הכול ממולכד בעזה, תורידו את המסגדים ואת בתיי הספר מהאוויר!
אין צורך בראיות נוספת שבתיי ספר והמסגדים ברצועה ממולכדים , צריך להוריד את המקומות האלה מהאוויר. אם צריך לבדוק פיר וכו' יש שבוים מקרב הערבים שיעשו זאת בהתנדבות, חיי החיילים שלנו יקרים מאוד.
נשלח ב-11/12/2023 14:58
צודק/ת. אבל מה עם החטופים?
נשלח ב-11/12/2023 16:31
כל אחד ומה שיקר לו. לנו חשובים חיי החיילים לביידן חשובים חיי פלסטינים
בינתים ראש הממשלה כאן הוא ביידן.
נשלח ב-11/12/2023 16:45
צודק במאה אחוז
וצריך שיקום קול זעקה מהחיילים וממשפחתם לא לסכן חיילי צה"ל בגלל חשש מ'חפים מפשע'
נשלח ב-11/12/2023 22:27
מצדרביעי כתב:
החטופים נמצאים אצל משפחות ולא במקומות האלה, כך שהחשש לא קיים.
נשלח ב-12/12/2023 08:47
לךתדע1 כתב:
צודק/ת. אבל מה עם החטופים?החטופים נמצאים אצל משפחות ולא במקומות האלה, כך שהחשש לא קיים.
אני מבין שיש לך מידע מדויק על מקום הימצאות כולם בכל רגע נתון ?
נשלח ב-12/12/2023 09:21
פלדלפי
מצדרביעי כתב:
הממשלה לא מסוגלת בגלל הלחץ של משפחות החטופים הבעיה שבנתיים מספר החיילים הנופלים מתקרב למספר החטופים שאולי חיים
שימו לב לאיזה צד שייכים המשפחות שעושות את הרעש ולאיזה צד שייכים הנופלים .... מי שם את עצמו לפני המדינה ומי את המדינה לפניו
אחרי המלחמה הרעש שהם עושים ילך ויגבר... בזמן שהימין יתאבל בשקט השמאל יהפוך פה את המדינה וכמובן שמי שידפק ראשון זה החרדים והמתנחלים
נשלח ב-12/12/2023 15:55
אם מדובר על הקדושים של גדוד 8111 שנהרגו בחאן יונס הסיפור קצת שונה. הם היו אמורים לטהר מתחם בית ספר.
המתחם הופצץ היטב מהאויר כדי להקטין את הסיכונים אבל היה בתוך בית הספר פיר של מנהרה. מיד לאחר ההפצצה אחד המחבלים כנראה יצא מהמנהרה מילכד את הפיר ואז חזר פנימה למנהרה.
כשהחיילים נכנסו פנימה, כנראה שהפעילו את הפצצה מרחוק. אז הפציצו, פשוט ההפצצה מהאויר לא יעילה מספיק כשיש מנהרה במתחם.
אני מנחש שהדרך למנוע מקרים כאלה היא אולי בעזרת כלבים מגלי חומר נפץ. יש בצבא ביחידת עוקץ כלבים כאלה אבל אין מספיק כדי לתת לכל פלוגה בכל גדוד.
נשלח ב-12/12/2023 17:12
מצדרביעי כתב:
צודק/ת. אבל מה עם החטופים?החטופים נמצאים אצל משפחות ולא במקומות האלה, כך שהחשש לא קיים.
אני מבין שיש לך מידע מדויק על מקום הימצאות כולם בכל רגע נתון ?
למסקנה הזו הגעתי משום שאני יוצאת מתוך הנחה שהחמאס אינו מחזיק את החטופים במקומות-שאליהם הצבא אמור להגיע בלאו הכי...
נשלח ב-13/12/2023 09:38
כואב הלב על הנופלים.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 13/12/2023 10:01:24
נשלח ב-13/12/2023 09:54
אמנם יש רופאים בצבא, אבל את "המחלקה הכירורגית" להשאיר לבתי החולים: להילחם בחלאות האלה בלי אזמל מנתחים...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 13/12/2023 09:55:57
נשלח ב-13/12/2023 11:09
לךתדע1 כתב:
אני מבין שיש לך מידע מדויק על מקום הימצאות כולם בכל רגע נתון ? למסקנה הזו הגעתי משום שאני יוצאת מתוך הנחה שהחמאס אינו מחזיק את החטופים במקומות-שאליהם הצבא אמור להגיע בלאו הכי...
מעניין, כי עד כה צהל הוציא לנו חטופה אחת ועוד כמה גופות של חטופים. יש משהו שאתה יודע והצבא לא?
נשלח ב-13/12/2023 11:20
נכון, אבל, לא מבתי הספר ולא מהמסגדים וכו' הכול על פי מידע מודיעיני. האם יש הצדקה להציל גופות, ובה בעת להקריב חיילים?!
נשלח ב-13/12/2023 13:22
אלי_ו כתב:
אם מדובר על הקדושים של גדוד 8111 שנהרגו בחאן יונס הסיפור קצת שונה. הם היו אמורים לטהר מתחם בית ספר.
המתחם הופצץ היטב מהאויר כדי להקטין את הסיכונים אבל היה בתוך בית הספר פיר של מנהרה. מיד לאחר ההפצצה אחד המחבלים כנראה יצא מהמנהרה מילכד את הפיר ואז חזר פנימה למנהרה.
כשהחיילים נכנסו פנימה, כנראה שהפעילו את הפצצה מרחוק. אז הפציצו, פשוט ההפצצה מהאויר לא יעילה מספיק כשיש מנהרה במתחם.
אני מנחש שהדרך למנוע מקרים כאלה היא אולי בעזרת כלבים מגלי חומר נפץ. יש בצבא ביחידת עוקץ כלבים כאלה אבל אין מספיק כדי לתת לכל פלוגה בכל גדוד.
ניתן לכבוש את עזה בלי "חוגי בית" ,השליטה ברצועה אינה מותנית בבדיקות שבעה נקיים של הבתים. הרי בכל מצב החמאס יהתל בנו בהמשך שהוא זקוק להפסקת הלחימה והעצמת עיני צה"ל כדי לאתר את החטופים, כך שלהקריב חיילים לשם בדיקת הבתים היא טעות טראגית שלנו
נשלח ב-13/12/2023 13:35
צריך לעשות מצור בלי להכניס כוס מים. אין פתרון אחר
נשלח ב-13/12/2023 13:57
הבעיה שהמחבלים המנוולים בונים על החוק הבינלאומי...