בית פורומים בחדרי חרדים אלעד

בן גביר הודיע על תמיכתו בפרוש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/2/2024 23:16 לינק ישיר 
בן גביר הודיע על תמיכתו בפרוש

אבי גדלוביץ' @avigad27 הציבור הדתי לאומי באלעד מתפצל: עוצמה יהודית הודיעה על תמיכה בראש העיר ישראל פרוש בעקבות החתימה עם עוצמה יהודית, באלעד מעריכים הערב שפרוש משלים את הפער אחרי החלטת חסידות ויז'ניץ לתמוך בבוטבול - ואף נשאר עם עודף. לפי הנתונים הפנימיים, איתמר בן גביר מחזיק בתמיכה של כ-1,500 קולות מהציבור הדתי לאומי בנוסף לאוהדים רבים במגזרים האחרים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2024 23:17 לינק ישיר 

*תחליף לאדמו״ר מויז׳ניץ? פרוש מקבל הערב תמיכה מבן גביר בניסיון נואש לקושש עוד מעט קולות* בתמונות שהפיץ מטה פרוש נראים השניים כשהם חותמים על הסכם פוליטי. אך לא ברורה מטרת ההסכם הפוליטי אם בן גביר כלל לא מריץ רשימה באלעד. גורמים עמם שוחחנו מעלים את החשש כי מדובר בהסכם פוליטי ברמה הארצית על ראשם וחשבונם של תושבי אלעד. נראה ששאלת ההסכם בין בן גביר לפרוש תפתר בימים הקרובים עקב חובה בחוק לפרסום פומבי של ההסכמים הפוליטיים. *לכל עדכוני אלעד ניוז* https://chat.whatsapp.com/GagsHr6OUOiFVFzps2H4TN

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2024 23:21 לינק ישיר 

אחרי הודעת בן גביר - יו״ר ׳הציונות הדתית׳ באלעד יניב בדלוב מפרסם כעת הודעה: ״סיפור תמיכת בן גביר זה בגלל חילוקי דעות ברמה הארצית והממשלה בלבד. השיקולים שלי הם רק המקומי. אני ממוקד מטרה להביא הישגים ועשייה לתושבי העיר ולקהילה הדתית לאומית באלעד. אני ממשיך לתמוך ביהודה בוטבול. המועמד היחיד שהסכים לכל דרישותינו למען הקהילה הדתית לאומית באלעד, הוא יהודה בוטבול. זו הסיבה שאני תומך בו, בהוראת רבני הקהילה שלנו, והוא ייבחר ברוב גדול״.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2024 23:29 לינק ישיר 

הערכה: כ-1500 קולות של תומכי השר איתמר בן גביר בעיר יצביעו לפרוש. השר בן גביר: "פרוש הוכיח שהוא מחויב לפיתוח צרכי הציבור הדתי בעיר". *'קול אלעד׳ - כל מה שקורה בעיר* https://chat.whatsapp.com/DBnb6i9DpYQ2tnYfwY9zdt

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2024 23:29 לינק ישיר 

תמונת מצב של הציונות הדתית באלעד - קיבלו בבחירות האחרונות לכנסת כ-2200 קולות. כ-1900 קולות תומכים בבדלוב ובוטבול יחד עם כ-16 רבני הקהילות, המכינות והשר סמוטריץ׳. בן גביר מוערך בעיר בכ-200 קולות. (ישראל כהן) *'קול אלעד׳ - כל מה שקורה בעיר* https://chat.whatsapp.com/DBnb6i9DpYQ2tnYfwY9zdt

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2024 23:43 לינק ישיר 

הבחירות באלעד: למועמד המוביל ישראל פרוש יש חיזוק משמעותי מהבחירות הקודמות של קהילות התימנים בהובלת ברק צברי, של קהילות ספרדים בהובלת כמה מבכירי רבני העיר ובנוסף כ1230 קולות ליטאיים שהצביעו לצברי ועוד 1300 פתקים לבנים בחירות הקודמות שיצביעו הפעם לפרוש. מדובר בפער עצום גם אם ויזניץ והפלג לא יצביעו לפרוש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2024 16:45 לינק ישיר 

חרדים10 הציבור הדתי לאומי מתפצל: 'עוצמה יהודית' תומכת בישראל פרוש לראשות אלעד הציבור הדתי לאומי מתפצל: 'עוצמה יהודית' תומכת בישראל פרוש לראשות אלעד הציבור הדתי-לאומי באלעד מתפצל: השר איתמר בן גביר חתם על הסכם תמיכה בפרוש לראשות העיר • הערכה: כ-1500 קולות של תומכי בן גביר יצביעו לפרוש • עוצמה יהודית: ''פרוש מחויב להוסיף ולפתח את צרכי הציבור הדתי בעיר'' חרדים 10 ד' אדר א' התשפ"ד / 12.02.2024 צילום: באדיבות אחרי שש''ס באלעד חתמה עם הציונות הדתית בראשות השר בצלאל סמוטריץ על תמיכה ביהודה בוטבול לראשות העיר, הציבור הדתי לאומי בעיר מתפצל הערב (שני) – כאשר עוצמה יהודית מודיעה על תמיכה בראש העיר המכהן, ישראל פרוש, לקדנציה נוספת. בבחירות האחרונות לכנסת קיבלה הרשימה המשותפת של הציונות הדתית ועוצמה יהודית כ-2100 קולות בעיר, ולפי ההערכות רובם משתייכים כיום לתומכי איתמר בן גביר, שחיזק את מעמדו הציבורי בחודשים האחרונים אל מול בצלאל סמוטריץ', שנמצא על גבול אחוז החסימה. בעוצמה יהודית אומרים כי הם תומכים בפרוש ''לאור מחויבותו רבת השנים למען הציבור הדתי בעיר''. יו''ר עוצמה יהודית, השר לביטחון לאומי, ח''כ איתמר בן גביר, חתם על הסכם התמיכה מול מפלגת אגודת ישראל באלעד ועם מועמד יהדות התורה לראשות העיר, ישראל פרוש. עוד נמסר, כי בעוצמה יהודית קוראים לציבור הדתי לאומי בעיר אלעד לתמוך בפרוש לאור הפעילות המוכחת שלו למען הציבור הדתי בעיר בעשר השנים האחרונות, ובעקבות מסמך התחייבות שנחתם לחמש השנים הקרובות, להוסיף ולפתח את צרכי הציבור הדתי בעיר. במסגרת ההסכם שנחתם, ראש העיר ישראל פרוש מתחייב לפעול בשיתוף פעולה מלא עם עוצמה יהודית, להכניס את נציגי 'הבית שלנו' לקואליציה ולמנות את נציג המפלגה לסגן ראש העיר. עוד סוכם כי באם נציג 'הבית שלנו' לא יהיה בקואליציה, תמנה מפלגת 'עוצמה יהודית' נציג מהקהילה הדתית לאומית מול ראש העיר. יו''ר עוצמה יהודית, השר לביטחון לאומי: ''אני מכיר את ישראל פרוש מזה מספר שנים, ונוכחתי לראות כי הוא מבצע את תפקידו נאמנה וקידם את העיר אלעד רבות בשנות כהונתו. לאור המחויבות שלו להמשיך לדאוג לצרכי הציבור הדתי בעיר, אני קורא לתומכי עוצמה יהודית באלעד להצביע לישראל פרוש לראשות העיר''. ראש העיר אלעד, ישראל פרוש: ''זכיתי לשתף פעולה עם השר בן גביר בשנה האחרונה בכדי לדאוג לביטחון תושבי אלעד ואני מודה לו על האימון וההזדמנות להדק את שיתוף הפעולה שלנו גם בקדנציה הבאה. הציבור הדתי בעיר הם חלק בלתי נפרד ממגוון הקהילות שיוצרות את הפסיפס הנפלא של אלעד, ואני מחויב להמשיך לפעול למענם, כפי שעשיתי עד היום.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים אלעד > בן גביר הודיע על תמיכתו בפרוש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext