| נשלח ב-7/12/2023 11:02 |
|
| |
האם אבינו שבשמים הוא ברירת המחדל של הרב נויגרשל?!
למען הסר ספק-אני מצטרפת למסקנתו החדשה של הרב נויגרשל על בני גנץ, עבורי-זה לא חדש שלא ניתן להסתמך על גנץ, מעניין שלרב זה לקח הרבה זמן להגיע למסקנה הזו. על פניו מסתמן- שהרב עצמו חווה השבוע "משבר אמוני לא קטן": עד-היום הוא הסתמך על גנץ וזה מה שהרגיע אותו כי "הוא כנראה איש חכם עם ניסיון שהיה רמטכ"ל", אבל השבוע נפל דבר בישראל-לאחר שגנץ בחר לעשות פוליטיקה קטנה של איש קטן, השתפן כהגדרתו של הרב, כתוצאה מכך כבוד הרב נויגרשל הגיע למסקנה מ שכבר אין לנו על מי לסמוך-אלא על אבינו שבשמים( נקווה שנתניהו לא נפגע ממנו) במילים אחרות-אבינו שבשמים הוא ברירת המחדל של הרב נויגרשול?! ואת זה אומר לנו מי שעשרות שנים מרצה על אמונה בקב"ה, אתמהא, מן הראוי היה-שכבוד הרב ינסה להבהיר לנו את דבריו מחדש, מן הסתם מדובר בפליטת פה לא מוצלחת.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 07/12/2023 11:26:27
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2023 11:36 |
|
| |
יפה אמרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2023 12:22 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | למען הסר ספק-אני מצטרפת למסקנתו החדשה של הרב נויגרשל על בני גנץ, עבורי-זה לא חדש שלא ניתן להסתמך על גנץ, מעניין שלרב זה לקח הרבה זמן להגיע למסקנה הזו. על פניו מסתמן- שהרב עצמו חווה השבוע "משבר אמוני לא קטן": עד-היום הוא הסתמך על גנץ וזה מה שהרגיע אותו כי "הוא כנראה איש חכם עם ניסיון שהיה רמטכ"ל", אבל השבוע נפל דבר בישראל-לאחר שגנץ בחר לעשות פוליטיקה קטנה של איש קטן, השתפן כהגדרתו של הרב, כתוצאה מכך כבוד הרב נויגרשל הגיע למסקנה מ שכבר אין לנו על מי לסמוך-אלא על אבינו שבשמים( נקווה שנתניהו לא נפגע ממנו) במילים אחרות-אבינו שבשמים הוא ברירת המחדל של הרב נויגרשול?! ואת זה אומר לנו מי שעשרות שנים מרצה על אמונה בקב"ה, אתמהא, מן הראוי היה-שכבוד הרב ינסה להבהיר לנו את דבריו מחדש, מן הסתם מדובר בפליטת פה לא מוצלחת.
|
|
קודם כל אצטט את דבריו, מה שאתה היית אמור לעשות מינימום בפתיחת אשכול, תביא קודם כל את דבריו, כדי שיבינו על מה אתה מדבר, ואגב, אתה אמור לעשות את זה
זה לא משנה עכשיו החשבונות של כסף לא כסף, הרי אתה יודע, עכשיו אתה כבר יודע, שמנצלים אותך כדי להסית כנגד אנשים שמתפרנסים בקושי, ולא מדובר בשום כסף משמעותי כי מדובר בכסף באמת באמת חסר משמעות באופן יחסי לכסף הגדול... כולם יודעים את זה. "ואתה מנצל במה כזאת בשביל שאת הולך לבנות את עצמך נגד לפיד... באמת. אז ברוך השם שיש לנו את הידיעה הזאת ואנחנו יודעים שעל אדם כזה שעומד במערכת הביטחון על שיקולי הדעת שלו ועל ההחלטות שלו - אי אפשר לסמוך בגרוש. "אז אם מישהו חשב שהקבינט הביטחוני שווה משהו, אז שיידע שאדם כזה נמצא שם - גם שפל מבחינה מוסרית, גם קטן מבחינה אנושית וממילא חזרנו חזרה ואנחנו בטוחים שאין לנו על מה להישען אלא על אבינו שבשמיםסוף ציטוט.
מה הוא אמר? "אם מישהו חשב"..
ואגב, נראה לי אתה היחיד בפורום או בכלל.. שמסתמך על גנץ - "ראש הממשלה הבא" שלך.. ואתה בא לתקוף את אלו שרק חשבו שאפשר לסמוך עליו?
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 07/12/2023 12:27:33
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2023 00:09 |
|
| |
אני מאוד שמחה שאתה מפרש את דבריו באופן שונה, אבל איך אוכל לסמוך על הפירוש שאתה נותן לדבריו, בה בעת שבטקסט הנ"ל אני כותבת שאני לא סומכת על גנץ ואתה כותב לי שאני כן תומכת בו, כך שעם כל הכבוד שאני רוחשת לך, מהפירוש "שאתה נותן" לדבריו לא ניתן להסיק שהאדם הסביר היה מפרש את דבריו אחרת-מכפי שאני פירשתי.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 08/12/2023 00:40:04
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 08/12/2023 00:57:37
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2023 02:13 |
|
| |
"מפרש" את דבריו? הרי ציטטתי אותו מילה במילה. מה הוא אמר? - אם מישהו חשב שניתן להסתמך עליו, מסתבר שלא ניתן להסתמך. אני לא הוספתי כל פירוש, הבאתי את דבריו מילה במילה.
מי שמפרש את זה כאילו עד עכשיו הרב נויגרשל סמך על גנץ, זה מטיל ספק גדול מאוד על שפיותו וממש חבל להיכנס לתיאור כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2023 02:20 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | למען הסר ספק-אני מצטרפת למסקנתו החדשה של הרב נויגרשל על בני גנץ, עבורי-זה לא חדש שלא ניתן להסתמך על גנץ, מעניין שלרב זה לקח הרבה זמן להגיע למסקנה הזו. על פניו מסתמן- שהרב עצמו חווה השבוע "משבר אמוני לא קטן": עד-היום הוא הסתמך על גנץ וזה מה שהרגיע אותו כי "הוא כנראה איש חכם עם ניסיון שהיה רמטכ"ל", אבל השבוע נפל דבר בישראל-לאחר שגנץ בחר לעשות פוליטיקה קטנה של איש קטן, השתפן כהגדרתו של הרב, כתוצאה מכך כבוד הרב נויגרשל הגיע למסקנה מ שכבר אין לנו על מי לסמוך-אלא על אבינו שבשמים( נקווה שנתניהו לא נפגע ממנו) במילים אחרות-אבינו שבשמים הוא ברירת המחדל של הרב נויגרשול?! ואת זה אומר לנו מי שעשרות שנים מרצה על אמונה בקב"ה, אתמהא, מן הראוי היה-שכבוד הרב ינסה להבהיר לנו את דבריו מחדש, מן הסתם מדובר בפליטת פה לא מוצלחת.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 07/12/2023 11:26:27 |
|
אנשים משוגעים מדמיינים דמיונות ומסיקים מכך מסקנות שמכוחם מקשים קושיות....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2023 23:50 |
|
| |
נסחפת למינות, ה' ירחם.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2023 00:22 |
|
| |
לך תדע, נראה שאכלת משהוא לא טוב, כדאי שתפסיקי, לא מכובד, ולא מכבד אותך במיוחד
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2023 14:43 |
|
| |
קודם כל, נראה לי שמדובר בגבר שמשום מה אוהב להתכתב בתור אישה. שנית, לדעתי מדובר בגורי או בגורי ממורמר (מאלו שמצהירים שרוצים אדמו"ר ת"ח) ולפי האשכולות והתגובות שלו נראה לי שמדובר גם בקל דעת, ולכן אין פלא שמבין שיניו נשמעת הזעקה "תן לי ת"ח ואנשכנו כחמור"
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2023 20:02 |
|
| |
אולי , לך תדע, אולי זה גם מסביר את שנאת הרלביו"ת של הספק אנדרוגינס הלזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2023 20:38 |
|
| |
| מזמור_שיר כתב: |  | קודם כל, נראה לי שמדובר בגבר שמשום מה אוהב להתכתב בתור אישה. שנית, לדעתי מדובר בגורי או בגורי ממורמר (מאלו שמצהירים שרוצים אדמו"ר ת"ח) ולפי האשכולות והתגובות שלו נראה לי שמדובר גם בקל דעת, ולכן אין פלא שמבין שיניו נשמעת הזעקה "תן לי ת"ח ואנשכנו כחמור" |
|
אין בעיניי הרבה תועלת ב"ניתוחי חיים" הללו, שעוסקים באישיותו של העומד מאחורי ניק. הרי זה בדיוק הפוך ממטרת הפורום. ומ"מ אציין שניכר שמדובר בגערער מרומר או "בארון". הוא שונא עד מוות את משפ' קנייבסקי (לא נראה לי שיש עוד אוכלוסייה דתית בישראל שיש לה כזו רמה של שנאה עיוורת למשפחה הנ"ל, מלבד חס"ג), ומאידך בכל הדיונים על מחלוקת הרי"א והר"ש הוא די סולידי. ושוב אני אומר, אין בעיניי רלוונטיות לניתוח העומד מאוחרי הניק.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2023 22:00 |
|
| |
ההצגה שלו כאישה סתם מרגיזה... אין לי בעיה עם דעה אחרת. אדרבה, אפשר גם להחכים אבל 'ככלב השב אל קיאו כך הכסיל-דביל שב על איוולתו'. הטיעונים שלו באמת מעצבנים. העובדות לא חשובות! העיקר האדג'נדה. אני מסוגל להאמין בקונספירציה שמדובר בטרול של רונן צור (חס"ג שכרו בזמנו את המנוול הרשע הזה גם כדי להכפיש את הגר"ש אלתר). אולי לכן הוא משופע בשנאה אינסופית לנתניהו . הכתיבה של האנדרוגינוס הזה לא נותנת לי חשק להיכנס לאתר.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2023 00:20 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | קודם כל, נראה לי שמדובר בגבר שמשום מה אוהב להתכתב בתור אישה. שנית, לדעתי מדובר בגורי או בגורי ממורמר (מאלו שמצהירים שרוצים אדמו"ר ת"ח) ולפי האשכולות והתגובות שלו נראה לי שמדובר גם בקל דעת, ולכן אין פלא שמבין שיניו נשמעת הזעקה "תן לי ת"ח ואנשכנו כחמור"
אין בעיניי הרבה תועלת ב"ניתוחי חיים" הללו, שעוסקים באישיותו של העומד מאחורי ניק. הרי זה בדיוק הפוך ממטרת הפורום. ומ"מ אציין שניכר שמדובר בגערער מרומר או "בארון". הוא שונא עד מוות את משפ' קנייבסקי (לא נראה לי שיש עוד אוכלוסייה דתית בישראל שיש לה כזו רמה של שנאה עיוורת למשפחה הנ"ל, מלבד חס"ג), ומאידך בכל הדיונים על מחלוקת הרי"א והר"ש הוא די סולידי. ושוב אני אומר, אין בעיניי רלוונטיות לניתוח העומד מאוחרי הניק. |
| מאוד מעניין מה שאתה אומר: לי הייתה הרגשה הפוכה: שהגורים מתגעגעים למשפחת קנייבסקי , זכורתני איך שליצמן נתן לנכד את המקום הראשון ביהדות התורה, ובתמורה, המשפחה לא מכירה בר' שאול לכאורה,ואם בכל המגביות הוציאו חתימה מהמזכירות של ר' חיים אז למגבית של ר' שאול לא ראינו את חתימתו, כך שהיחסים בין החצרות היו טובים. אולי ר' שאול חשב שמדובר בחתימות מזויפות והעדיף את חתימתו האותנטית של הרב דוד לנדו, לך תדע
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2023 12:26 |
|
| |
"זכורתני" נשמע כמו שם התואר של בעלך. לגבי העסקים של חסידות גור, להבנתי עסקים עושים עם מי שצריך לעשות, לא בגלל גיגועים ואהבה, והביקורת החופרת שלך על הרבנים קנייבסקי וליצמן רק מוכיחה שיש שוויון באהבתך לשני הצדדים
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2023 12:53 |
|
| |
אצל הגאונים הליטאים למדנו שהבא על אשת איש זוכה לעולם הבא, לכן אין כבר תור אצלן עד תשפ"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2023 13:03 |
|
| |
וכשמשגיח בשער נעלם מפעם לפעם, כדי לדרוש בשלומן של הבנות הקטנות, נאלצים לקבל שיעורי השקפה ומוסר מחיים וולדר שר"י . אבל כידוע לכולנו שהמשגיח גם לא מרפה מהנשים הנשואות ואז אנחנו פוגשים בחברה הליטאית הרבה חוצפנים ואתה בתוכם...עכשיו תספר לי על פדר החסידי
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 11/12/2023 13:10:01
|
|
|
|
|