| נשלח ב-22/1/2024 23:02 |
|
| |
זה אמיתי?
העתקתי מהאתר השכן.
עדכון משיחות המו"מ האינטנסיביות לקראת חתונת בת מוה"ר מיכאל אריה ראנד, נכדו חביבו של רבינו הפני מנחם זי"ע . לאחר שהובהר מצד המחותן כי ישמח מאוד שכ"ק אד"ש יכבד את המעמד, הניחו נציגי כ"ק אד"ש על השולחן את ההצעה הבאה: אבי החתן, ר' ישראל דריימן, יורשה להשתתף בחתונה ואף להיות נוכח באולם בזמן השתתפות אד"ש, אולם לא יישב על הבמה אלא בין הקהל, כאחד האדם. בנוסף, ומשום מראית העין, המחותן לא יחבוש באותו הזמן את הספודיק לראשו, ויחליף את כיפת הקטיפה השבתית בכיפה של יום חול. מקורבים למו"מ מגלים אופטימיות מההצעה המשופרת, לאחר שהדרישה הראשונית מצד אד"ש הייתה לקיים את החתונה ללא אבי החתן. רמ"א ראנד סירב לדרישה זאת, בטענה שאינו יכול להגיד למחותנו שלא ישתתף בחתונה הועלו הרבה פתרונות יצירתיים", אומר גורם המעורה בפרטים. "אחת ההצעות שהועלו במהלך " המו"מ, היתה לקיים סעודת חתונה נפרדת למשפחות החתן (עם החתן) והכלה (עם הכלה), בשני אולמות סמוכים, ולאחר סיום הסעודה עם כ"ק אד"ש, ייערכו ריקודים משותפים. אולם ההצעה הנוכחית טובה יותר. כעת מקווים בבית כ"ק אד"ש שהמחותן יביע את הסכמתו למתווה האמור, ובכך תסתיים הסאגה שהטרידה מאוד את מנוחת כ"ק אד"ש בשבועות האחרונים סוף ציטוט. זה אמיתי ?
תוקן על ידי momeir ב- 22/01/2024 23:06:32
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2024 00:02 |
|
| |
לצערינו כן....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2024 00:17 |
|
| |
לא חשבתי שגור עד כדי כך מטומטמים....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2024 06:35 |
|
| |
זה נשמע מוגזם גם יחסית לגור.. תהיה מספיק הוגן לספר שהמידע מגיע מצינור הרפש של שאולזון.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2024 06:43 |
|
| |
ולחשוב כי מעבר לכבישעשרות צעירים נהרגים ומאות נפצעים במלחמה על הבית. איך אפשר להיות כאלו אטומים?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2024 06:47 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
לא חשבתי שגור עד כדי כך מטומטמים....
|
|
לה''ו. מכיוון שכת *גור" זהה לערבים, אביא להלן סיפור מסורתי ערבי: אחמד חשב כמו כל ערבי, שהוא גם גשש. אחמד גר ליד מסילת רכבת. כל פעם שרצה לעבור לצד השני של המסילה, היה מצמיד את אזנו למסילה, ועבר . פעם אחת הצמיד, ולא שמע שמתקרבת הרכבת, ועבר.... ונדרס. לאחר שפונה לבי''ח והשתקם לקראת חזרתו לביתו, אשתו התרגשה, וקנתה מתנה בצורת קומקום. אחמד חזר, ואשתו שפתה את הקומוקום על הגז מטבעו של קומקום בהרתחה, נשמעו קולות . אחמד, בזעמו כי רב, תפס את הקומקום וזרק על הקיר בכח. בתדהמתה כי רבה, שאלה למה??? אחמד ענה: אותם צריך להרוס כשהם קטנים (גורים)!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2024 09:05 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | זה נשמע מוגזם גם יחסית לגור.. תהיה מספיק הוגן לספר שהמידע מגיע מצינור הרפש של שאולזון.
|
|
מתגובתך אני מבין שגם אתה ניזון 'מצינור הרפש'. מאחר וקשה להאמין ובלתי נתפס שהם הגיעו לשפל מוסרי שכזה. זו בדיוק הסיבה שהעלתי את השאלה זה אמיתי ? ומתברר שאכן כן.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2024 14:25 |
|
| |
לא נמנעו בית שמאי מלישא נשים מבית הלל ולא בית הלל מבית שמאי אלא באולמות נפרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2024 15:22 |
|
| |
| momeir כתב: |  | זה נשמע מוגזם גם יחסית לגור.. תהיה מספיק הוגן לספר שהמידע מגיע מצינור הרפש של שאולזון.
מתגובתך אני מבין שגם אתה ניזון 'מצינור הרפש'. מאחר וקשה להאמין ובלתי נתפס שהם הגיעו לשפל מוסרי שכזה. זו בדיוק הסיבה שהעלתי את השאלה זה אמיתי ? ומתברר שאכן כן.
|
|
1. יש לך חוסר הבנה במה שרוצים לומר לך, קיבלת את זה כתוכחה על כך שאתה ניזון מרפש, ואז אתה אומר "הנה גם אתה ניזון מאותו רפש", אבל מה שאני באתי לומר, שאתה צריך לומר שזה בא משאולזון, כי הוא ידוע בכך שכמעט כל מה שהוא כותב - פייק.
2. ברוך השם אני לא ניזון ממנו, גם לא פעם בחודש. פשוט עשיתי חיפוש של המילים שכתבת, והופיע לי בשורת החיפוש של גוגל את האתר של שאולזון
3. איך בדיוק התברר לך שאכן כן, שזה היה כמו שהוא כתב?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2024 16:20 |
|
| |
הגיבו כאן בפורום וגם קיבלתי באישי שזה אכן נכון. גם אם זה לא בדיוק נכון עם כל הפרטים. על ר' אריה לוין לא מספרים סיפורים כאלה... ועל כ"ק אד"ש כן מספרים...ולא בכדי... עצוב וצריך לעשות קריעה ולהוריד דמעות שהיגענו לכך...
תוקן על ידי momeir ב- 23/01/2024 16:21:39
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2024 20:25 |
|
| |
אולי זה לא ישמע פופולרי, אבל בציבור הליטאי גם כן אנשי חזו"א 5-רשב"ם 21 עשו כך לפני 10 שנים.
ושם לא ראיתי את ה-ז-ע-ז-ו-ע.....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2024 22:06 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
אולי זה לא ישמע פופולרי, אבל בציבור הליטאי גם כן אנשי חזו"א 5-רשב"ם 21 עשו כך לפני 10 שנים.
ושם לא ראיתי את ה-ז-ע-ז-ו-ע..... |
|
לא יודע על מה אתה מדבר. אתה יכול לפרט?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2024 05:54 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | זה נשמע מוגזם גם יחסית לגור.. תהיה מספיק הוגן לספר שהמידע מגיע מצינור הרפש של שאולזון.
|
|
הערב בא"י קיבל מכות רצח סבא שבא מלונדון לחתונה של נכדו, מכת השואנצונים, וטס חזרה ללונדון מפחד של השונצאנים, והסבא השני וכל המשפחה כלל לא היגיעו לחתונה מפחד ואלימות ממכות רצח של השואנצונים, והכל הם יונקים מההיליגער , והפיתרון לכל ההפקרות זה משטרה, ורק זה נקוה ישנה את המצב, ואם צריך לאשפז חולי נפש, גם זה חייבים לעשות...!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2024 06:43 |
|
| |
| momeir כתב: |  |
לא יודע על מה אתה מדבר. אתה יכול לפרט?
|
|
או שאתה גר צדק או בע"ת בכל מקרה אם אתה לא יודע עדיף שלא תדע וד"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2024 08:02 |
|
| |
אינני גר צדק.
הלוואי ואזכה להיות בע"ת.
או שתביא פרטים מסיפור דומה מחזו"א 5.
(אתה יכול גם לכתוב לי באישי)
או שאתה שקרן!
תוקן על ידי momeir ב- 24/01/2024 08:03:50
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2024 00:53 |
|
| |
|
|
המידע שמגיע מצינור הרפש של שאולזון, הכל אינטרס ושקר , הוא לא מאמין למה שהוא כותב, אני אישית פגשתי אותו, והוא אמר שהוא יודע אישית ש - הקטן מויזניץ ב"ב, חולה נפש אמיתי, אבל יש אינטרס למה שהוא כותב שקרים וכו', והבן..
|
|
|
|
|