בחוקה ואיך היא מיושמת - מעניינת אותי העובדה שאתה עד לרגע זה כותב כאן ברוגע ובינתיים לא היו לך קשיים בגלל החוקה), זכותו של כל חמור לפרוק כאן את כל תסכוחיו ולהקיא כאן את כל הקיגעל והשנאה של חסידי הרבי הב"י לסטייפלר. לי אין זכות לדרוש אלו דעות אני רוצה לקרוא, ואני לא רוצה זכות כזו!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עזרה: הכתיבה בפורם מתאפשרת לי רק עם בינגו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext