| נשלח ב-16/2/2024 14:47 |
|
| |
פרוש מסיר את הכפפות
עיתון הבית מקדיש עמוד שלם לסיקור הקרבות הפנימיים באגודת ישראל לאורך כל החזיתות מעמנואל ועד קרית גת ובתווך אלעד בית שמש ואשדוד, כשאת החיצים הוא מכוונן ישירות לסיעה המרכזית שלטענתו הפרו הסכמים בזה אחר זה והיתלו בשותפים לאורך כל הדרך
עכשיו צריך לצפות לתגובת הנגד
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2024 17:32 |
|
| |
העלאתי לכאן https://i.postimg.cc/xCwGhg7G/image.png 
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2024 17:35 |
|
| |
תכלס, חוץ מגור, ויזניץ' (ופיטצבורג), מי עדיין נשאר ב'אגודת ישראל' ?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2024 18:49 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | תכלס, חוץ מגור, ויזניץ' (ופיטצבורג), מי עדיין נשאר ב'אגודת ישראל' ? |
|
מספרים שח"כ מנחם פורש ז"ל נשאל כמה חוקים העביר בכנסת, ענה אף אחד, והסביר אני בכנסת רק מחפש את השייבר שיוצא "כסף - כסף - כסף" והיצליח בגדול, ואת זה השאיר ירושה ...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2024 19:06 |
|
| |
מני שהמציא את השיטה זה אחד שטען ש'מגיע לי' בביתר, ולחם נגד החלטת הרבי מבויאן על כך שרצה נציג אחר (ליטאי), ועטף את הכל ב'כבוד החסידות' שכידוע מאד מאד חשוב בפינוי אשפה ושתילת פרחים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2024 21:46 |
|
| |
זול_שם
| hhaavv כתב: |  | | מני שהמציא את השיטה זה אחד שטען ש'מגיע לי' בביתר, ולחם נגד החלטת הרבי מבויאן על כך שרצה נציג אחר (ליטאי), ועטף את הכל ב'כבוד החסידות' שכידוע מאד מאד חשוב בפינוי אשפה ושתילת פרחים. |
|
אלה הם דברי האדמו"ר מויז'ניץ במדויק, לא? זה אידישקייט נטו והיינו טעמא דביתר היינו טעמא דאלעד.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2024 23:29 |
|
| |
מעניין שהמבשר לא כתבו כלום על ירושלים. שם כל האגודאים מאוחדים? עכשיו התבשרנו שקרלין בירושלים הולכת עם ש"ס. (נכון שהאדמו"ר שלהם לא יושב במועצת החסידית, אבל בד"כ הם הולכים עם שלומי אמונים. והם משתתפים במועצת הקהילות של אגודה)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2024 23:57 |
|
| |
קראתי את כל הכתבה. בגדול, פרוש מתבכיין 'אכלו לי, שתו לי'. בבכיינות לא בונים מנהיגות.
ובכלל, בכתבה הוא מתבכיין שעשו הכל בשניה האחרונה, ולא נתנו לנסיך פרוש לצנוח בעיר אחרת ולהתמודד שם, דהיינו יש קודם כל את משפחת המלוכה פרוש, וולאחר מכן התושבים.
|
|
|
|
|