|
|
| נשלח ב-1/2/2024 22:23 |
|
| |
ושוב ענית לגופו של אדם?!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2024 01:41 |
|
| |
לא מבין על מה אתה מלין כשמישהו כותב לך "אידיוט", מתבקש לענות לו באותה מטבע לשון שהוא מכיר, כך הוא יבין מה מדברים אליו. אני אמור להיות עניני, עם מי שתוקף אותי אישית?
גם הוא וגם ספרא עם אותו סגנון דוחה, לשרבב תמיד מילות גנאי וזלזול אישי במי שהוא נמצא איתו בויכוח. ואז הוא (הם) מקבל בחזרה את אותו יחס מזלזל, כמו שאמרו חכמינו, איזהו מכובד המכבד את הבריות, ומכלל הן אתה שומע לאו הכלל - תכבד את מי שמכבד אותך תבדוק בתגובות, ותראה איך גם ספרא וגם גינגישראלי תוקפים אישית ללא שום סיבה נראית לעין ובלי שמישהו פנה אליהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2024 14:06 |
|
| |
ענית לעצמך יקירי, אתה מוזמן לתת תשובות ענייניות ולשרבב בהם כל מילת גנאי שתעלה על דעתך. אבל לפעמים זה לא שרבוב, יש רק מילות גנאי בלי שום תשובה עניינית
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2024 23:27 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | מצחיק לראות איך אתה מקושש תגובות לאשכול שלך. אני מעדיף לא לענות לאידיוטים מסוגו, שויכוחים איתם לא נגמרים כי הוא חייב לכתוב אחרון ויהי מה האידיוט הזה חושב שאני קורא לך חרדי מודרני בגלל הסמארטפון.. ולא בגלל דעותיך הידועות כאן זה מכבר על ההנחה המוטעית שלו הוא בונה תילי תילים של פירכות וקושיות עצומות וקורא לי צבוע שמטיף לאחרים התנצלות על טעותו לא תשמע כי זה אסור.
סלח לי, בינתיים אתה האידיוט כאן. אגב, מה שיותר מצחיק שאתה משתמש במושגים שבאים בדיוק מהעולם הזה שמחזיק סמארטפונים (חרדי מיינסטרים)
אתה בטח מכיר את הכלל שאידיוט קופץ בראש.. אבל הייתי קורא לך אידיוט לא רק על הקפיצה בראש שבצעת כאן, אלא על חוסר ההבנה המוחלט של מה שכתבתי והתגובה שלך מוכיחה את זה אחרי שכתבתי במפורש, שכיום החזקת סמארטפון אינה מוכיחה על חוסר חרדיות, אתה בא ו"מחדש כאן חידושים נפלאים מרפסן איגרי".. שכתבתי כאן מושג שלקוח מעולם הסמארטפונים, המושג "חרדי מיינסטרים" והדבר שבאמת מגלגל מצחוק - המושג חרדי מיינסטרים מתגלגל פה הרבה בפורום..
|
|
אתה באמת חושב שמישהו נבהל שאתה מכנה אותו אידיוט? באותה רמה רדודה שלך, גם אני יכול לטעון שאתה לא הבנת כלל את מה שאני כתבתי וכו וכו ... כל שאר המלל וההתפלספות שלך באמת לא משכנע.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2024 23:31 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | לא מבין על מה אתה מלין כשמישהו כותב לך "אידיוט", מתבקש לענות לו באותה מטבע לשון שהוא מכיר, כך הוא יבין מה מדברים אליו. אני אמור להיות עניני, עם מי שתוקף אותי אישית?
גם הוא וגם ספרא עם אותו סגנון דוחה, לשרבב תמיד מילות גנאי וזלזול אישי במי שהוא נמצא איתו בויכוח. ואז הוא (הם) מקבל בחזרה את אותו יחס מזלזל, כמו שאמרו חכמינו, איזהו מכובד המכבד את הבריות, ומכלל הן אתה שומע לאו הכלל - תכבד את מי שמכבד אותך תבדוק בתגובות, ותראה איך גם ספרא וגם גינגישראלי תוקפים אישית ללא שום סיבה נראית לעין ובלי שמישהו פנה אליהם. |
|
אני וספרא אותו סגנון? אתה מצחיק בקבר את הירבוע של רוכמן אולי..
אני למשל חושב עכשיו שאתה ושרית (שרית, סליחה מראש) אותו סגנון בדיוק!
לא כל מה שאתה חושב אתה צריך לכתוב, ולפני שאתה דורש שיכבדו אותך תבדוק היטב בציציותיך.
מודעות עצמית זה דבר חשוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2024 03:02 |
|
| |
תדייק חביבי לא כתבתי אותו סגנון, אלא אותו 'סגנון דוחה' של השמצות וניגוח אישי בלי שום רקע מקדים. אף אחד לא אמר לך מילה רעה, לא דיבר איתך אפילו מקודם, ואתה נדחף ומתחיל מיד עם השמצות אישיות זה הסגנון של ספרא, זה הסגנון שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2024 09:55 |
|
| |
האם מלבד השתלחות בשפת ביבים, תיוג אנשים שאתה לא מכיר ולא פגשת מעולם, כחרדים מודרנים, אפשר אולי לשמוע גם התייחסות עניינית לדבריו של ספרא ?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2024 18:03 |
|
| |
יש הרגשה כאן שאתה מקפיץ על חשבוני את האשכול שלך, שכנראה אינו מספיק מעניין את החברים פה, ומספר התגובות העניניות מעטות, אתה מנסה להקפיץ אותו על ידי הטחות והאשמות, קורא לי כבר פעם שניה לענות לספרא, למרות שעניתי לו והפרכתי את כל התזה שלו בנושא סמארטפונים. תאמין לי אני מתחרט שנכנסתי לאשכול שלך ועוררתי בו ענין, עניתי די ענינית על הנושא שהבאת, ותמהתי על הכותרת שהוספת, תראה באיזו שפה אתה עונה בחזרה. עזוב אותי בשקט ותנסה להקפיץ את האשכול הרדוד שלך בהוספת התגובות היומיות שלך בלא קשר אלי.
ממליץ לך לעבור על התגובות כאן מתחילת האשכול, לקרוא היטב ולהחליט עם עצמך מי כאן אגרסיבי ברמת טירוף נכון הגדרתי אותך בתגובה הראשונה שלי כ:"חרדי מודרני", ועליה יצא הקצף שלך, וענית בכינוים שים לב, אתה כותב כאן הרבה שנים, מפיץ את דעותיך - דעות של חרדי מודרני למהדרין, בכל נושא אפשרי. אם אתה לבוש כחרדי, ומחשיב את עצמך כחרדי, יש לך כאן בעצם מראה מול הפרצוף. כאן במקום בו לא רואים אותך, רק את מה שאתה כותב, חושבים אותך לחרדי מודרני ב100%, כותב בכל נושא - אנטי חרדי ממש.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2024 18:23 |
|
| |
שוב פעם אתה מתחמק מהתייחסות עניינית ובוחר להשתלח באופן אישי.
יראה הציבור וישפוט עם מי יש לנו פה עסק.
|
|
|
|
|